Ισραήλ: Πέθανε μια γυναίκα που χτυπήθηκε από αυτοκίνητο που εμβόλισε πεζούς κοντά στο Τελ Αβίβ

Διπλή τρομοκρατική επίθεση με δεκάδες τραυματίες και μια νεκρή στη Ραανάνα, κοντά στο Τελ Αβίβ

Μία γυναίκα σκοτώθηκε σήμερα σε επίθεση με αυτοκίνητο που εμβόλισε πεζούς κοντά στο Τελ Αβίβ, στη Ραανάνα, όπως ανακοίνωσε το νοσοκομείο Meir όπου διακομίστηκε μετά την επίθεση, κατά την οποία τουλάχιστον άλλοι 13 άνθρωποι τραυματίστηκαν.

“Η γυναίκα έφθασε σε κρίσιμη κατάσταση αφού χτυπήθηκε και υπέκυψε στα τραύματά της παρά τις προσπάθειές μας για ανάνηψη”, προσέθεσε σε ανακοίνωση το νοσοκομείο.

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει μέχρι στιγμής γνωστά ο δράστης, ένας Παλαιστίνιος άνδρας περίπου 40 ετών από τη Χεβρώνα μαχαίρωσε μια γυναίκα, έκλεψε ένα αυτοκίνητο και προχώρησε σε επιθέσεις εμβολισμού σε πολλές τοποθεσίες, επιβεβαίωσε η αστυνομία του Ισραήλ η οποία και τον συνέλαβε.

Ένας δεύτερος άνδρας, που λέγεται ότι είναι συγγενής από την ίδια πόλη με τον 40χρονο, συνελήφθη επίσης σε σχέση με το περιστατικό, σύμφωνα με τοπικά μέσα ενημέρωσης.

Τουλάχιστον 19 άνθρωποι τραυματίστηκαν στην επίθεση κοντά στο Τελ Αβίβ σύμφωνα με τις υπηρεσίες έκτακτης ανάγκης, ενώ πολλοί άνθρωποι λέγεται ότι είναι σε σοβαρή κατάσταση μετά το αιματηρό περιστατικό που σημειώθηκε στην πόλη Ραανάνα.

Πηγή

The post Ισραήλ: Πέθανε μια γυναίκα που χτυπήθηκε από αυτοκίνητο που εμβόλισε πεζούς κοντά στο Τελ Αβίβ first appeared on Kliktv.gr.

Related posts

Τουρκία: 11 τραυματίες σε ατύχημα σε κυλιόμενες σκάλες στο μετρό της Σμύρνης – Δείτε το βίντεο

Στύση: Πώς επηρεάζεται από τη στοματική υγεία του άνδρα

Απίστευτο: Σμήνος πεταλούδων πέταξε 4.200 χιλιόμετρα πάνω από τον Ατλαντικό χωρίς να σταματήσει

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Read More