8 Κομψά γυναικεία ρολόγια Michael Kros που πρέπει να έχεις

Είσαι στην αναζήτηση για την αγορά ενός κομψού ρολογιού αλλά δεν ξέρεις που να στραφείς; Αν ναι, τότε σου έχω αυτό που ψάχνεις! Παρακάτω θα βρεις ρολόγια του οίκου Michael Kros τα οποία θα σε γοητεύσουν καθότι ταιριάζουν με τα πάντα και μπορείς να τα φοράς παντού! Μείνε για να δεις και εσύ ποικιλία ρολογιών ανάλογα με το γούστο σου και να βρεις το ιδανικό για εσένα! Δες λοιπόν 8 κομψά γυναικεία ρολόγια Michael Kros που πρέπει να έχεις.

Γυναικεία ρολόγια Michael Kros

1. Michael Kros Runway Ρολόι Ασημί

Αν σου αρέσουν τα ασημένια ρολόγια τότε πρέπει να δοκιμάσεις αυτό! Είναι τέλεια επιλογή για κάθε μέρα αλλά και γενικώς! Έχει ασήμι μπρασελέ και είναι αδιάβροχο ενώ οι χρήστες που το έχουν αγοράσει το ξεχωρίζουν γιατί είναι άνετο και ανθεκτικό στις γρατζουνιές.

Δες επίσης: Πως να φορέσεις ρολόι με βραχιόλια!

2. Michael Kros Slim Runaway Ρολόι

Το συγκεκριμένο χρυσό ρολόι είναι εκπληκτικό για κάθε περίσταση με μεταλλικό μπρασελέ. Η κομψότητα που διαθέτει αυτό το ρολόι σε συνδυασμό με το διακριτικό καντράν συμπληρώνει κάθε look για κάθε περίσταση πρωινή ή βραδινή!

Δες επίσης: 10 Οικονομικά γυναικεία ρολόγια χειρός που θα λατρέψεις!

3. Michael Kria Darci Ρολόι με χρυσό μπρασελέ

Το χρυσό ρολόι της εταιρείας Michael Kros της σειράς Darci είναι για εσένα που ψάχνεις μια λαμπερή επιλογή! Έχει διαχρονικό σχέδιο που το καθιστά μοδάτο για αρκετό καιρό. Αν θες να εντυπωσιάσεις αυτό το ρολόι είναι ότι πρέπει!

Δες επίσης: 8 Must γυναικεία βραχιόλια για το χέρι και το πόδι!

Επώνυμα ρολόγια για γυναίκες

4. Michael Kros Lexington Ρολόι

Αν σου αρέσει το ρολόι να είναι εντυπωσιακό και ταυτόχρονα λειτουργικό τότε πρέπει να πάρεις αυτό το ρολόι! Έχει λεπτεπίλεπτο σχέδιο το οποίο ταιριάζει σε κάθε περίσταση και με όλα τα στυλ!

Δες επίσης: 5 Χειμωνιάτικες τσάντες Michael Kors που χρειάζεσαι

5. Michael Kros Pyper- Ρολόι με λουράκι

Αν θες να έχεις ένα ρολόι με λουράκι και να το φοράς κάθε μέρα ή θες ένα καθημερινό ρολόι τότε αυτό είναι ιδανικό! Το σχέδιό του σου επιτρέπει να το φοράς και το μαύρο του χρώμα ταιριάζει στην κυριολεξία με τα πάντα!

Δες επίσης: 30 Τσάντες Michael Kors για όλες τις ώρες!

6. Michael Kros Bradshaw- Rose gold ρολόγια

Μια διαφορετική επιλογή για εσένα που θες να ξεχωρίζεις είναι αυτό το ρολόι! Το χρώμα του rose gold το καθιστά μοναδικό κομμάτι το οποίο μπορεί να μην μπορείς να συνδυάσεις εύκολα ωστόσο σίγουρα αξίζει τον κόπο να το αγοράσεις και να το φορέσεις. Μάλιστα, θα το βρεις online και σε καταστήματα σε καλή τιμή!

Δες επίσης; Αδιάβροχα γυναικεία ρολόγια με μπρασελέ!

6. Michael Kros Paker

Αυτό το ρολόι του οίκου Micheal Kros αποτελεί σίγουρα μια κομψή και όμορφη επιλογή για εσένα που θες να εντυπωσιάσεις. Έχει τέλειο σχέδιο ενώ οι λαμπερές πέτρες στη κάσα το καθιστούν αδιαμφισβήτητα μοναδικό κομμάτι!

Δες επίσης: Τα 10 πιο ακριβά ρολόγια στον κόσμο!

7. Michael Kros Ρολόι Lexington με ασημί μεταλλικό μπρασελέ

Για εσένα που σου αρέσουν τα εντυπωσιακά ρολόγια ή δεν μπορείς να αποφασίσεις αν θες ασημένιο ή χρυσό τότε αυτό το ρολόι είναι ότι ψάχνεις. Μπορείς να το συνδυάσεις και με χρυσά και με ασημένια κοσμήματα ενώ πραγματικά δεν σε περιορίζει σε τίποτα!

Δες επίσης: Τα 24 ωραιότερα γυναικεία ρολόγια πού θα τα βρεις!

8. Michael Kros Pyper ρολόι με μαύρο καντράν

Δες επίσης: Φθηνά Γυναικεία ρολόγια για το καλοκαίρι!

Τέλος αν ψάχνεις κάτι βραδινό και αρκετά εντυπωσιακό τότε αυτό το χρυσό ρολόι έχει φτιαχτεί για εσένα! Έχει μαύρο καντράν με στρας κάτι που πραγματικά σημαίνει ότι θα σου χαρίσουν άπειρα κομπλιμέντα!

The post 8 Κομψά γυναικεία ρολόγια Michael Kros που πρέπει να έχεις first appeared on Kliktv.gr.

Related posts

5 Ολόσωμα μαγιό που χρειάζεσαι στην καλοκαιρινή σου συλλογή

Τί μπορείς να φορέσεις πάνω από το μαγιό;

Πως να αποκτήσεις NETFLIX 4K με 70% Έκπτωση

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Read More