Eurovision 2024: H Dami Im και η Danii Minogue “φλερτάρουν” με την εκπροσώπηση της Αυστραλίας

Eurovision 2024: Δύο ονόματα “φλερτάρουν” με την Αυστραλία;

Αν και η Αυστραλία άργησε να τελειώσει τις διαπραγματεύσεις της με την EBU, τελικά βγήκε λευκός καπνός και επιβεβαίωσε και για φέτος την συμμετοχή της στο διαγωνισμό. Αν και ακόμη δεν έχει ανακοινωθεί ο τρόπος με τον οποίο θα επιλεγεί ο εκπρόσωπος για το 2024, ήδη κάποια ονόματα έχουν αρχίσει δειλά δειλά να εκφράζουν το ενδιαφέρον τους για το διαγωνισμό.

Ένα από τα ονόματα, το οποίο δεν είναι η πρώτη φορά που ακούγεται, είναι αυτό της εκπροσώπου του 2016, Dami Im. Η γλυκύτατη Dami, προωθεί αυτή την περίοδο το νέο της χριστουγεννιάτικο άλμπουμ, “Christmas Songbook”, αλλά εξακολουθεί να έχει τα μάτια της στραμμένα στη μεγαλύτερη σκηνή του διαγωνισμού. Στα πλαίσια συνέντευξης της στον James Findlay δήλωσε:

Είμαι πολύ ενθουσιασμένη που Αυστραλία θα είναι και πάλι μέρος του διαγωνισμού. […] Είμαι ανοιχτή στο να επιστρέψω στο διαγωνισμό απλά λόγω και του Covid αυτά τα χρόνια ίσως δεν βόλεψε και τόσο, αλλά ποιος ξέρει; Δεν ξέρω ποιος θα πάει φέτος αλλά έχω μεγάλο ενδιαφέρον να μάθω! Δεν μπορώ να πω όχι εάν μου γίνει πρόταση! Είμαι πάντα ανοιχτή!

Dami Im

Ένα άλλο όνομα, το οποίο έσκασε σαν βόμβα χτες το βράδυ, και φαίνεται να ενδιαφέρεται για τον διαγωνισμό του 2024, είναι η Danii Minogue. Μία ανάρτηση της ήταν αρκετή να προκαλέσει φρενίτιδα στους θαυμαστές της Eurovision, αφού μοιράστηκε μια αινιγματική ανάρτηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης:

Η σκηνή είναι έτοιμη και η αντίστροφη μέτρηση έχει αρχίσει!

Danii Minogue

Η 52χρονη Αυστραλέζα hitmaker πυροδότησε εικασίες μεταξύ των θαυμαστών ότι θα μπορούσε να εκπροσωπήσει την πατρίδα της στον διαγωνισμό του 2024, αφού μοιράστηκε εκ νέου ένα στιγμιότυπο από την εντυπωσιακή σκηνή της Σουηδίας.

The stage is set…and the countdown has begun! https://t.co/6DMJEKVIXe— Dannii Minogue (@DanniiMinogue) December 19, 2023

ΠΗΓΗ: gpstomusic.gr

The post Eurovision 2024: H Dami Im και η Danii Minogue “φλερτάρουν” με την εκπροσώπηση της Αυστραλίας first appeared on Kliktv.gr.

Related posts

Η Ζανέλ τραγουδά τις Μεγάλες Κυρίες του ελληνικού τραγουδιού

Η Σαλίνα Γαβαλά στο Μαλλιαροπούλειο Θέατρο στην Τρίπολη

Ο Μιχάλης Χατζηγιάννης και η Γιάννα Βασιλείου στο studio!

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Read More