Απαγόρευση κυκλοφορίας στον Ισημερινό μετά την απόδραση του Νο1 κακοποιού της χώρας

Σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης ο Ισημερινός

Ο πρόεδρος του Ισημερινού, ο Ντανιέλ Νομπόα, κήρυξε τη Δευτέρα κατάσταση έκτακτης ανάγκης σε όλη την επικράτεια του Ισημερινού, συμπεριλαμβανομένου του σωφρονιστικού συστήματος, μετά την απόδραση του δημοσίου κινδύνου υπ’ αριθμόν ένα, του διαβόητου «Φίτο» —το πραγματικό όνομα του οποίου είναι Χοσέ Αδόλφο Μασίας—, του επικεφαλής της συμμορίας Λος Τσονέρος, και εξεγέρσεις εγκλείστων σε φυλακές.

«Υπέγραψα διάταγμα» με το οποίο κηρύσσεται «κατάσταση έκτακτης ανάγκης» προκειμένου «οι ένοπλες δυνάμεις να έχουν όλη την πολιτική και νομική υποστήριξη στις ενέργειές τους», ανέφερε ο Νομπόα μέσω Instagram.

Με το διάταγμα εντέλλεται ο στρατός να επιχειρήσει για την επιβολή της τάξης στους δρόμους και στις φυλακές, ενώ τίθεται σε ισχύ απαγόρευση της κυκλοφορίας από τις 23:00 ως τις 05:00 (τοπική ώρα).

Πηγή

The post Απαγόρευση κυκλοφορίας στον Ισημερινό μετά την απόδραση του Νο1 κακοποιού της χώρας first appeared on Kliktv.gr.

Related posts

Αττική: Συνελήφθη 24χρονος για εκδικητική πορνογραφία

Κουνέλα στην κυριολεξία! Αυτή η γυναίκα έχει… 44 παιδιά (vid)

Tips για πιο ευχάριστη γυμναστική στο σπίτι σας

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Read More