Ποιοι δημοφιλείς καλλιτέχνες της Νορβηγίας θέλουν να πάνε ξανά στη Eurovision;

Πριν από λίγο το Νορβηγικό κανάλι NRK έδωσε στη δημοσιότητα τους καλλιτέχνες και τα τραγούδια τους που διεκδικούν μέσα από τον εθνικό τελικό της χώρας MGP να την εκπροσωπήσουν στη Eurovision 2024. 

;Όπως αναφέρει το gpstomusic.gr, ανάμεσα στις 18 συμμετοχές, διακρίνουμε και δύο πολύ προσφιλή στο ξένο αλλά και στο ελληνικό κοινό ονόματα που έχουν εκπροσωπήσει ξανά την Νορβηγία στο διαγωνισμό: την Margaret Berger και τους KEiiNO.

Η Margaret Berger συμμετείχε στην Eurovision το 2013 με το τραγουδι “I Feed You My Love” το οποίο γνώρισε τεράστια ραδιοφωνική επιτυχία στην Ευρώπη, αλλά ακούστηκε και από Ελληνικά ραδιόφωνα. Το τραγούδι έλαβε την 4η θέση στον τελικό.

Οι ιδιαίτερα δημοφιλείς στους fans KEiiNO είχαν κερδίσει στην ψηφοφορία του κοινού στη Eurovision του 2019 και έλαβαν την 6η θέση στη συνολική κατάταξη με το τραγούδι τους “Spirit In The Sky”. Αυτή είναι η τρίτη φορά που οι KEiiNO συμμετέχουν στο MGP, καθώς διαγωνίσθηκαν, εκτός από το 2019, και το 2021 με το τραγούδι “Monument” λαμβάνοντας την 2η θέση. Το “Spirit In The Sky” γνώρισε μεγάλη επιτυχία και στην Ελλάδα, φτάνοντας μάλιστα στην 53η θέση του IFPI Chart εκείνης της χρονιάς!

Για να δούμε, θα καταφέρουν να βρεθούν στη σκηνή του Μάλμε τον προσεχή Μάϊο;Ακούστε τα υποψήφια τραγούδια τους!

Πηγή: gpstomusic.gr

The post Ποιοι δημοφιλείς καλλιτέχνες της Νορβηγίας θέλουν να πάνε ξανά στη Eurovision; first appeared on Kliktv.gr.

Related posts

Η Ζανέλ τραγουδά τις Μεγάλες Κυρίες του ελληνικού τραγουδιού

Η Σαλίνα Γαβαλά στο Μαλλιαροπούλειο Θέατρο στην Τρίπολη

Ο Μιχάλης Χατζηγιάννης και η Γιάννα Βασιλείου στο studio!

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Read More