Ζώδια: Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Τρίτη 26 Δεκεμβρίου

Ζώδια: Αγαπημένοι μας μπήκαμε ήδη στην 26η ημέρα του Δεκεμβρίου. Πώς θα κυλίσει άραγε και ποιες θα είναι οι κακοτοπιές και τα «δώρα» της σημερινής ημέρας ώστε να κυλίσει για κάθε ζώδια δημιουργικά και αποτελεσματικά;

Ζώδια: Από σήμερα το απόγευμα Κριοί, Ζυγοί, Καρκίνοι και Αιγόκεροι θα είναι οι πρωταγωνιστές των επόμενων ημερών

Τις περισσότερες ώρες της δεύτερης μέρας των Χριστουγέννων, η Σελήνη θα βρίσκεται στους Διδύμους σε φάση κενής πορείας από τις 09:55 τα πρωί μέχρι το απόγευμα στις 17:15 που θα περάσει στον Καρκίνο για να προετοιμάσει την αυριανή Πανσέληνο. Είναι μια μέρα που δεν ευνοεί τα νέα ξεκινήματα αλλά δεν θα έχουμε πρόβλημα να συνεχίσουμε αυτό που κάνουμε. Όμως θέματα επικοινωνίας και μετακινήσεων μπορεί να μας δυσκολέψουν ή να μη γίνεται η δουλειά μας τη στιγμή που θέλουμε, να αντιμετωπίζουμε δηλαδή κάποια μικρά αλλά εκνευριστικά εμπόδια που θα δοκιμάσουν το νευρικό μας σύστημα.

Ας είμαστε ιδιαίτερα προσεκτικοί στις μετακινήσεις μας σήμερα καθώς πολλοί επιστρέφουν από τα Χριστουγεννιάτικα ταξίδια τους. Καθώς η τελευταία όψη της Σελήνης πριν βγει σε φάση κενής πορείας θα είναι η αντίθεση με τον ανάδρομο Ερμή μπορεί να συναντήσουμε διάφορα ευτράπελα στη διαδρομή μας. Στις 17:15 το απόγευμα η Σελήνη προχωρά στον Καρκίνο και από απόψε ξεκινά ένα λίγο πιο έντονο, σε ψυχολογικό και συναισθηματικό επίπεδο, διάστημα αφού ξεκινά δυνατά η επιρροή της αυριανής Πανσελήνου, σύμφωνα με την πρόβλεψη της Άση Μπήλιου.

Ζώδια: Είσοδος της Σελήνης στον Καρκίνο: Έμφαση στις οικογενειακές σχέσεις και υποθέσεις

Η Σελήνη κάνει την εμφάνιση της στον Καρκίνο, το ενδιαφέρον θα είναι στραμμένο στο σπίτι, στην οικογένεια, στα περιουσιακά στοιχεία. Σε θέματα επαγγελματικής και οικονομικής φύσης ενδεχομένως να υπάρξει διστακτικότητα στην ανάληψη ρίσκων και πρωτοβουλιών. Ανάγκη θα εκδηλωθεί για ισορροπία, σταθεροποίηση, εξασφάλιση, στόχος θα είναι να προστατευτούν τα κεκτημένα και οι αποταμιεύσεις.

Στις συζητήσεις προσοχή στην πεισματική αντίδραση, θα υπάρξει δυνατότητα να βελτιωθούν οι σχέσεις επαγγελματικές και προσωπικές, αρκεί οι διαθέσεις να είναι χαλαρές. Στον αισθηματικό τομέα στις περιπτώσεις που προκύψουν καινούργιες γνωριμίες θα έχουν την προοπτική να πορευτούν με σταθερότητα και να καταλήξουν σε έναρξη σχέσης. Για τα προσφάτως χωρισμένα ζευγάρια ευνοϊκές θα είναι οι συνθήκες για επανασυνδέσεις, οι διαθέσεις θα είναι συγκαταβατικές.

Με τη Σελήνη σε αντίθεση με τον ανάδρομο Ερμή και τον Άρη προσοχή στις εξάρσεις και στα ξεσπάσματα. Στις συζητήσεις δυσκολία θα υπάρξει στο θέμα της συνεννόησης και της αποδοχής, κάποιοι θα αντιδράσουν, θα φανούν αδιάλλακτοι ίσως και κάπως επιθετικοί στην έκφραση τους.

Με τη Σελήνη σε τετράγωνο με τον Ποσειδώνα μπερδεμένες θα είναι οι σκέψεις και οι επιθυμίες, θα υπάρχει αναποφασιστικότητα και ασάφεια. Για κάποιους χαρακτήρες θα είναι δύσκολο να ξεχωρίσουν την πραγματικότητα από τη φαντασία.

Το τρίγωνο της Σελήνης με τον Κρόνο είναι μία θετική όψη, τα χαρακτηριστικά θα είναι ορθολογισμός, εσωτερική πειθαρχία, εφικτή θα είναι η λήψη σωστών αποφάσεων. Σε θέματα επαγγελματικής και οικονομικής φύσης φεύγουν τα εμπόδια, θα υπάρξει δυνατότητα για εφαρμογή και υλοποίηση, σύμφωνα με το e-zwdia.gr.

Αναλυτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια

Ας δούμε αναλυτικά τι προβλέπεται για κάθε ζώδιο, σήμερα. Να θυμίσουμε πως πρόκειται για γενικές προβλέψεις καθώς ο κάθε ένας από εμάς είναι ένας διαφορετικός άνθρωπος με διαφορετικό ωροσκόπο και διαφορετική ψυχοσύνθεση. Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου για σήμερα σύμφωνα με την Άση Μπήλιου.

Κριός

Μέχρι το απόγευμα της δεύτερης μέρας των Χριστουγέννων, η μέρα είναι κάπως πιο προφυλαγμένη και σίγουρα μπορείτε να ελιχθείτε πιο εύκολα ανάμεσα στις όποιες δυσκολίες μπορεί να προκύπτουν, κυρίως σε σχέση με τις επαφές σας ή με τις μετακινήσεις σας εξαιτίας της κενής πορείας της Σελήνης στους Διδύμους και του ανάδρομου Ερμή. Το βράδυ η Σελήνη στον Καρκίνο, σας βρίσκει σε μια πιο εσωστρεφή φάση πιθανώς και κουρασμένους ή ταλαιπωρημένους κι εκεί πρέπει να προσέξετε! Γιατί εύκολα μπορεί να γίνετε κυκλοθυμικοί και να κλειστείτε λίγο στον εαυτό σας ή να γίνετε κάπως επικριτικοί με μέλη της οικογένειας σας. Μήπως θα ήταν καλύτερα να προσπαθήσετε να μιλήσετε με ένα άνθρωπο που εμπιστεύεστε, να μείνετε πιο πολύ στο συναίσθημα σας και να διώξετε το άγχος; Αφιερώστε χρόνο στον εαυτό σας και περιποιηθείτε τον με τρυφερότητα.

Ταύρος

Η δεύτερη μέρα των Χριστουγέννων είναι μια μέρα που παίζει παιχνίδια κυρίως στις επαφές σας με τους άλλους και θα πρέπει να είστε πολύ ευέλικτοι και να δείχνετε όμως και αρκετή ενσυναίσθηση, να μπαίνετε δηλαδή λίγο και στη θέση του άλλου είτε είναι ο σύντροφος σας, είτε οι συνεργάτες είτε ακόμη και τα παιδιά σας. Προσπαθήστε να μη γίνεστε επικριτικοί χωρίς πρώτα να έχετε ακούσει και την άλλη πλευρά. Σιγουρευτείτε εκατό τοις εκατό ό,τι ένα λάθος δεν γίνεται από πρόθεση κι αν διαπιστώσετε το αντίθετο τότε μπορείτε να το επισημάνετε. Θέματα οικονομικά μπορεί να σας απασχολήσουν στο μεγαλύτερο μέρος της μέρας ίσως όμως να μην καταφέρετε να βρείτε άκρη καθώς η Σελήνη θα βρίσκεται μέχρι το απόγευμα σε φάση κενής πορείας και η τελευταία της όψη θα είναι η αντίθεση με τον ανάδρομο Ερμή. Το βράδυ της Τρίτης είναι πιο χαλαρό και διασκεδαστικό και μπορείτε να περάσετε πολύ όμορφα με την παρέα σας κανονίζοντας μια έξοδο ή απολαμβάνοντας την αγαπημένη σας ταινία ή μουσική.

Δίδυμοι

Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στο ζώδιο σας στο μεγαλύτερο μέρος της ημέρας σε φάση κενής πορείας όμως, κάτι που δεν διευκολύνει πολύ να εξελιχθούν αυτά που σχεδιάζετε με ομαλό τρόπο. Προσπαθήστε λοιπόν να είστε υπομονετικοί και βασιστείτε περισσότερο στον αυτοσχεδιασμό της στιγμής, παρά στην οργάνωση που έχετε κάνει. Βλέπετε η τελευταία όψη που σχηματίζει η Σελήνη θα είναι η αντίθεση με τον ανάδρομο κυβερνήτη σας Ερμή. Καθώς η Σελήνη θα προχωρήσει στον Καρκίνο το απόγευμα για να προετοιμάσει την αυριανή Πανσέληνο ένα οικονομικό ή επαγγελματικό θέμα μπορεί να σας απασχολήσει περισσότερο και να νιώσετε πίεση. Καλό θα ήταν γενικώς να είστε πιο συνετοί αυτές τις μέρες με τα οικονομικά σας και να βρείτε τρόπους να κάνετε οικονομία. Κάποιες μικρά μαζέματα στην καθημερινότητα σας μπορεί να κάνουν τη διαφορά στο τέλος του μήνα.

Καρκίνος

Στο μεγαλύτερο μέρος της Τρίτης μπορεί να νιώθετε ότι βρίσκεστε στον δικό σας κόσμο και προσπαθείτε να είστε ψύχραιμοι με ό,τι συμβαίνει γύρω σας. Με κάποιο τρόπο μπορεί το σώμα σας να είναι στο σπίτι ή τη δουλειά αν εργάζεστε σήμερα αλλά το μυαλό κάπου αλλού ίσως και σε κάποιο απροσδιόριστο τοπίο. Από το απόγευμα και μετά η Σελήνη περνά στο ζώδιο σας για να προετοιμάσει την αυριανή Πανσέληνο και επανέρχεστε από το σύννεφο και θέλετε δεν θέλετε θα πατήσετε στη γη, αφού θα υπάρχουν ρεαλιστικές ανάγκες στις οποίες πρέπει να ανταποκριθείτε. Επειδή οι επόμενες δυο μέρες θα είναι αρκετά απαιτητικές με την Πανσέληνο στο ζώδιο σας σε ψυχολογικό κυρίως επίπεδο, προσπαθήστε να αξιοποιήσετε στο έπακρο το αποψινό βράδυ και να χαλαρώσετε ή να διασκεδάσετε.

Λέων

Στο μεγαλύτερο μέρος της δεύτερης μέρας των Χριστουγέννων η Σελήνη παραμένει στους Διδύμους δίνοντας μια πιο ευχάριστη νότα στις επαφές σας με τους άλλους. Βέβαια επειδή θα βρίσκεται σε φάση κενής πορείας για αρκετές ώρες και η τελευταία της όψη θα είναι η αντίθεση με τον ανάδρομο Ερμή μη φανταστείτε ότι τα πράγματα θα ρέουν όπως τα έχετε οργανώσει στο μυαλό σας. Παρόλα αυτά και μερικές παρεκκλίσεις στον χρόνο δεν θα χαλάσουν τη διάθεση σας. Καθώς η Σελήνη περνά στον Καρκίνο από το απόγευμα προσπαθήστε να συγκεντρωθείτε μόνο σε σας και τις προσωπικές σας ανάγκες. Χαλαρώστε λίγο, μην κάνετε ασφυκτικά προγράμματα για τις επόμενες ημέρες και δείτε πως θα περιποιηθείτε τον εαυτό σας και όσους αγαπάτε. Η Τρίτη είναι επίσης μια μέρα με έμφαση τόσο σε θέματα υγείας και φυσικής κατάστασης όσο και στα επαγγελματικά. Και μάλιστα θα μπορούσατε να κλείσετε αρκετές εκκρεμότητες και να κάνετε μια καλή προετοιμασία για το υπόλοιπο της εβδομάδας.

Παρθένος

Η πορεία της Σελήνης στους Διδύμους κάνει πιεστικό το μεγαλύτερο μέρος της Τρίτης με έμφαση κυρίως στον τομέα των υποχρεώσεων και των επαγγελματικών σας δραστηριοτήτων. Είναι όμως από τις μέρες που τα πράγματα δεν κυλούν όπως τα έχετε σχεδιάσει γι’ αυτό επιστρατεύστε την επινοητικότητα σας και την υπομονή σας για να έχετε το αποτέλεσμα που θέλετε. Ακόμη μην επηρεάζεστε από τη μια ή την άλλη γνώμη συνεργατών και φίλων γιατί θα βρεθείτε σε χαοτική κατάσταση χωρίς μάλιστα να υπάρχει και σοβαρός λόγος. Βλέπετε η Σελήνη θα βρίσκεται σε φάση κενής πορείας τις περισσότερες ώρες της μέρας και η τελευταία της όψη θα είναι η αντίθεση με τον ανάδρομο Ερμή. Από το απόγευμα, μετά τις 17:15 που η Σελήνη προχωρά στον φιλικό σας Καρκίνο, όλα μπορεί να γίνουν πιο εύκολα κι επίσης να νιώσετε τη στήριξη που μπορεί να σας προσφέρουν οι συνεργάτες και οι φίλοι σας.

Ζυγός

Στο μεγαλύτερο μέρος της δεύτερης μέρας των Χριστουγέννων η Σελήνη είναι πιο βοηθητική από τους Διδύμους, μολονότι όχι τόσο παραγωγική όσο θα θέλατε για να προχωρήσουν τα θέματα σας με τους ρυθμούς που επιθυμείτε. Βλέπετε η Σελήνη θα είναι σε φάση κενής πορείας ενώ η τελευταία της όψη το πρωί της Τρίτης θα είναι η αντίθεση με τον ανάδρομο Ερμή. Από το απόγευμα που η Σελήνη θα περάσει στον Καρκίνο οι πιέσεις θα είναι μεγαλύτερες όμως στα θέματα του σπιτιού ή της δουλειάς. Βέβαια τα πράγματα θα τρέχουν και δεν θα έχετε την αίσθηση της στασιμότητας που υπάρχει από το πρωί. Προσπαθήστε να τελειώνετε με εκκρεμότητες και μην φορτώνετε το αυριανό σας πρόγραμμα με πολλές υποχρεώσεις για να μην χάσετε τον έλεγχο.

Σκορπιός

Θέματα που σχετίζονται με τα οικονομικά σας θα σας απασχολήσουν τη δεύτερη μέρα των Χριστουγέννων αλλά δύσκολα ίσως θα καταφέρετε να βγάλετε άκρη καθώς η Σελήνη θα βρίσκεται σε φάση κενής πορείας και η τελευταία της όψη θα είναι η αντίθεση με τον ανάδρομο Ερμή. Προσπαθήστε να μην είστε πολύ επιθετικοί ή καυστικοί όμως και στην προσωπική σας ζωή αν κάποια πράγματα δεν σας αρέσουν. Τις βραδινές ώρες με τη Σελήνη στον Καρκίνο, θα είστε πιο πολύ στο στοιχείο σας και καλά θα κάνετε να αξιοποιήσετε το βράδυ για χαλαρές και διασκεδαστικές δραστηριότητες χωρίς πιέσεις και προγράμματα. Αύριο έρχεται μια πιο έντονη μέρα και πρέπει να είστε ξεκούραστοι και κεφάτοι.

Τοξότης

Η Σελήνη απέναντι σας μέχρι το απόγευμα της Τρίτης, εξακολουθεί να σας κάνει τη ζωή λίγο πιο δύσκολη όχι απαραίτητα με κάτι σοβαρό αλλά με μικρά εκνευριστικά πράγματα που προκύπτουν όταν κάτι που θέλετε δεν γίνεται τη στιγμή που θέλετε ή όταν συναντάτε εμπόδια. Μην δώσετε περισσότερη σημασία απ’ όσο πρέπει και προχωρήστε αγέρωχοι και χωρίς να χάνετε το χιούμορ σας στις επόμενες δραστηριότητες σας. Βλέπετε η Σελήνη θα βρίσκεται σε φάση κενής πορείας στο μεγαλύτερο μέρος της μέρας και η τελευταία της όψη θα είναι η αντίθεση με τον ανάδρομο Ερμή στο ζώδιο σας. Η Σελήνη στον Καρκίνο το βράδυ της Τρίτης σας βρίσκει σε μια πιο εσωστρεφή φάση, ενδεχομένως και κάπως κουρασμένους. Τα οικονομικά ζητήματα μπορεί να σας απασχολήσουν περισσότερο.

Αιγόκερως

Η Σελήνη στους Διδύμους στο μεγαλύτερο μέρος της δεύτερης μέρας των Χριστουγέννων θα βρίσκεται σε φάση κενής πορείας κι έτσι μπορεί να αντιμετωπίζετε καθυστερήσεις, εμπόδια στο να κάνετε τη δουλειά σας όπως έχετε σχεδιάσει ή ακόμη και στις μετακινήσεις σας μπορεί να υπάρχουν κωλύματα. Βλέπετε η τελευταία της όψη πριν βγει σε φάση κενής πορείας θα είναι η αντίθεση με τον ανάδρομο Ερμή τις πρωινές ώρες της Τρίτης. Σε κάθε περίπτωση όμως είναι μια πιο ουδέτερη Σελήνη για σας. Από το βράδυ που θα περάσει στον Καρκίνο όμως αρχίζει μεγαλύτερη πίεση η οποία μπορεί τις επόμενες δυο μέρες να κορυφωθεί ακόμη περισσότερο. Ίσως να νιώθετε την ανάγκη να ξεκαθαρίσετε μια κατάσταση σε προσωπικό επίπεδο στη σχέση σας ή μπορεί με ένα συνεργάτη. Προσπαθήστε να το κάνετε όμως με ψυχραιμία και με αρκετή ενσυναίσθηση.

Υδροχόος

Στο μεγαλύτερο μέρος της η δεύτερη μέρα των Χριστουγέννων δεν θα σας ζορίσει ιδιαίτερα καθώς η φιλική προς το ζώδιο σας Σελήνη στους Διδύμους ακόμη και στα δύσκολα της, σας επιτρέπει να ελίσσεστε και να είστε πιο επινοητικοί. Βέβαια μην περιμένετε να κάνετε και τεράστια πρόοδο καθώς θα βρίσκεται σε φάση κενής πορείας ενώ η τελευταία της όψη το πρωί της Τρίτης θα είναι η αντίθεση με τον ανάδρομο Ερμή. Το απόγευμα η Σελήνη περνά στον Καρκίνο και στρέφει την προσοχή σας στις καθημερινές σας δραστηριότητες και στα θέματα της δουλειάς. Επειδή το επόμενο τριήμερο προβλέπεται απαιτητικό και πιεστικό προσπαθήστε να αξιοποιήσετε το βράδυ για να ξεκουραστείτε και να φορτίσετε τις μπαταρίες σας.

Ιχθείς

Ακόμη μια «τρελή» μέρα ξημερώνει στον πλανήτη και μέρος της φρενίτιδας φαίνεται ότι μπορεί να την απαντήσετε κι εσείς σήμερα στην καθημερινότητα σας. Η φάση κενής πορείας της Σελήνης δεν είναι πολύ βοηθητική για να σημειώσετε την πρόοδο που θέλετε αλλά δεν πειράζει αν πρόκειται για μια μέρα. Μάλιστα η συμβουλή μου θα ήταν αν μπορείτε να μην πιέσετε πολύ το πρόγραμμα σας σήμερα. Προσέξτε ακόμη τις μετακινήσεις σας και μη βιάζεστε αν επιστρέφετε από το Χριστουγεννιάτικο ταξίδι σας. Το απόγευμα που η Σελήνη περνά στον Καρκίνο θα είστε σε καλύτερη διάθεση και θα νιώθετε πιο ικανοποιημένοι. Αξιοποιήστε λοιπόν τις βραδινές ώρες και για να ξεκουραστείτε και για να κάνετε πιο ευχάριστες δραστηριότητες.

The post Ζώδια: Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Τρίτη 26 Δεκεμβρίου first appeared on Kliktv.gr.

Related posts

Αττική: Συνελήφθη 24χρονος για εκδικητική πορνογραφία

Κουνέλα στην κυριολεξία! Αυτή η γυναίκα έχει… 44 παιδιά (vid)

Tips για πιο ευχάριστη γυμναστική στο σπίτι σας

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Read More