Τα Ζώδια 26 Δεκεμβρίου: Τι Προβλέπουν Για Σας Σήμερα!

Διαβάστε αναλυτικά τις αστρολογικές προβλέψεις για σήμερα Τρίτη 26 Δεκεμβρίου. Τι μας περιμένει;

ΚΡΙΟΣ

Αγαπητέ Κριέ, η γιορτινή Τρίτη σε βρίσκει με εναλλαγές διαθέσεων και ορέξεων, εξαιτίας της Σελήνης από τους Διδύμους, η οποία τελικά το απόγευμα προχωρά στο ζώδιο, του Καρκίνου! Η μέρα σου ξεκινά με μηνύματα, τηλεφωνήματα, εξόδους και τονισμένη την επικοινωνία, ενώ κλείνει λιγάκι ‘αντικοινωνικά’, θέλοντας να παραμείνεις στο σπίτι και να επιμείνεις σε συνήθειες που σου είναι οικείες. Αξιοποίησε τις απογευματινές ώρες, για να περάσεις ευχάριστο χρόνο στο σπίτι παρέα με την οικογένεια!

ΤΑΥΡΟΣ

Αγαπητέ μου Ταύρε, η Σελήνη σήμερα από το ζώδιο των Διδύμων μέχρι το απόγευμα και στην συνέχεια προχωρά στον Καρκίνο, οπότε περνάς μία φάση κυκλοθυμίας. Ίσως να φταίει τα ποτάκια και οι κραιπάλες των εορτών ή τα άτομα που συναναστράφηκες αλλά δεν ήθελες να δεις μπροστά σου; Αρχικά επικεντρώνεσαι σε θέματα συναισθηματικής και υλικής ασφάλειας. Μήπως βγήκες εκτός προϋπολογισμού ; Πολύ πιθανό … Έπειτα συνεχίζεις πολύ κοινωνικός, με μία τονισμένη ανάγκη να συζητήσεις για το οτιδήποτε.

ΔΙΔΥΜΟΣ

Η ημερήσια πρόβλεψή σου Δίδυμε έχει ενδιαφέρον, μιας και η Σελήνη αρχικά βρίσκεται στο δικό σου ζώδιο όμως μετά το απόγευμα επισκέπτεται σε εκείνο του Καρκίνου που τόσο της ταιριάζει! Έτσι, παρουσιάζεις εναλλαγές στην διάθεσή σου, καθώς και των γενικότερων αναγκών σου, κατά την διάρκεια της Τρίτης. Αρχικά η αυτοπεποίθησή σου τονώνεται και κάνεις οτιδήποτε χρειαστεί για να βελτιώσεις την ψυχολογία, αλλά και την εμφάνισή σου. Κλείνεις την ημέρα σου θέλοντας να νιώσεις συναισθηματική, μα και υλική ασφάλεια. Σκέφτεσαι πού πήγαν τα χρήματα των εορτών και σε πιάνει ένα άγχος…

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Το ζώδιο σου για σήμερα Τρίτη φίλε μου Καρκίνε, λέει ότι απολαμβάνεις μια χαρά τις γιορτές. Είσαι συναισθηματικός, περνάς χρόνο με τους ανθρώπους που θεωρείς οικογένεια και θέλεις να εκφραστείς. Η διαίσθησή σου είναι τονισμένη, επομένως αντιλαμβάνεσαι τις ανάγκες των άλλων χωρίς καν να επικοινωνήσετε λεκτικά. Από το απόγευμα κι έπειτα η διάθεσή σου αλλάζει εμφανώς. Η ημέρα σου κλείνει λιγάκι μοναχικά, γιατί από εκεί και πέρα αισθάνεσαι την επιθυμία να περάσεις λίγο χρόνο με τον εαυτό σου.

ΛΕΩΝ

Λίγο μοναχικά και παράξενα κλείνει , η δεύτερη ημέρα των Χριστουγέννων, για εσένα Λέοντα, εξαιτίας της Σελήνης που ενώ ξεκινά από το ζώδιο των Διδύμων, προχωρά στον Καρκίνο. Έτσι, μολονότι το πρωί ξυπνάς με τέλεια διάθεση και θέλεις να το ρίξεις έξω, στο μετέπειτα αλλάζουν οι επιθυμίες σου και θέλεις να περάσεις λίγο χρόνο μόνος. Είναι καλό αυτό, γιατί μάλλον σε εξάντλησαν οι ημέρες των Χριστουγέννων και πλέον επιθυμείς να επικεντρωθείς στις βαθύτερες ανάγκες σου.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Χαμόγελα ικανοποίησης έρχονται φίλε μου Παρθένε για σένα σήμερα Τρίτη με την Σελήνη από το ζώδιο των Διδύμων κι έπειτα στον Καρκίνο που αυξάνει την κοινωνικότητα, αλλά και τη φιλοδοξία σου. Οι γιορτές σου χαρακτηρίζονται από αρκετή ‘επίδειξιομανία’, θέλοντας να καμαρώσεις για το ταίρι σου ή ο,τι άλλο έχεις καταφέρει στον ευρύτερο κύκλο γνωριμιών. Κανόνισε εξόδους, πέρασε όμορφα και φρόντισε να γνωρίσεις ακόμη περισσότερο κόσμο, γιατί το αστρολογικό τοπίο σήμερα σε βοηθάει σε προσωπικά κι επαγγελματικά.

ΖΥΓΟΣ

Ζυγέ μου, η Δεύτερη ημέρα των Χριστουγέννων σε βρίσκει με θετική και φιλόδοξη διάθεση, μιας και η Σελήνη από το φιλικό για εσένα ζώδιο των Διδύμων προχωρά το απόγευμα σε εκείνο του Καρκίνου. Η αλήθεια είναι ότι είσαι από τους πιο τυχερούς της ημέρας και χαρακτηρίζεσαι από μία δυνατή αύρα που ελκύει θετικές καταστάσεις και ανθρώπους. Η αισιοδοξία σου αυξάνεται και κατά το βραδάκι επιλέγεις να δώσεις λίγη σημασία και στην καριέρα σου.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Αγαπητέ μου Σκορπιέ, με την Σελήνη σήμερα δεύτερη ημέρα των Χριστουγέννων από το ζώδιο Διδύμου, ευτυχώς συνεχίζει σε εκείνο του Καρκίνου μετά το απόγευμα, βελτιώνοντας την διάθεσή σου. Η ημέρα ξεκινά λίγο περίεργα, όπου αισθάνεσαι ανασφάλεια και πλημμυρίζεσαι από περιττές σκέψεις. Το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να εκφράσεις μέσω του διαλόγου εκείνα που σκέφτεσαι και ‘βασανίζουν’ το μυαλό σου. Έπειτα, θα δεις πως από το απόγευμα και πέρα η αισιοδοξία σου αυξάνεται και περνάς όμορφα μόνος ή με φιλικά πρόσωπα.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η δεύτερη ημέρα των Χριστουγέννων, φίλε μου Τοξότη, σε βρίσκει με λίγους προβληματισμούς, γιατί η Σελήνη από το ζώδιο των Διδύμων, συνεχίζει και εισέρχεται σε εκείνο του Καρκίνου. Για τον λόγο αυτόν, σου προκαλούνται εναλλαγές διάθεσης. Αρχικά, είσαι κοινωνικός, όμως και αρκετά ευαίσθητος στις απόψεις τρίτων για εσένα. Προσπάθησε να μην δίνεις σημασία ή παίρνεις προσωπικά τα λεγόμενα τρίτων, γιατί η επίσκεψη της Σελήνης στον Καρκίνο δηλώνει ότι η ημέρα σου κλείνει με αρκετούς προβληματισμούς.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Φίλε μου Αιγόκερε, Τρίτη σήμερα με μία Σελήνη που ξεκινά από το ζώδιο των Διδύμων και προχωρά στο απέναντί ζώδιο από το δικό σου, τον Καρκίνο. Αυτό υποδηλώνει ότι η δεύτερη ημέρα των Χριστουγέννων σε βρίσκει να κάνεις τις δουλειές του σπιτιού το πρωί, όμως το βραδάκι το αφιερώνεις σε ανθρώπους που είναι πολύ σημαντικοί για εσένα. Η ημέρα ενδείκνυται για τακτοποίηση υποχρεώσεων ρουτίνας, αλλά και έναρξη συνεργασιών ή σχέσεων.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Για σήμερα Τρίτη αγαπητέ μου Υδροχόε η δεύτερη ημέρα των Χριστουγέννων σε βρίσκει με μικρές εναλλαγές διάθεσης, εξαιτίας της αλλαγής του ζωδίου της Σελήνης από εκείνο των Διδύμων προς εκείνο του Καρκίνου. Έτσι, ενώ το πρωί θέλεις να περάσεις χρόνο με το ταίρι, την οικογένειά σου ή να φλερτάρεις αν είσαι ελεύθερος, μετά προχωράς σε ένα στάδιο όπου τακτοποιείς καθημερινές υποχρεώσεις. Μάλλον καταλήγει λίγο βαρετά η ημέρα σου, τουλάχιστον όμως, μπορείς και ξεπερνάς τα άγχη που σου δημιουργούν οι εκκρεμότητες που άφησες.

ΙΧΘΥΣ

Σήμερα Τρίτη και η επόμενη ημέρα μετά τα Χριστούγεννα για σένα φίλε μου Ιχθύ φέρνει εναλλαγές διαθέσεων, χάρη στην Σελήνη που αλλάζει ζώδιο από τους Διδύμους προς τον Καρκίνο. Η αλλαγή παρατηρείται κατά το απογευματάκι, όπου επιλέγεις να αλλάξεις τη γενικότερή σου στάση από ‘σπιτόγατος’ σε ερωτιάρης. Μάλλον σε κούρασαν λιγάκι οι διακοπές, αλλά παίρνεις τα πάνω σου το βραδάκι, προτιμώντας να φλερτάρεις, να περάσεις 4χρόνο με τα παιδάκια σου ή το άλλο σου μισό.

Πηγή: athensmagazine.gr

The post Τα Ζώδια 26 Δεκεμβρίου: Τι Προβλέπουν Για Σας Σήμερα! first appeared on Kliktv.gr.

Related posts

Τα Ζώδια 2 Ιουνίου: Τι Προβλέπουν Για Σας Σήμερα!

Τα Ζώδια 1 Ιουνίου: Τι Προβλέπουν Για Σας Σήμερα!

Τα Ζώδια 26 Μαΐου: Τι Προβλέπουν Για Σας Σήμερα!

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Read More