Ευχάριστα τα νέα! Εξιτήριο σήμερα για τον Κρητικό που τον είχαν πυροβολήσει στο Γκάζι

Βγήκε νικητής

Σύμφωνα με πληροφορίες του DEBATER παίρνει εξιτήριο σήμερα ο 34χρονος Δημήτρης, ένας από τους Κρητικούς που τραυματίστηκε από πυροβολισμούς στο Γκάζι.

Οικογενειακός φίλος μιλώντας στο DEBATER σχολίασε: «Σήμερα παίρνει εξιτήριο και θα ταξιδέψει με πλοίο το βράδυ στην Κρήτη. Δεν μπορούσε να μπει στο αεροπλάνο λόγω πίεσης. Είναι σε πάρα πολύ καλή κατάσταση. Δεν θα πάει στα Χανιά σε κέντρο αποκατάστασης, αλλά θα μείνει στο σπίτι και θα κάνει αποκατάσταση εκεί. Θα πηγαίνει φυσικοθεραπευτής και θα του κάνει θεραπεία καθημερινά. Μιλάει, τρώει, πίνει και περπατάει. Απλά επειδή ήταν έναν μήνα σε καταστολή, θέλει φυσικοθεραπείες. Μάλιστα πίσω το τραύμα του είναι ανοιχτό ακόμη το κρανίο. Θα ανέβει ξανά σε ενάμιση μήνα περίπου για να τον εξετάσουν και να του κλείσουν πίσω το τραύμα».

Πηγή: Debater.gr

The post Ευχάριστα τα νέα! Εξιτήριο σήμερα για τον Κρητικό που τον είχαν πυροβολήσει στο Γκάζι first appeared on Kliktv.gr.

Related posts

Family Pride: H παρέλαση της περήφανης Ελληνικής οικογένειας στη Θεσσαλονίκη

Κακοκαιρία: Πάνω από 1.200 κεραυνοί – Πώς θα είναι ο καιρός το Σαββατοκύριακο

ΗΠΑ: Δεκάδες δελφίνια πέθαναν επειδή παγιδεύτηκαν σε αβαθή

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Read More