Survivor Spoiler 14/1: Ποια ομάδα κερδίζει την πρώτη ασυλία;

Σας έχουμε το spoiler, Μαχητές ή Διάσημοι κερδίζουν αύριο 14/1 τον πρώτο αγώνα ασυλίας της νέας εβδομάδας στο Survivor 2024;

Η πρώτη εβδομάδα του Survivor ολοκληρώθηκε κι από αύριο, Κυριακή ξεκινάει η δεύτερη, όπου Μαχητές και Διάσημοι θα αγωνιστούν ξανά για την ασυλία, το φαγητό και την παραμονή τους στο παιχνίδι.

Οι Διάσημοι μπήκαν με φορά όπως είδαμε και κέρδισαν όλα τα αγωνίσματα, με αποτέλεσμα να φεύγει μια παίκτρια των Μαχητών και συγκεκριμένα η Ανδριάνα Καγιά (δείτε εδώ πόσα χρήματα κέρδισε).

Όπως είναι φυσικό, η ψυχολογία της Μπλε ομάδας βρίσκεται στα τάρταρα, μιας και η πρώτη τους εβδομάδα ήταν πολύ δύσκολη, ενώ δεν ήταν λίγοι οι παίκτες που αρρώστησαν.

Από αύριο ωστόσο ξεκινά η νέα εβδομάδα και πρέπει να φανούν δυνατοί, ώστε να ανταπεξέλθουν.

Αναφορικά τώρα με το ποια ομάδα κερδίζει τον αυριανό πρώτο αγώνα ασυλίας, όλα δείχνουν πως οι Διάσημοι θα κερδίσουν και πάλι, μιας και είναι πιο φαγωμένοι και με τέλεια διάθεση. Ωστόσο, δεν είναι ακόμα 100% έγκυρο, για αυτό και αργότερα θα επιστρέψουμε με έγκυρο spoiler!

Πηγή: youfly.com

The post Survivor Spoiler 14/1: Ποια ομάδα κερδίζει την πρώτη ασυλία; first appeared on Kliktv.gr.

Related posts

Κατερίνα Δαλάκα: Αυτά τα χρήματα έχει πάρει από όλα τα Survivor έως τώρα

Survivor Στατιστικά 5/6: Ο Φάνης Μπολέτσης παίζει τραυματίας αλλά δεν πέφτει με τίποτα

Survivor spoiler αποχώρηση 6/6: ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΦΑΒΟΡΙ παραμονής – Οι τέσσερις μονομάχοι και υποψήφιοι προς αποχώρηση

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Read More