Επιλογή-έκπληξη από το Ηνωμένο Βασίλειο για την Eurovision 2024!

O Olly Alexander θα εκπροσωπήσει το Ην. Βασίλειο!

Τελικά όπου υπάρχει καπνός, υπάρχει και φωτιά! Οι φήμες επιβεβαιώθηκαν, και ο Olly Alexander είναι ο εκλεκτός του BBC και θα εκπροσωπήσει το Ην. Βασίλειο στο Μάλμε! H είδηση-έκπληξη ανακοινώθηκε από τον ίδιο τον καλλιτέχνη κατά τη διάρκεια του μεγάλου τελικού του “Strictly Come Dancing” του BBC One, με ένα ενθουσιασμένο κοινό στο στούντιο και με εκατομμύρια τηλεθεατές που παρακολουθούσαν σε ολόκληρο το Ηνωμένο Βασίλειο.

Λατρεύω και παρακολουθώ τη Eurovision από τότε που ήμουν μικρό παιδί και είμαι πέρα για πέρα ενθουσιασμένος που θα λάβω μέρος του χρόνου. Ως νεαρό αγόρι πάντα ανυπομονούσα για αυτό το απίστευτο γεγονός αχαλίνωτης χαράς, το υπέροχα χαοτικό μείγμα μουσικών στυλ, θεατρικών παραστάσεων, ειλικρινούς συγκίνησης και χιούμορ. Πραγματικά δεν μπορώ να πιστέψω ότι θα γίνω μέρος μιας τόσο ξεχωριστής κληρονομιάς και θα υψώσω τη σημαία του Ηνωμένου Βασιλείου με τον πιο “γκέι” τρόπο, θα είναι τιμή μου! Ήθελα να το κάνω αυτό εδώ και πολύ καιρό και νιώθω ότι είναι η κατάλληλη στιγμή να αρχίσω να κυκλοφορώ μουσική με το δικό μου όνομα. Είμαι αποφασισμένος να δώσω ό,τι έχω και να δώσω μια εξαιρετική και αξέχαστη performance για όλους εσάς!Olly Alexander

Ο 33χρονος Olly Alexander είναι τραγουδιστής με καταγωγή από το Harrogate, το οποίο φιλοξένησε τον διαγωνισμό της Eurovision το 1982! Από το 2010, είναι βασικό μέλος του συγκροτήματος Years & Years, με το τραγούδι “King” να αποτελεί τη μεγαλύτερη τους επιτυχία! Ο Alexander ήταν έξι φορές υποψήφιος για τα Brit Awards και έχει επίσης προταθεί για το British Academy Television Award for Best Actor και το Critics’ Choice Television Award for Best Actor in a Limited Series or Movie Made for Television. Έχει εμφανιστεί σε μεγάλες αρένες και φεστιβάλ σε όλο τον κόσμο και έχει συνεργαστεί με ονόματα όπως ο Sir Elton John, η Kylie και οι Pet Shop Boys.

Όπως αναφέρει το gpstomusic.gr, σύμφωνα με όσα στοιχεία έχουν δει μέχρι τώρα το φως της δημοσιότητας, το τραγούδι του Olly, είναι ένα uptempo τραγούδι, σε παραγωγή του Danny L Harle, ο οποίος είναι παραγωγός της Dua Lipa!

ΠΗΓΗ: gpstomusic.gr

The post Επιλογή-έκπληξη από το Ηνωμένο Βασίλειο για την Eurovision 2024! first appeared on Kliktv.gr.

Related posts

Η Ζανέλ τραγουδά τις Μεγάλες Κυρίες του ελληνικού τραγουδιού

Η Σαλίνα Γαβαλά στο Μαλλιαροπούλειο Θέατρο στην Τρίπολη

Ο Μιχάλης Χατζηγιάννης και η Γιάννα Βασιλείου στο studio!

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Read More