Κόβει την ανάσα: “Έπιασα τον φίλο μου στο κρεβάτι με τον…” – Αληθινή ιστορία!

Έκαναν πολύ παρέα και έμεναν αρκετές ώρες σπίτι μαζί με την δικαιολογία ότι έβλεπαν αθλητικά και γενικά ότι είχαν τα ίδια ενδιαφέροντα

Είμαι από μια μικρή επαρχιακή πόλη της Ελλάδας και είμαι 31 ετών. Με το φίλο μου είχαμε σχέση περίπου 3 χρόνια. Όλα πήγαιναν καλά και δεν μου είχε δείξει ποτέ να ενδιαφέρεται για κάτι άλλο εκτός από εμένα. Μέχρι που…

Το επάγγελμά μου είναι κομμώτρια και είχα ένα μικρό κομμωτήριο, σε μικρή απόσταση από το σπίτι μου. Η μητέρα μου είχε χωρίσει αρκετά χρόνια με τον πατέρα μου και συζούσε περίπου πέντε χρόνια με κάποιον άλλον. Η μητέρα δούλευε αρκετές ώρες σε ένα εστιατόριο της περιοχής.

Όταν γνωρίστηκαν ο φίλος μου Κ.Μ με τον πατριό μου και γενικά με την οικογένοιά μου ήμουν χαρούμενη γιατί δέθηκαν αμέσως. Για αρκετό καιρό κάναμε όλοι μαζί παρέα.

Ένα απόγευμα όμως δεν είχα δουλειά στο μαγαζί και πετάχτηκα να πάρω κάτι που χρειαζόμουν από το σπίτι. Ήξερα ότι και οι δύο άντρες ήταν εκεί και έβλεπαν ποδόσφαιρο. όταν άνοιξα την πόρτα δεν είδα κανέναν. Άκουγα όμως κάποιους ψίθυρους.

Κόπηκαν τα πόδια μου, με έπιασε ένα τρέμουλο σε όλο μου το σώμα. Δεν ήξερα τι να κάνω και πώς να αντιδράσω.

Το ίδιο και εκείνοι… Δεν περίμεναν ότι θα με δουν ξαφνικά μπροστά τους.

Έτρεξα, χτύπησα με δύναμη την πόρτα και έφυγα. Πήρα τηλέφωνο την μητέρα μου και της είπα να έρθει στο μαγαζί που θέλω να μιλήσουμε και ότι είναι επείγον. Μετά από μισή ώρα περίπου ήρθε. Της τα είπα όλα.

Η έκπληξή μου ήταν ότι δεν αντέδρασε όπως περίμενα.

Άρχισε με διάφορες δικαιολογίες να τους υπερασπίζει, κάτι σαν να προσπαθούσε να τους καλύψει. Μήπως δεν είδα καλά, μήπως έκαναν κάτι άλλο και το παρεξήγησα και διάφορα τέτοια.

ΛΟΓΙΚΑ ΕΚΕΙΝΗ ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΕ ΕΔΩ ΚΑΙ ΚΑΙΡΟ. Γιατί μου το έκρυβε όμως;;

Σηκώθηκα και έφυγα από το σπίτι. Πήγα και έμεινα σε μια φίλη μου. Σε κανέναν δεν είπα την αλήθεια. Είπα ότι μαλώσαμε με τον φίλο μου και χωρίσαμε. Όλοι όμως απορούσαν, γιατί μας έβλεπαν ένα ταιριαστό ζευγάρι. Ακόμα και τώρα 2 χρόνια μετά δεν έχω πει σε κανέναν την αλήθεια.

Χώρισα με το φίλο μου Κ.Μ μόνο με ένα τηλεφώνημα. Απλά του ειπα ότι δεν θέλω να τον ξαναδώ μπροστά μου. Εκείνος ακόμα και τώρα με ενοχλεί πολλές φορές. Στους κοινούς μας γνωστούς είπε ότι χωρίσαμε γιατί κατάλαβε ότι είχα εγώ κάποια παράλληλη σχέση με άλλον!! Ε που να πει την αλήθεια!! Δεν είχε το θάρρος να πει ότι τον έπιασα στο κρεβάτι με άντρα και μάλιστα με τον πατριό μου.

Με τη μητέρα μου δεν έχουμε ξαναμιλήσει από τότε. Τώρα ζω μόνη μου. Από τότε δεν έχω το κουράγιο να κάνω άλλη σχέση. Με έχουν πλησιάσει αρκετοί άντρες αλλά φοβάμαι. Ακόμα έχω στο μυαλό μου εκείνη την τραγική σκηνή από εκείνη την ημέρα.

Ήθελα κάπου να πω την αλήθεια έστω και ανώνυμα…
Μ.Λ

The post Κόβει την ανάσα: “Έπιασα τον φίλο μου στο κρεβάτι με τον…” – Αληθινή ιστορία! first appeared on Kliktv.gr.

Related posts

Συναγερμός στις Βερσαλλίες – Εκκενώνεται το παλάτι

ΣΥΡΙΖΑ: Καταψήφισαν «7» την εισήγηση για Κεντρική Επιτροπή

Σε κλίμα συγκίνησης το «τελευταίο αντίο» στον Σταύρο Δέμο

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Read More