Άννα Ζανιδάκη: Εκθαμβωτικός ο πίνακας…

Εκθαμβωτικος ο πίνακας που απεικονίζει την κοπέλα ,απ το δημιουργό του.

Spiros Katsikis

Που λέτε.

Τι να σκεφτούμε και τι να σας πουν τα πρέπει και τα θέλω μας, όταν υπεροπτικά και συναρπαστικά , συνθλίβονται τα όνειρα , απ τα σπαρμένα άλλων ατόμων χωράφια, σε δυσανεξία αλήθειας?

Τι να πρωτοφανταστεί ο ανθρώπινος νους,όταν συσκευασίες του έρωτας, διπλαμπαρωμένες κλειδαριές παρθενίας, άφιξης του κύματος επιρροής και διαρροής μιας αντικειμενικής πια αλήθειας ,διοχετεύεται στον οχετό των παρερμηνεύσεων και ουτοπιών?

Τι να ζητήσουμε και τι να συζητήσουμε, καθώς τα άνανδρα ανδρείκελα έχουν το θράσσος να θέτουν επί των ύλων μας, τι?

Τα αποτυπώματα τα λαθραία και τα σάπια , τα ξενόφερτα και τα τυχαία, μιας βραδιάς αλλόκοτης, μιας ουτοπίας στο μυαλό τους, μα συνεπαρμένης και εφαρμοσμένης τεχνικής των μαθηματικών της αφαιρέσεως πάντα με πολλαπλασιαστικές ικανότητες της λήθης και του λάθους?

Μάτια ξαγρυπνούν, φύλακες των τοπίων της χαράς, όπως θα θελαν, μα οι μαρτυρίες των βλεφάρων τους, άγρυπνοι φρουροί στην ακαταστασία του βλέμματος κα της πλάνης αυτού.

Γερμένος ο ώμος, παρμένος απ τα βάρη και τις αντιξοότητες που συντρέχουν και διατρέχουν κινδύνους, με επικίνδυνα μέσα κλοπής των συναισθημάτων τους, μα εκείνη η κώμη, παραμένει ακόμα , σαν ένα κουρτινάκι, που θα πρέπει να το ανασηκώσεις για να φανεί ο πόνος και η δόλια του παρακμή.

Τα χείλια να κρατούν επτασφράγιστα τα μυστικά τους, τα μυστικά του.

Ενός έρωτα που δεν του επέτρεψε να ευδοκιμήσει, καθώς παράταιρα ζευγάρια γυναικών, κατατρεγμένες και παραχυμένες, απ το ρου της ζωής και το διάβα της.

Μα το κραγιόν έκδηλα ανεξίτηλο, να γράψει την ιστορία μιας , πολλών ευκαιριακών βραδιών, καθώς το αγνό και καθαρό βλέμμα μιας άλλης, κάρφωσε με τα βέλη της αγάπης της το μοναδικο της δώρο.

Την αξιοπρέπειά της, στόχο και σκοποβολή, ολόδικό της.

Αννα Ζανιδακη

The post Άννα Ζανιδάκη: Εκθαμβωτικός ο πίνακας… first appeared on Kliktv.gr.

Related posts

Κυκλοφορεί το μυθιστόρημα του Παναγιώτη Κουρούπη “Το δέντρο στο νοσοκομείο με τις μαριονέτες”

Παρουσίαση στην Αθήνα του βιβλίου «Αντιγόνη Ν. Ζουρούδη – Η Μάνα της Δωδεκανήσου» της Άννας Χαρίτου

Κυκλοφόρησε το νέο βιβλίο του Θεόδωρου Χρ. Χήρα “Ο Μεγάλος Υπερσιβηρικός”

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Read More