Ζώδια: Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Τρίτη 6 Φεβρουαρίου 

Ζώδια: Αγαπημένοι μας μπήκαμε ήδη στην 6η ημέρα του Φεβρουαρίου. Πώς θα κυλίσει άραγε και ποιες θα είναι οι κακοτοπιές και τα «δώρα» της σημερινής ημέρας ώστε να κυλίσει για κάθε ζώδια δημιουργικά και αποτελεσματικά;

Ζώδια: Δύσκολο το πρωινό – Αξιοποιήστε τις απογευματινές ώρες

Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στον Τοξότη και θα σχηματίσει την τελευταία της όψη, ένα τετράγωνο με τον Ποσειδώνα, τις πρωινές ώρες δημιουργώντας μια αίσθηση ατονίας ή μια απροθυμία να σηκωθούμε από το κρεβάτι μας και να πάμε στη δουλειά ή στις όποιες υποχρεώσεις μας. Στις 07:06 η Σελήνη θα βγει σε φάση κενή πορείας και στις 14:08 θα προχωρήσει στον Αιγόκερω, όπου και θα παραμείνει στο υπόλοιπο της μέρας στρέφοντας την προσοχή μας σε θέματα πρακτικά της δουλειάς ή των υποχρεώσεων μας. Τις πρωινές ώρες από τη μια θα θέλουμε να είμαστε αποτελεσματικοί και συγκεντρωμένοι στους στόχους μας κι από την άλλη εύκολα θα παρασυρόμαστε από πιο διασκεδαστικές συζητήσεις και ενδιαφέροντα. Οι απογευματινές ώρες είναι πιο αξιοποιήσιμες σε θέματα επικοινωνίας, επαφών, πνευματικών δραστηριοτήτων, σύμφωνα με την ιστοσελίδα asibiliou.gr. 

Ζώδια: Είσοδος της Σελήνης στον Αιγόκερω – Δυναμικές διαθέσεις, αυτοπεποίθηση

Η Σελήνη εισέρχεται στον Αιγόκερω, το ενδιαφέρον θα είναι στραμμένο στις εργασιακές υποθέσεις, στην καριέρα και στην άνοδο. Τα χαρακτηριστικά θα είναι ευρηματικότητα, εργατικότητα και επαγγελματισμός. Οι προσεγγίσεις θα είναι δυναμικές, θα υπάρχει διάθεση για ανάληψη πρωτοβουλιών.

Στον επαγγελματικό τομέα δεν αποκλείεται να προκύψουν ευκαιρίες για καινούργιες συνεργασίες, δημιουργικές θα είναι οι συζητήσεις και οι συμφωνίες που θα προκύψουν. Οι ηγετικοί χαρακτήρες θα πρέπει να αποφύγουν τις υπερβολές, ενδεχομένως να κάνουν την εμφάνισή τους εξουσιαστικές και ανταγωνιστικές διαθέσεις. Οι αντιδραστικοί και παρορμητικοί θα πρέπει να καταφέρουν να ελέγξουν τις εσωτερικές τους τάσεις, απαραίτητη θα είναι η αυτοσυγκράτηση.

Με τη Σελήνη σε τετράγωνο με τον Ποσειδώνα στις συζητήσεις προσοχή στην ισχυρογνωμοσύνη και στην αντίδραση, ίσως να υπάρξει αδιαλλαξία, οι σκέψεις θα είναι μπερδεμένες. Δυσκολία θα υπάρξει στο θέμα της σταθερότητας και της δέσμευσης, τα χαρακτηριστικά θα είναι αβεβαιότητα, ανυπομονησία και αναποφασιστικότητα.

Τα συναισθήματα θα είναι αντικρουόμενα, ίσως χρειαστεί ένα είδος αυτό-ψυχανάλυσης για να υπάρξει συναισθηματική ισορροπία. Ελλοχεύει κίνδυνος για αυταπάτες και ψευδαισθήσεις, δεν θα πρέπει να δοθεί έκταση στην ονειροπόληση και στην αποφυγή από την πραγματικότητα. Τα ζευγάρια καλό θα είναι να αποφύγουν τις εντάσεις, ενδεχομένως να βγουν στην επιφάνεια αμφιβολίες και ζήλιες, σύμφωνα με το e-zwdia.gr.

Αναλυτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια

Ας δούμε αναλυτικά τι προβλέπεται για κάθε ζώδιο, σήμερα. Να θυμίσουμε πως πρόκειται για γενικές προβλέψεις καθώς ο κάθε ένας από εμάς είναι ένας διαφορετικός άνθρωπος με διαφορετικό ωροσκόπο και διαφορετική ψυχοσύνθεση. Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου για σήμερα σύμφωνα με την Άση Μπήλιου.

Κριός

Τις πρωινές ώρες και μέχρι το μεσημέρι στις 14:08, που η Σελήνη θα βρίσκεται στον Τοξότη αλλά σε φάση κενής πορείας, θα νιώθετε ότι δεν μπορείτε να συγκεντρωθείτε εύκολα σε αυτά που θέλετε και θα νιώθετε κάπως πιο αποσυντονισμένοι. Η Σελήνη στην πορεία θα περάσει στον Αιγόκερω προτρέποντας σας να ασχοληθείτε περισσότερο με τα θέματα της καριέρας σας και των επαγγελματικών σας φιλοδοξιών. Το θέμα είναι ότι μολονότι μπορεί τώρα να σκέφτεστε μια δελεαστική πρόταση που πιθανώς έχετε, ταυτόχρονα να σας πιάνουν και κάποιες αγωνίες σχετικά με το πώς θα κυλήσουν τα πράγματα, αν θα σας μένει χρόνος για να ασχοληθείτε και με τις προσωπικές σας επιδιώξεις και σχέσεις, αλλά και κατά πόσο θα είστε ικανοποιημένοι στο τέλος και στο κομμάτι των οικονομικών. Πόση ασφάλεια και σταθερότητα δηλαδή θα σας παρέχει μια τέτοια πρόταση. Από την άλλη μπορεί να νιώθετε πολύ πιεσμένοι στη δουλειά και να αντιλαμβάνεστε ότι με κάποιο τρόπο γι’ αυτή την κατάσταση μπορεί να έχετε φταίξει κι εσείς οι ίδιοι, ειδικά αν είσαστε μονίμως πρόθυμοι να αναλάβετε όλο και περισσότερες ευθύνες.

Ταύρος

Μολονότι η Σελήνη θα περάσει το μεσημέρι στις 14:08 στο φιλικό σας ζώδιο του Αιγόκερου, τις πρωινές ώρες η Σελήνη κενή πορείας μπορεί να σας δημιουργήσει μεγαλύτερο στρες. Το πιθανότερο όμως είναι ότι η πηγή του στρες δεν είναι εξωτερική. Δεν σας πιέζει κάποιος ή μια κατάσταση απαραίτητα και νιώθετε έτσι. Μπορεί να είναι ένα δικό σας θέμα κι επειδή είστε άνθρωποι που νοιάζεστε για τους άλλους και για την πορεία των καταστάσεων, να σας απασχολεί γενικότερα το μέλλον και οι εξελίξεις. Η αδυναμία σας ίσως να βοηθήσετε μια κατάσταση μπορεί να σας κάνει να απαισιοδοξείτε κάπως, αν και από χαρακτήρα τείνετε να βλέπετε μισογεμάτο το ποτήρι. Ακόμη σήμερα είναι πιθανό να σας απασχολήσει ένα ταξίδι, μια νομική υπόθεση ή ένα μελλοντικό επαγγελματικό σας πλάνο. Από το μεσημέρι κι έπειτα θα είστε πιο πρακτικοί στην αντιμετώπιση των επαγγελματικών σας προτεραιοτήτων, ενώ μπορεί να έχετε ενδιαφέρουσες συζητήσεις για τα μελλοντικά σας σχέδια.

Δίδυμοι

Οι πρωινές ώρες σας βρίσκουν σε κάποια σύγχυση ή ατονία καθώς η τελευταία όψη της Σελήνης από τον Τοξότη είναι το τετράγωνο με τον Ποσειδώνα και κατόπιν βγαίνει σε φάση κενής πορείας. Από την άλλη βέβαια ίσως σας είναι δύσκολο τις πρωινές ώρες να αποφύγετε να σας διακόπτουν και να σας αποσυντονίζουν λίγο στον χώρο της δουλειάς σας. Την Τρίτη σας δίνεται η δυνατότητα κυρίως από το μεσημέρι και μετά να κοιτάξετε κάποια ζητήματα με την άνεση χρόνου που θα θέλατε, πιο ήρεμα, πιο συγκεντρωμένα και να κλείσετε και πολλές από τις εκκρεμότητες που έχετε. Από το απόγευμα το ένστικτό σας θα λειτουργεί καλύτερα όπως και η διαίσθηση σας. Κι αν αυτό που διαισθάνεστε είναι αλλαγές μην τις φοβηθείτε γιατί θα είναι μόνο για το καλό σας. Θέματα που σχετίζονται με το μέλλον της δουλειάς, των σπουδών και γενικότερα της ζωής σας θα σας απασχολήσουν από το μεσημέρι και έπειτα.

Καρκίνος

Το πρωινό της Τρίτης είναι κάπως πιο άτονο ενώ μπορεί να διαπιστώσετε ότι οι δουλειές σας δεν προχωρούν όπως θέλετε. Στην πορεία τα πράγματα διαφοροποιούνται. Η Σελήνη από το μεσημέρι θα βρίσκεται απέναντι από το ζώδιο σας, στον Αιγόκερω, και κάνει πιο απαραίτητο να επικοινωνήσετε με τους άλλους είτε σε προσωπικό είτε σε επαγγελματικό επίπεδο. Αν έχετε κάτι δύσκολο να κάνετε μην σας πιάνει ο εγωισμός και παιδεύεστε μόνοι σας, όταν μπορεί κάποιος άλλος να σας δώσει ένα χέρι βοήθειας. Καλή μέρα για να συζητήσετε μετά το μεσημέρι το μέλλον κάποιας συνεργασίας ή για να συμφωνήσετε σε μια οικονομική διαπραγμάτευση. Η κοινωνική σας ζωή δέχεται τονωτικές ενέσεις σήμερα. Να είστε ανοιχτοί σε νέες γνωριμίες σε φιλικό επίπεδο και δεκτικοί σε προτάσεις φίλων.

Λέων

Οι πρωινές ώρες είναι πιο άνετες από τη μία, αλλά από την άλλη δεν διευκολύνουν ιδιαίτερα την παραγωγικότητα καθώς η Σελήνη θα βρίσκεται σε φάση κενής πορείας για αρκετές ώρες μέχρι το μεσημέρι. Ευθύνες και υποχρεώσεις έχει το πρόγραμμα στη συνέχεια με τη Σελήνη στον Αιγόκερω στο υπόλοιπο της μέρας κι όσο κι αν είστε ικανοί από τη φύση σας να τα βγάζετε πέρα με όλα και να το κάνετε αγόγγυστα, μπορεί σήμερα να νιώθετε ότι έχετε υπερφορτώσει το σύστημα σας και όλα τα βάρη πέφτουν στη δική σας πλάτη. Ίσως πρέπει προκειμένου να υπάρχει μεγαλύτερη ισορροπία να μοιραστείτε κάποιες ευθύνες και υποχρεώσεις και με άλλους είτε στη δουλειά είτε και στο σπίτι. Αν έχετε κάτι που χρειάζεται πολύωρη ενασχόληση προκειμένου να το ολοκληρώσετε, δείτε μήπως το μοιράσετε σε κομμάτια και να ασχοληθείτε περισσότερες μέρες αλλά σε πιο χαλαρούς ρυθμούς.

Παρθένος

Ενώ η μέρα ξεκινά κάπως ανόρεχτα και με αρκετούς προβληματισμούς, που πιθανώς όμως να μη βρείτε απαντήσεις καθώς η Σελήνη θα βρίσκεται για αρκετές ώρες σε φάση κενής πορείας, στη συνέχεια με την είσοδο της Σελήνης στον Αιγόκερω μεταμορφώνεται σε μια από τις πιο θετικές μέρες της εβδομάδας. Προσφέρεται για να είστε συγκεντρωμένοι στις υποχρεώσεις και τις ευθύνες που έχετε στη δουλειά και μάλιστα μπορεί να είστε και πολύ αποτελεσματικοί σήμερα σε όσα θέλετε να επιτύχετε. Όμως η Σελήνη στον Αιγόκερω αφορά και τις πιο διασκεδαστικές πλευρές της ζωής για σας τους Παρθένους, οπότε κοιτάξτε μέσα σε όλα να κάνετε και πράγματα πιο δημιουργικά που σας ικανοποιούν. Πιθανόν να κάνετε και σχέδια για το μέλλον είτε σε επίπεδο σπουδών, δουλειάς ή και ταξιδιών.

Ζυγός

Υποχρεώσεις σε οικογενειακό ή οικονομικό επίπεδο μπορεί να σας αγχώνουν σήμερα τις μεσημεριανές ώρες ή μπορεί να νιώθετε ζορισμένοι από μια κατάσταση στη δουλειά ή στο σπίτι. Το θέμα είναι ότι ακόμη κι αν εξηγήσετε στους φίλους σας μια κατάσταση που σας προβληματίζει ενδεχομένως να μην κατανοούν τις κινήσεις σας, αλλά από την άλλη δεν είναι βέβαιο ότι ξέρουν ακριβώς και τι μπορεί να σας ωθεί να πάρετε συγκεκριμένες αποφάσεις. Το σημαντικό αγαπητοί μου Ζυγοί είναι να ξέρετε εσείς τι θέλετε και ποιες αποφάσεις θα οδηγήσουν καλύτερα τα βήματα σας στο μέλλον, ακόμη κι αν φαίνεται δυσνόητο στους άλλους. Σήμερα προσπαθήστε να διαθέσετε λίγο από τον χρόνο σας στα πολύ αγαπημένα σας πρόσωπα και να ενισχύσετε τους δεσμούς σας από το μεσημέρι κι έπειτα.

Σκορπιός

Το τελευταίο διάστημα ήταν αρκετά εύθραυστο για την ψυχολογία σας και ενδεχομένως να πήρατε κι εσείς κάποια πράγματα πιο προσωπικά απ’ όσο θα έπρεπε. Σήμερα μια πιο ψύχραιμη Σελήνη από το μεσημέρι κι έπειτα βοηθά να πάρετε απόσταση από τα γεγονότα της τελευταίας περιόδου και να τα κρίνετε πιο αντικειμενικά και χωρίς μελοδραματισμούς. Αν νιώθετε ότι πήρατε απόσταση από κάποιους ανθρώπους που σας ενδιαφέρει να είναι στη ζωή σας, είναι μια καλή μέρα για να επικοινωνήσετε μαζί τους και να εξηγήσετε τι σας συμβαίνει. Κάποιες φορές η κούραση μαζί με όλα όσα συμβαίνουν γύρω μας αυτούς τους πολύ δύσκολους καιρούς μας κάνουν να χάνουμε τον δρόμο μας ή να κάνουμε την τρίχα τριχιά. Η σημερινή μέρα βοηθά να ξαναβρείτε τις ισορροπίες σας αν μη τι άλλο κι από το μεσημέρι κι έπειτα ευνοεί την επικοινωνία.

Τοξότης

Η Τρίτη ξεκινά με τη Σελήνη στο ζώδιο σας σε φάση κενής πορείας όμως μέχρι το μεσημέρι κι έτσι δεν βοηθά ιδιαίτερα να είστε όσο αποτελεσματικοί θέλετε. Στην πορεία της μέρας μετά τις 14:08 η Σελήνη προχωρά στον Αιγόκερω και στρέφει την προσοχή σας στα πρακτικά θέματα, στις υποχρεώσεις και στις ευθύνες της δουλειάς και της καθημερινότητας. Μολονότι μπορεί όλο αυτό να σας κουράζει, από την άλλη νιώθετε ικανοποιημένοι πάντα ξέροντας πόσο πολύτιμη είναι η συμβολή σας στην επιτυχία ενός πρότζεκτ και πόσο σημαντικό είναι να νιώθετε κι εσείς ότι σας εξασφαλίζει οικονομικά. Η Σελήνη στον Αιγόκερω όμως μιλά για κάποιου είδους συμβιβασμό που πρέπει να κάνετε είτε για να βγει το πρόγραμμα σας όπως θέλετε, είτε για να εξασφαλίσετε και λίγο χρόνο να τον αφιερώσετε σε πράγματα που αγαπάτε να κάνετε ή στους ανθρώπους σας. Γι’ αυτό προσπαθήστε να απαλλαγείτε από δευτερεύουσες υποχρεώσεις και από πράγματα που δεν είναι σημαντικά μες τη μέρα για να διατηρήσετε την ενέργεια σας και για όσα θέλετε εσείς να κάνετε.

Αιγόκερως

Η Σελήνη στον Τοξότη σε φάση κενής πορείας τις πρωινές ώρες μέχρι το μεσημέρι σας κάνει πιο ανήσυχους, αλλά με την είσοδό της στο ζώδιο σας στην πορεία της μέρας βοηθά να γίνετε πιο αποφασιστικοί. Αν το προηγούμενο διάστημα ακούγατε πολλές και διαφορετικές απόψεις κι είχατε πάθει σύγχυση σε σχέση με το τι να επιλέξετε ή ποια κατεύθυνση να πάρετε σε σχέση με ένα επαγγελματικό ζήτημα, σήμερα είναι η κατάλληλη μέρα να καθαρίσει το κεφάλι σας και να πάρετε την απόφαση που πρέπει. Η αυτοπεποίθηση σας άλλωστε θα βοηθήσει να σημειώσετε μεγαλύτερη πρόοδο με τα όποια πλάνα σας. Όσο λιγότερο προσπαθείτε να ελέγξετε τα πράγματα τόσο καλύτερα θα είναι για την έκβαση των θεμάτων που σας απασχολούν.

Υδροχόος

Οι πρωινές ώρες της Τρίτης είναι αρκετά πιο ευχάριστες και ήπιες, όχι όμως ιδιαίτερα αποτελεσματικές καθώς η Σελήνη θα βρίσκεται σε φάση κενής πορείας για αρκετές ώρες. Με τη Σελήνη στον Αιγόκερω από το μεσημέρι κι έπειτα η τάση σας είναι να απομονωθείτε, να δραπετεύσετε από τη ρουτίνα, αλλά κι από τις πολλές επαφές που τις τελευταίες μέρες είχατε με τους άλλους. Αν εργάζεστε μπορεί να θέλετε να «κρυφτείτε» πίσω από τη δουλειά προκειμένου να αποφύγετε τα πολλά πολλά με συναδέλφους. Από την άλλη μπορεί να νιώθετε κούραση ή ότι έχετε εξαντληθεί κάπως πνευματικά ή ψυχολογικά. Προσπαθήστε να ολοκληρώσετε τις υποχρεώσεις σας, καθώς η λύση στην ανάγκη ξεκούρασης και αποφυγής περιττών συναντήσεων και επαφών είναι να επιστρέψετε σπίτι σας όσο πιο νωρίς γίνεται.

Ιχθείς

Οι πρωινές ώρες σας δημιουργούν κάποια σύγχυση πιθανώς με ένα θέμα της δουλειάς, αλλά μην πιέζεστε καθώς το πιθανότερο είναι ότι μέχρι το μεσημέρι δεν θα βρείτε μια λύση που να σας κάνει. Ιδιαίτερα κοινωνική η Τρίτη από το μεσημέρι κι έπειτα για σας με τη Σελήνη στον Αιγόκερω και ενδεχομένως με κάποιο τρόπο θα χρειαστεί να αναλάβετε τον ρόλο του μεσάζοντα προκειμένου δυο αντίθετες πλευρές να ομονοήσουν. Η αλήθεια είναι ότι καταφέρνετε εύκολα να ισορροπήσετε ακόμη κι όταν τα πνεύματα είναι οξυμένα, αλλά αυτό δε σημαίνει ότι είναι και το καλύτερο σας. Και ειδικά όταν κάποιοι σας βάζουν ελαφρά τη καρδία σε αυτό τον ρόλο είναι το χειρότερο σας. Πέραν τούτου, η σημερινή μέρα είναι από αυτές που με κάποιο τρόπο θα σας απασχολήσουν ιδιαίτερα οι φίλοι και οι συνεργάτες σας, ενώ θα ήταν εξαιρετική ιδέα να κανονίσετε να τους δείτε χαλαρά το βραδάκι σε μια έξοδο. Έχετε ανάγκη από αλλαγή παραστάσεων αλλά και συζητήσεις πιο χαλαρές με ανθρώπους που αγαπάτε και δεν έχετε την ευκαιρία να τους βλέπετε συχνά. Εκμεταλλευτείτε το.

The post Ζώδια: Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Τρίτη 6 Φεβρουαρίου  first appeared on Kliktv.gr.

Related posts

Επαναπατρίστηκαν δύο μαρμάρινα επιτύμβια αγγεία από την Ελβετία

30ο Διεθνές Φεστιβάλ Χορού Καλαμάτας: Αυλαία στις 12 Ιουλίου με 19 παραγωγές

Το Βατικανό γίνεται πράσινο – Νέο ηλιακό εργοστάσια ανακοινώνεται από τον Πάπα Φραγκίσκο

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Read More