Ζώδια: Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Πέμπτη 11 Ιανουαρίου

Ζώδια: Αγαπημένοι μας μπήκαμε ήδη στην 11η ημέρα του Ιανουαρίου. Πώς θα κυλίσει άραγε και ποιες θα είναι οι κακοτοπιές και τα «δώρα» της σημερινής ημέρας ώστε να κυλίσει για κάθε ζώδια δημιουργικά και αποτελεσματικά;

Ζώδια: Γόνιμη μέρα για περισυλλογή

Η σημαντική αστρολογική εξέλιξη της ημέρας που μας κάνει να είμαστε πιο ανήσυχοι και να θέλουμε να δοκιμάσουμε καινούρια πράγματα ή να κάνουμε ένα διαφορετικό πρόγραμμα ώστε να ικανοποιηθούμε είναι η Νέα Σελήνη στον Αιγόκερω. Μολονότι το φεγγάρι δεν είναι ορατό στον ουρανό, μπορεί σε κάποιους να είναι ορατή η επιρροή του στην ψυχολογία τους ήδη. Πρόκειται για μια αρκετά σοβαρή και πειθαρχημένη Σελήνη που μας ωθεί να σκεφτούμε τι αλλαγές θέλουμε να υιοθετήσουμε τη νέα χρονιά και πώς μπορούμε με οργάνωση και πρόγραμμα να τις υλοποιήσουμε σιγά-σιγά. Σαφώς δεν είναι η πιο χαλαρή Νέα Σελήνη και μάλλον στο μυαλό των περισσοτέρων θα βρίσκονται οι επαγγελματικές τους προοπτικές, σύμφωνα με την πρόβλεψη της Άση Μπήλιου.

Ζώδια: Νέα Σελήνη στον Αιγόκερω: Δυνατότητα για νέες επιδιώξεις

Η Νέα Σελήνη σχηματίζεται στον Αιγόκερω, θα υπάρχει δυνατότητα για μία νέα αρχή, ανοιχτός θα είναι ο δρόμος για θετικές αλλαγές, για άνοδο και για βελτίωση. Σε θέματα επαγγελματικής και οικονομικής φύσης φεύγουν τα εμπόδια, πρόσφορο θα είναι το έδαφος για νέα εγχειρήματα, δεν αποκλείεται να ακουστούν καινούργιες ιδέες. Οι συνθήκες θα είναι ευνοϊκές για καινούργιες συνεργασίες, οι μεθοδικές επιδιώξεις θα έχουν θετικό αποτέλεσμα.

Το κλειδί της επιτυχίας θα είναι η συγκέντρωση στους στόχους και στις βλέψεις, όσο πιο μεθοδικές θα είναι οι ενέργειες, τόσο πιο άμεσο θα είναι το αποτέλεσμα. Όσοι αναζητούν καινούργια εργασία θα πρέπει να συντονίσουν τις προσπάθειές τους, θα υπάρχει δυνατότητα να βρουν κάτι αξιόλογο.

Στον αισθηματικό τομέα πρόσφορο θα είναι το έδαφος για καινούργιες γνωριμίες, ανοίγματα θα υπάρξουν για συναναστροφές και έναρξη νέας σχέσης. Δεν θα λείψουν οι ενθουσιασμοί, οι προσεγγίσεις θα είναι αυθόρμητες, θα έχουν τη δυνατότητα οι συζητήσεις να πάρουν μία πιο προσωπική όψη.

Ευνοϊκό θα είναι το κλίμα για επανασυνδέσεις, τα ζευγάρια που αντιμετωπίζουν προβλήματα θα μπορέσουν να συζητήσουν ανοιχτά, να βρουν λύσεις και να διορθώσουν τα κακώς κείμενα. Όσοι διατηρούν μακροχρόνιο δεσμό δεν αποκλείεται να συζητήσουν για το θέμα της δέσμευσης, θα γίνουν κουβέντες σχετικά με τη μελλοντική εξέλιξη, κάποιοι θα καταφέρουν να προχωρήσουν σε επισημοποίηση ή συγκατοίκηση, σύμφωνα με το e-zwdia.gr.

Αναλυτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια

Ας δούμε αναλυτικά τι προβλέπεται για κάθε ζώδιο, σήμερα. Να θυμίσουμε πως πρόκειται για γενικές προβλέψεις καθώς ο κάθε ένας από εμάς είναι ένας διαφορετικός άνθρωπος με διαφορετικό ωροσκόπο και διαφορετική ψυχοσύνθεση. Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου για σήμερα σύμφωνα με την Άση Μπήλιου.

Κριός

Η Νέα Σελήνη στον Αιγόκερω με κύρια όψη της το τρίγωνο με τον Ουρανό συνδέει τα θέματα των επαγγελματικών με αυτά των οικονομικών και πιθανώς ευελπιστείτε να κάνετε μια αλλαγή μέσα στη νέα χρονιά στη δουλειά ή έστω να βρείτε τρόπους να ενισχύσετε τα οικονομικά σας. Η πρώτη Νέα Σελήνη του 2024 πραγματοποιείται στον τομέα της καριέρας και για τους γεννημένους στο τέλος του δευτέρου – αρχές τρίτου δεκαήμερου κυρίως μπορεί να φέρει ξαφνικές ευκαιρίες σε επαγγελματικό επίπεδο ή να σας βοηθήσει να επιτύχετε ένα επαγγελματικό σας στόχο μακροπρόθεσμα. Δεν χρειάζεται να βιαστείτε. Αντιθέτως πρέπει να είστε καλά οργανωμένοι και να δράσετε με στρατηγική και υπομονή.

Ταύρος

Με τη σημερινή Νέα Σελήνη στον Αιγόκερω και τις όψεις της με τον Ουρανό και τον Ποσειδώνα νιώθετε την ανάγκη αλλαγής παραστάσεων πιο έντονα αυτές τις μέρες, ειδικά αν δεν έχετε καταφέρει να φύγετε ένα ταξιδάκι την περίοδο των γιορτών. Μπορεί μάλιστα να ψάχνετε στο διαδίκτυο ταξίδια για να πραγματοποιήσετε στη διάρκεια της χρονιάς ή να χαζεύετε ταξιδιωτικές εκπομπές. Άλλοι μπορεί να το ρίχνετε στο διάβασμα ή να βλέπετε ταινίες που σας κάνουν να ταξιδεύετε από τον καναπέ του σπιτιού σας. Το μυαλό σας χρειάζεται κάτι για να ενθουσιαστεί ή έναν μακρινό στόχο για να αρχίσει σιγά-σιγά να χτίζει την υλοποίηση του. Πιθανώς όλο αυτό να αναφέρεται στα επαγγελματικά σας πλάνα για το μέλλον, σε θέματα σπουδών ή επιμόρφωσης, ενώ με κάποιο τρόπο μπορεί οι ξένοι ή το εξωτερικό να παίξουν ένα πιο σημαντικό ρόλο από δω και κάτω.

Δίδυμοι

Η κύρια επιρροή της ημέρας είναι η Νέα Σελήνη στον Αιγόκερω η οποία αποτελεί μια πιο εσωτερική επιρροή και πιο πολύ θα έχετε ανάγκη τους πολύ δικούς σας ανθρώπους, συγγενείς και φίλους, παρά να ξοδέψετε όλη την ενέργεια σας σε άσχετες παρέες και δραστηριότητες. Η πρώτη Νέα Σελήνη της χρονιάς στον 8ο οίκο του Ηλιακού σας ωροσκοπίου ενεργοποιεί δυο τομείς, αυτόν της συναισθηματικής εγγύτητας και του ερωτισμού και σε ένα άλλο επίπεδο της οικονομικής ασφάλειας. Από τη μια μπορεί να έρθετε πιο κοντά σε ένα ρομαντικό ενδιαφέρον αυτές τις μέρες κι από την άλλη το μυαλό σας θα κατεργάζεται πλάνα πώς μπορείτε να ενισχύσετε τον οικονομικό παράγοντα, τις όποιες επενδύσεις σας, ώστε να νιώθετε μεγαλύτερη ασφάλεια.

Καρκίνος

Η σημερινή Νέα Σελήνη σας φέρνει σε επαφή με άτομα που έχουν ένα διαφορετικό τρόπο σκέψης από τον δικό σας και σας εξιτάρει η παρέα μαζί τους. Για κάποιους από σας μπορεί να υπάρχει κι ένα νέο ερωτικό ενδιαφέρον ή να κάνετε μια γνωριμία με επαγγελματικό ενδιαφέρον αυτές τις μέρες. Βλέπετε η πρώτη Νέα Σελήνη του 2024 πραγματοποιείται στο ζώδιο του Αιγόκερου μέσα στον τομέα των σχέσεων και των συνεργασιών. Αυτό το φεγγάρι σας προσκαλεί να γράψετε ένα νέο κεφάλαιο στις σχέσεις σας. Το να είστε καλοί κι αποδεκτοί από τους άλλους, ενώ στην πραγματικότητα δεν περνάτε καλά εσείς, δεν θα σας οδηγήσει εκεί που θέλετε. Προσέξτε λοιπόν τον τρόπο που προσεγγίζετε τους άλλους και συνάπτετε την όποια σχέση μαζί τους, για να είναι ωφέλιμη μακροπρόθεσμα και για σας. Οι γεννημένοι στο τέλος του δευτέρου – αρχές τρίτου δεκαημέρου πάντως μέσα στις επόμενες δεκαπέντε μέρες μπορεί να κάνετε νέες γνωριμίες και σχέσεις σε προσωπικό ή επαγγελματικό επίπεδο.

Λέων

Η κύρια επιρροή της ημέρας έρχεται από τη Νέα Σελήνη στον Αιγόκερω που σας καλεί να βάλετε σε προτεραιότητα τον εαυτό σας, τις προσωπικές σας ανάγκες κι επιθυμίες και να μην υποχωρήσετε σε τίποτε που δεν σας ικανοποιεί βαθιά. Την ανάγκη για αποφάσεις που επηρεάζουν θετικά τόσο την υγεία και τη φυσική σας κατάσταση όσο και τη δουλειά υπερτονίζουν και οι όψεις της. Είναι η κατάλληλη Νέα Σελήνη να θέσετε τους στόχους σας για μια καλύτερη καθημερινότητα, πρόληψη σε θέματα υγείας, πιο ποιοτική διατροφή και άσκηση. Μέσα στις επόμενες δυο εβδομάδες κι αφού έχει περάσει η φρενίτιδα των εορτών, ίσως πρέπει να ασχοληθείτε πιο προσεκτικά με τις ανάγκες του σώματος, αλλά και της ψυχής σας. Για τους γεννημένους στο δεύτερο και τρίτο δεκαήμερο μπορεί να υπάρχουν και κάποιες αλλαγές στη δουλειά.

Παρθένος

Η Νέα Σελήνη στον Αιγόκερω λειτουργεί με ενθουσιώδη τρόπο και θα ψάξετε να βρείτε διεξόδους που μπορεί να σας προσφέρουν πρωτόγνωρες συγκινήσεις κάνοντας δραστηριότητες που σας ευχαριστούν. Η επιρροή αυτή έχει κι ένα ερωτικό ενδιαφέρον, κυρίως σε νέες γνωριμίες. Σε αυτό το κλίμα των φλερτ, του έρωτα, των πραγμάτων που σας ενθουσιάζουν συνάδουν και οι όψεις της. Πώς θα θέλατε να εξελιχτεί η προσωπική σας ζωή τη νέα χρονιά; Ποιος θα θέλατε να είναι στο πλευρό σας και να μοιράζεστε μαζί του τις όμορφες ή τις δύσκολες στιγμές; Οι γεννημένοι στο τέλος του δευτέρου και στο ξεκίνημα του τρίτου δεκαήμερου μπορεί να έχετε ευχάριστες εκπλήξεις στο επόμενο δεκαπενθήμερο του Ιανουαρίου με αυτή τη δυνατή Νέα Σελήνη. Αν επίσης έχετε την επιθυμία να αποκτήσετε έναν απόγονο ή έναν ακόμη απόγονο, το φεγγάρι αυτό θα είναι βοηθητικό.

Ζυγός

Με τη Νέα Σελήνη σήμερα θα είστε αρκετά πιο σπιτόγατοι και θα θέλετε να περάσετε μια μέρα χαλαρή σε στενό κύκλο με τα αγαπημένα σας πρόσωπα και πιθανώς όλες τις ταινίες που έχετε βάλει στο μάτι να δείτε σε κάποια πλατφόρμα και δεν τα έχετε καταφέρει ως τώρα. Η τάση να μην κουράζεστε, να χαλαρώνετε και γενικώς να περιβάλλεστε από αγαπημένα σας πρόσωπα θα είναι έντονη με τη Νέα Σελήνη στον Αιγόκερω στον τομέα της οικογένειας και του σπιτιού. Κάποιοι μπορεί να σκέφτεστε πώς θα βελτιώσετε τον υπάρχοντα χώρο στη νέα χρονιά ή ακόμη και την περίπτωση μιας αλλαγής σπιτιού και μιας μετακόμισης. Δεν χρειάζεται να βιαστείτε όμως! Κάντε τα σχέδια σας, συζητήστε τα με τους άμεσα ενδιαφερόμενους και χαρείτε τις μέρες αυτές όσο πιο πολύ μπορείτε.

Σκορπιός

Η κυρίαρχη επιρροή της μέρας είναι η Νέα Σελήνη στον Αιγόκερω που σας ανοίγει την όρεξη να αλλάξετε παραστάσεις, να πάτε ίσως μια εκδρομή ακόμη και χωρίς να την έχετε προγραμματίσει, να βγείτε λίγο από το σπίτι να δείτε κάτι διαφορετικό ή να μιλήσετε με άτομα που έχουν κάτι διαφορετικό να σας πουν. Με τις όψεις της Νέας Σελήνης θα έχετε επιθυμία να βγείτε, να κάνετε γνωριμίες και επαφές και γενικώς αυτό το φεγγάρι σας κάνει σαφώς πιο κοινωνικούς αυτές τις μέρες. Από την άλλη δεν παύει να είναι μια Νέα Σελήνη που σας καλεί να οργανώσετε καλύτερα την καθημερινότητα σας, να προωθήσετε θέματα της δουλειάς και να είστε πιο αποτελεσματικοί στη διαχείριση του χρόνου σας.

Τοξότης

Η κυρίαρχη επιρροή της μέρας είναι η Νέα Σελήνη στον Αιγόκερω που σας προσγειώνει κάπως στις υποχρεώσεις που έχετε σε θέματα επαγγελματικά και πρακτικά. Και στο μυαλό σας ακόμη και τις πρώτες ημέρες του 2024 θα είναι πώς θα κάνετε πιο αποδοτική τη δουλειά σας σε οικονομικό επίπεδο ή πώς θα κάνετε κάποια επαγγελματική αλλαγή μέσα στη νέα χρονιά. Είναι η στιγμή να σκεφτείτε καλύτερα πώς θα φτιάξετε σταθερές βάσεις για το μέλλον σας σε επίπεδο επαγγελματικό και οικονομικό. Αν είστε γεννημένοι-ες στο δεύτερο και τρίτο δεκαήμερο ενδέχεται μέσα στο επόμενο δεκαπενθήμερο να έχετε κάποια πρόταση ή ένα νέο ξεκίνημα.

Αιγόκερως

Η Νέα Σελήνη πραγματοποιείται στο ζώδιο σας και είναι πιθανό να αναζητάτε νέες εμπειρίες, καινούρια πράγματα ή επαφές με άτομα που έχουν να σας πουν κάτι διαφορετικό. Για τους γεννημένους κοντά στις 11 Ιανουαρίου θα μπορούσε μέσα στο επόμενο διάστημα να προκύψει μια ευχάριστη γνωριμία. Σε κάθε περίπτωση, η Νέα Σελήνη έρχεται ενθαρρύνοντας σας να θέσετε τους καινούριους σας στόχους για τη νέα χρονιά. Τι καινούριο, τι διαφορετικό θα θέλατε να κάνετε που θα σας δώσει περισσότερη ικανοποίηση; Σκεφτείτε, κάντε τα σχέδια σας, αλλά χωρίς βιασύνες. Πρέπει κάθε βήμα σας να είναι καλά οργανωμένο και σχεδιασμένο.

Υδροχόος

Το τρίγωνο της Νέας Σελήνης με τον κυβερνήτη σας Ουρανό σας καλεί να χαρείτε κάποιες μέρες πιο μοναχικά, που θα μπορείτε να κάνετε τον απολογισμό σας για τη χρονιά που πέρασε και τα πλάνα σας για τη χρονιά που μόλις ήρθε. Και μολονότι δεν είστε από τους τύπους που μπαίνετε στη διαδικασία των γραπτών αποφάσεων της νέας χρονιάς, πιθανώς κάτι να έχει να σας δώσει μια τέτοια διαδικασία. Η Νέα Σελήνη βλέπετε σχηματίζεται μέσα σε ένα πιο μοναχικό και εσωστρεφές κομμάτι του ωροσκοπίου σας και ίσως θέλετε να «χαθείτε» λίγο από τις παρέες και να συγκεντρωθείτε στον εαυτό σας και τις δικές σας προτεραιότητες. Από την άλλη μπορεί να σας προβληματίζουν διάφορα πράγματα είτε σε επίπεδο δουλειάς είτε ακόμη και υγείας και φυσικής κατάστασης και να θέλετε να πάρετε κάποιες αποφάσεις που αφορούν στους τομείς αυτούς.

Ιχθείς

Η Νέα Σελήνη στον Αιγόκερω σας ωθεί να είστε πιο δραστήριοι, να δείτε κόσμο, φίλους και συγγενείς και να κάνετε πράγματα που σπάνε τη ρουτίνα. Μια βόλτα για να αλλάξετε παραστάσεις θα σας έκανε καλό και θα έφτιαχνε ακόμη περισσότερο τη διάθεση σας. Η πρώτη Νέα Σελήνη της χρονιάς πραγματοποιείται μέσα στον τομέα των στόχων, των φίλων, των ομοϊδεατών, των συνεργατών, της συμμετοχής σας στα κοινά και τις ομάδες που έχετε κοινούς στόχους και οράματα. Είναι η κατάλληλη Νέα Σελήνη για να θέσετε τους μακροπρόθεσμους στόχους σας είτε σε προσωπικό είτε σε επαγγελματικό επίπεδο και με τη βοήθεια ανθρώπων από το στενό σας περιβάλλον να τους υλοποιήσετε. Ακόμη, μπορεί να σκεφτείτε ποιοι είναι πραγματικά φίλοι σας, ποιοι σας υποστηρίζουν και σας βοηθούν να υλοποιείτε τα σχέδια σας και πιθανώς να πάρετε αποφάσεις στην πορεία της χρονιάς και όχι απαραίτητα τώρα βιαστικά για τη σύσταση μιας δυνατής ομάδας που θα βοηθήσει να υλοποιήσετε ένα όνειρό σας.

The post Ζώδια: Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Πέμπτη 11 Ιανουαρίου first appeared on Kliktv.gr.

Related posts

Επίδομα Παιδιού: Λήγει η προθεσμία για τα δικαιολογητικά – Πότε ξεκινούν οι επόμενες αιτήσεις

ΗΠΑ: Η κληρονόμος της δυναστείας Ντίσνεϊ αναστέλλει τις δωρεές μέχρι να αποσυρθεί ο Τζο Μπάιντεν

Πακιστάν: Νεκροί και τραυματίες από πτώση πούλμαν σε χαράδρα

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Read More