Eurovision 2024: Στο Folkets Park το Eurovision Village! – Πρόσκληση για εθελοντές!

Ένα από τα κομβικά σημεία κάθε Eurovision, είναι το χωριό της Eurovision, ένα μέρος στο οποίο όλοι οι επισκέπτες μπορούν να ζήσουν τον παλμό της Eurovision αλλά και να νιώσουν τη γιορτινή ατμόσφαιρα. Πριν από λίγο, έγινε γνωστή η περιοχή στην οποία θα φιλοξενηθεί το Eurovillage στο Μάλμε. Το φετινό χωριό θα εγκατασταθεί στο Folkets Park, το οποίο βρίσκεται στην καρδιά του Μάλμε! Το πάρκο είναι γνωστό για το πράσινο του και είναι έτοιμο να αποτελέσει κεντρικό κόμβο για τις εορταστικές εκδηλώσεις της Eurovision.Όπως αναφέρει το  gpstomusic.gr θα υπάρξουν πολλές ζωντανές παραστάσεις και ειδικοί καλεσμένοι που θα επισκεφθούν το πάρκο. Επίσης, οι διοργανωτές στο Μάλμε, ετοιμάζουν φέτος και τον δρόμο της Eurovision (Eurovision Street) που θα πραγματοποιηθεί μεταξύ του Folkets Park και του Triangeln.

Για να είναι επιτυχημένη κάθε διοργάνωση, είναι απαραίτητη και η συμβολή των εθελοντών. Και φέτος λοιπόν, η πόλη του Μάλμε απευθύνει πρόσκληση σε εθελοντές που έχουν πάθος να συμβάλουν στη διοργάνωση. Τα καθήκοντα των εθελοντών μπορεί να περιλαμβάνουν τη βοήθεια στην υλικοτεχνική υποδομή της εκδήλωσης, την καθοδήγηση επισκεπτών ή αντιπροσωπειών, τη διαχείριση περιπτέρων πληροφοριών και την παροχή υποστήριξης σε καλλιτέχνες και πωλητές. Οι εθελοντές θα έχουν την ευκαιρία να αποτελέσουν αναπόσπαστο μέρος των εορταστικών εκδηλώσεων της Eurovision.

Οι αιτήσεις ανοίγουν στις 15 Δεκεμβρίου και οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να βρουν πληροφορίες στην ιστοσελίδα της πόλης του Μάλμε.

Κάθε εθελοντής πρέπει να πληροί τις ακόλουθες προϋποθέσεις:

  • Να έχει γεννηθεί το 2005 ή νωρίτερα (για ορισμένους ρόλους απαιτείται να έχουν γεννηθεί το 1998 ή νωρίτερα)
  • Να γνωρίζουν καλά τη Σουηδική και την Αγγλική γλώσσα (προφορικά και γραπτά)
  • Να έχουν πρόσβαση σε smartphone με mobile BankID για ελέγχους ασφαλείας
  • Προηγούμενη εθελοντική εμπειρία σε διεθνείς εκδηλώσεις θα θεωρηθεί προσόν
  • Για ορισμένους ρόλους απαιτείται δίπλωμα οδήγησης Β κατηγορίας

Επιπλέον, ο εθελοντής θα πρέπει να είναι σε θέση να εργαστεί όλες τις ημέρες της εκδήλωσης, δηλαδή περίπου 13 ημέρες κατά την περίοδο 26 Απριλίου με 12 Μαΐου. Όλοι θα πρέπει να παρακολουθήσουν ένα μονοήμερο υποχρεωτικό εκπαιδευτικό σεμινάριο για τη θέση αυτή. Τέλος, κάθε εθελοντής πρέπει να διαθέτει σουηδικό αριθμό κοινωνικής ασφάλισης. Αυτό σημαίνει ότι οι διεθνείς εθελοντές δεν μπορούν να δηλώσουν ενδιαφέρον.

ΠΗΓΗ: gpstomusic.gr

Δείτε επίσης τους μέχρι τώρα εκπροσώπους και τις συμμετοχές που έχουν ανακοινωθεί για τη Eurovision 2024:

– ΒΕΛΓΙΟ

– ΚΥΠΡΟΣ

– ΓΑΛΛΙΑ

– ΕΛΛΑΔΑ

– ΟΛΛΑΝΔΙΑ

– ΣΛΟΒΕΝΙΑ

– ΤΣΕΧΙΑ

The post Eurovision 2024: Στο Folkets Park το Eurovision Village! – Πρόσκληση για εθελοντές! first appeared on Kliktv.gr.

Related posts

Η Ζανέλ τραγουδά τις Μεγάλες Κυρίες του ελληνικού τραγουδιού

Η Σαλίνα Γαβαλά στο Μαλλιαροπούλειο Θέατρο στην Τρίπολη

Ο Μιχάλης Χατζηγιάννης και η Γιάννα Βασιλείου στο studio!

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Read More