Βοιωτία: Συνελήφθη αστυνομικός για απόπειρα ανθρωποκτονίας – Επιτέθηκε με μαχαίρι στην σύντροφό του

Βοιωτία: Ο δράστης επιτέθηκε με μαχαίρι στην πρώην σύντροφό του και την τραυμάτισε ελαφρά

Ένας 54χρονος αστυνομικός συνελήφθη καθώς παρά την δικαστική απόφαση που είχε εκδοθεί σε βάρος του, ώστε να μην πλησιάζει την πρώην σύντροφό του, εκείνος πήγε στο χώρο εργασίας της και ζητούσε να τη δει.

Όπως αναφέρει το lamiareport.gr, η γυναίκα του ζήτησε να φύγει από τον χώρο εργασίας της λέγοντας ότι αν δεν το κάνει θα καταθέσει μήνυση εναντίον του για την παραβίαση των ασφαλιστικών μέτρων που ισχύουν.

Ο αστυνομικός δεν συμμορφώθηκε και τότε εκείνη πήγε στο οικείο Αστυνομικό Τμήμα για να καταθέσει μήνυση.

Εκεί την περίμενε έξω από το κτήριο και πάλι ο πρώην φίλος της ο οποίος όχι μόνο την εξύβρισε αλλά της επιτέθηκε και με μαχαίρι καταφέρνοντάς της ελαφρά τραύματα σε διάφορα σημεία του σώματός της.

Η γυναίκα πήγε στο νοσοκομείο για τις πρώτες βοήθειες, ενώ ο 54χρονος αστυνομικός συνελήφθη από τους συναδέλφους του και αναμένεται να οδηγηθεί στον Εισαγγελέα Λιβαδειάς.

Πηγή

The post Βοιωτία: Συνελήφθη αστυνομικός για απόπειρα ανθρωποκτονίας – Επιτέθηκε με μαχαίρι στην σύντροφό του first appeared on Kliktv.gr.

Related posts

Δολοφονία στο Ψυχικό: Η Μύκονος θα δώσει… απαντήσεις για την εκτέλεση του τοπογράφου

Τέξας: «Μοναχικός» καρχαρίας τρομοκρατεί παραλία – 4 επιθέσεις σε λίγες μέρες

Πελαργός ετών 12: Ο μεγαλύτερος του είδους του στην Ελλάδα

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Read More