Τα Ζώδια 13 Ιανουαρίου: Τι Προβλέπουν Για Σας Σήμερα!

Διαβάστε αναλυτικά τις αστρολογικές προβλέψεις για σήμερα Σάββατο 13 Ιανουαρίου. Τι μας περιμένει;

ΚΡΙΟΣ

Φίλε Κριέ, σήμερα Σάββατο με την Σελήνη στον Υδροχόο εσύ το ρίχνεις έξω! Σε χαρακτηρίζει ένας αέρας καινοτομίας κι αντισυμβατικότητας, ενεργοποιώντας την ανάγκη σου να ξεχωρίσεις από το πλήθος, αλλά να κάνεις και πολλές παρέες. Έχεις την ευκαιρία να συνδεθείς με φίλους που μοιράζεσαι τις ίδιες ιδέες. Για τον αισθηματικό σου κόσμο, σημαντική είναι η ελευθερία και η δυνατότητά σου να εκφραστείς χωρίς να δεχθείς σκληρή κριτική. Στον επαγγελματικό τομέα, η καλύτερη συμβουλή είναι να είσαι ο εαυτός σου, ακολουθώντας το δρόμο που αγαπάς, παρά να κάνεις τα πάντα αποκλειστικά με γνώμονα την απόκτηση περισσότερων υλικών αγαθών.

ΤΑΥΡΟΣ

Αγαπητέ μου Ταύρε, η Σελήνη σήμερα από το ζώδιο του Υδροχόου, σε κάνει να επικεντρώνεσαι στην καριέρα και την ευρύτερη κοινωνική σου εικόνα. Μέσα από καινοτόμες ενέργειες και ιδέες μπορείς πια να ξεπεράσεις τα επαγγελματικά σου όρια και να ξεχωρίσεις από τον ανταγωνισμό! Συνάντησε παλιούς και νέους συναδέλφους και δημιούργησε επαφές που μπορεί να αποδειχθούν καθοριστικές για το μέλλον σου. Το Σάββατο μπορείς να αναδείξεις την αξία σου στον επαγγελματικό σου κόσμο και να κατακτήσεις την επιτυχία.

ΔΙΔΥΜΟΣ

Αγαπητέ Δίδυμε, το Σάββατό σου είναι γεμάτο ευκαιρίες για διασκέδαση κι εσύ έχεις τη διάθεση για κοινωνική αλληλεπίδραση. Με την Σελήνη στο φιλικό προς το δικό σου ζώδιο του Υδροχόου, σου γεννιέται η επιθυμία για περαιτέρω γνώση, εμπειρίες, ταξίδια και πειραματισμό, ενώ ενισχύεις την πίστης σου σε μία ανώτερη δύναμη! Σήμερα αισθάνεσαι πως τα vibes σου είναι αρκετά δυνατά, ελκύοντας θετικές καταστάσεις και άτομα πρόθυμα να σου προσφέρουν το καλό.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Φίλε Καρκίνε, το Σάββατο με τη Σελήνη στον Υδροχόο οι σκέψεις σου επικεντρώνονται στην πνευματική και οικονομική σου εξέλιξη. Αυτό είναι αποτέλεσμα κάποιων ανασφαλειών που σε κινητοποιούν να εξασφαλίσεις ένα πιο σταθερό μέλλον και να ενδυναμώσεις τον ψυχισμό σου. Αν υπάρχουν κληρονομικά θέματα που σε αφορούν, η ημέρα σου επιτρέπει να ασχοληθείς με αυτά, παράγοντας πολύ θετικά αποτελέσματα. Το ένστικτό σου είναι ενδυναμωμένο και μάλιστα είσαι ικανός να καταλάβεις πώς πρόκειται να εξελιχθούν κάποιες καταστάσεις αργότερα.

ΛΕΩΝ

Αγαπητέ Λέοντα, το Σάββατο έχεις ευκαιρία να λάμψεις ακόμα περισσότερο. Με τη Σελήνη στον Υδροχόο η ενέργεια επικεντρώνεται γύρω από τις διαπροσωπικές σχέσεις κι επαγγελματικές συνεργασίες σου. Ο τρόπος έκφρασής σου είναι αντισυμβατικός, όμως το ενδυναμωμένο ένστικτό σου, δεν σου επιτρέπει να χάσεις την ισορροπία μεταξύ της υπερβολικής σου λάμψης και της συνεργατικότητας. Σήμερα γίνεσαι περισσότερο επινοητικός και τραβάς τα βλέμματα πιο εύκολα. Επομένως, η ημέρα είναι πολύ καλή για σημαντικές συναντήσεις πάσης φύσεως.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Σελήνη στον Υδροχόο σήμερα Σάββατο και εσύ αγαπητέ μου Παρθένε ξεκινάς την ημέρα σου κάνοντας τη φασίνα και όλες τις υπόλοιπες δουλειές του σπιτιού. Πέρα από αυτές, υπάρχουν και κάποιες υποχρεώσεις που έχεις στο μυαλό σου, οι οποίες περιορίζουν το χρόνο που μπορείς να διαθέσεις για την προσωπική σου ευχαρίστηση. Πάντως, η ημέρα είναι πολύ ευνοϊκή σε περίπτωση που επιλέξεις να ολοκληρώσεις κάποιες δουλειές με την υποστήριξη της τεχνολογίας.

ΖΥΓΟΣ

Φίλε μου Ζυγέ, σήμερα Σάββατο η μέρα σου χαρακτηρίζεται από ένταση, πάθος, ερωτισμό και ανάγκη για διασκέδαση κι αυτοέκφραση, λόγω της Σελήνης από το φιλικό προς το δικό σου ζώδιο του Υδροχόου. Είναι μια ευκαιρία να αναδείξεις την δημιουργικότητα και την φαντασία σου και να επικεντρωθείς σε δραστηριότητες που σε εμπνέουν και σε γεμίζουν χαρά. Σήμερα είσαι σε θέση να επιδείξεις ένα ταλέντο σου, για το οποίο θα διακριθείς και θα ξεχωρίσεις.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Αγαπητέ μου Σκορπιέ, με την Σελήνη σήμερα από το ζώδιο Υδροχόου, ασχολείσαι πολύ περισσότερο με το σπίτι και την οικογένειά σου. Ήρθε η κατάλληλη στιγμή για να ασχοληθείς με θέματα που αφορούν τον προσωπικό σου χώρο και τις σχέσεις με τους αγαπημένους σου, καλλιεργώντας το αίσθημα της ασφάλειας. Εστίασε στη δημιουργία ενός ευχάριστου και ισορροπημένου περιβάλλοντος εντός του σπιτιού. Αναζήτησε τρόπους ώστε να συνδεθείς καλύτερα με την οικογένειά σου και ταυτόχρονα να ενθαρρύνεις την αυτοέκφραση του κάθε μέλους της.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Για σήμερα Σάββατο φίλε μου Τοξότη, η Σελήνη στον Υδροχόο σε ωθεί να μιλήσεις στους άλλους ξεκάθαρα, να κάνεις μικρές μετακινήσεις, να συναντήσεις κόσμο ή να εκπαιδευτείς πάνω σε κάτι καινούριο. Η ημέρα αυτή είναι καλή για να αγοράσεις ένα καινούριο βιβλίο ή γενικότερα να το ρίξεις στο διάβασμα. Αποκτάς ευκολότερη πρόσβαση σε σημαντικές πληροφορίες, όμως η γραμμή μεταξύ κοινωνικής ενημέρωσης και… κουτσομπολιού είναι πολύ λεπτή! Είναι η κατάλληλη στιγμή για να επικοινωνήσεις, να μοιραστείς ιδέες και να εκφράσεις τον εαυτό σου.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Φίλε μου Αιγόκερε, Σάββατο με Σελήνη στον Υδροχόο και η μέρα σου είναι γεμάτη σκέψεις για το πώς θα ενισχύσεις τα οικονομικά σου. Πέρα από αυτό, η αξιοπρέπεια και οι προσωπικές αξίες σου είναι κάτι που υποστηρίζεις θερμά, με κάθε τρόπο. Προσπαθείς να σταθείς στα πόδια σου και να εξασφαλίσεις οικονομική ανεξαρτησία, ενώ μαζί, επικεντρώνεσαι στο πώς θα εξασφαλίσεις περισσότερο “χρήμα”. Σήμερα παρουσιάζεται η κατάλληλη στιγμή για να εξετάσεις τον οικονομικό σου προϋπολογισμό και να εστιάσεις στην ανάπτυξη των πόρων σου ή να εντοπίσεις νέους.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Για σήμερα Σάββατο αγαπητέ μου Υδροχόε η Σελήνη στο δικό σου ζώδιο αυξάνει δραματικά την ευαισθησία, τη διαίσθηση κι ενσυναίσθησή σου. Αληθεύει πως παραμένεις απόλυτα επικεντρωμένος στις προσωπικές σου ανάγκες κι επιθυμίες, άρα η συμβουλή της ημέρας είναι να βάλεις λίγο νερό στο κρασί σου. Σε διαφορετική περίπτωση, η αδιαλλαξία σου θα αποτελέσει την αφορμή για κάποιες εντάσεις και ρίξεις στις διαπροσωπικές σου σχέσεις ή ακόμη και τις επαγγελματικές σου συνεργασίες.

ΙΧΘΥΣ

Σήμερα Σάββατο με την Σελήνη στον Υδροχόο, προβλέπεται για σένα φίλε μου Ιχθύ ότι από επιλογή παραμένεις μακριά από τους άλλους, προτιμώντας να περάσεις περισσότερο χρόνο με τον εαυτό σου. Σου κινεί το ενδιαφέρον οποιαδήποτε ασχολία σχετίζεται με την εσωτερική ανάλυση και την πνευματική εξέλιξη. Σήμερα μπορείς να επικεντρωθείς στον εσωτερικό σου κόσμο, την πνευματικότητα και μπορείς πιο εύκολα να αντιληφθείς ποια είναι να συναισθηματικά κενά και οι ανασφάλειές σου.

Πηγή: athensmagazine.gr

The post Τα Ζώδια 13 Ιανουαρίου: Τι Προβλέπουν Για Σας Σήμερα! first appeared on Kliktv.gr.

Related posts

Τα Ζώδια 2 Ιουνίου: Τι Προβλέπουν Για Σας Σήμερα!

Τα Ζώδια 1 Ιουνίου: Τι Προβλέπουν Για Σας Σήμερα!

Τα Ζώδια 26 Μαΐου: Τι Προβλέπουν Για Σας Σήμερα!

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Read More