Ζώδια: Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Δευτέρα 11 Δεκεμβρίου

Ζώδια: Αγαπημένοι μας μπήκαμε ήδη στην 11η ημέρα του Δεκεμβρίου. Πώς θα κυλίσει άραγε και ποιες θα είναι οι κακοτοπιές και τα «δώρα» της σημερινής ημέρας ώστε να κυλίσει για κάθε ζώδια δημιουργικά και αποτελεσματικά;

Ζώδια: Ευνοούνται οικονομικά θέματα

Η μέρα ξεκινά με το τρίγωνο της Σελήνης προς τον Ποσειδώνα τα ξημερώματα της Δευτέρας, μια όψη που το πιθανότερο είναι ότι δεν θα αντιληφθείτε ιδιαίτερα την επιρροή της αφού σχηματίζεται την ώρα που οι περισσότεροι κοιμούνται. Στη συνέχεια η Σελήνη από τον Σκορπιό θα σχηματίσει εξάγωνο με τον Πλούτωνα ενισχύοντας τη συναισθηματική μας φύση. Θέματα που αφορούν οικονομικά μπορεί να πάνε εξαιρετικά με αυτή την επιρροή το πρωί της Δευτέρας. Στις 10:57 η Σελήνη θα βγει σε φάση κενής πορείας και θα προχωρήσει στον Τοξότη στις 13:11. Η Σελήνη στον Τοξότη έρχεται με μεγαλύτερη εξωστρέφεια και ενθουσιασμό, μολονότι η πρώτη όψη της το απόγευμα είναι το τετράγωνο με τον Κρόνο που τη ζορίζει κάπως και μας κάνει να σκεφτόμαστε τις υποχρεώσεις μας. Πολύ πιο ευχάριστες οι βραδινές ώρες, καθώς γίνεται ακριβείας το εξάγωνο Ερμή-Αφροδίτης που τονίζει τη δημιουργικότητα μας, τις θετικές ανάλαφρες επαφές, τις εξόδους για διασκέδαση, σύμφωνα με την πρόβλεψη της Άση Μπήλιου.

Ζώδια: Ανανεωτικές κοινωνικές και αισθηματικές επαφές

Ο Ερμής σχηματίζει εξάγωνο με την Αφροδίτη, είναι μία θετική όψη, φέρνει ανοίγματα για συναντήσεις, συναναστροφές, οι συζητήσεις θα είναι ευχάριστες και τονωτικές. Πρόσφορο θα είναι το έδαφος για κοινωνική δικτύωση, στις επαφές θα υπάρξει άνεση, ο αυθορμητισμός θα κάνει οικείο και συζητήσιμο το κλίμα. Στον αισθηματικό τομέα ανοίγματα θα εμφανιστούν για καινούργιες γνωριμίες, οι προσεγγίσεις θα είναι ελκυστικές, έμφαση θα δοθεί στο φλερτ.

Οι ελεύθεροι που αναζητούν νέα σχέση θα έχουν τη δυνατότητα να ανανεώσουν την προσωπική τους ζωή, οι συναναστροφές πολύ γρήγορα θα πάρουν μία πιο προσωπική όψη. Σε θέματα οικονομικής φύσης συνετές θα είναι οι αποφάσεις, ο τρόπος σκέψης θα είναι μεθοδικός και όχι επιπόλαιος. Ευνοϊκές θα είναι οι συνθήκες για τακτοποιήσεις, θα υπάρχει δυνατότητα να κλείσουν οι ανοιχτοί λογαριασμοί.

Η Σελήνη κάνει την είσοδό της στον Τοξότη, ανάγκη θα εκδηλωθεί για κοινωνικοποίηση, για άμεση δράση, για νέες περιπέτειες και νέες εμπειρίες. Ευνοϊκές θα είναι οι συνθήκες για ταξίδια, μετακινήσεις, φεύγουν τα εμπόδια, ανοίγει ο δρόμος για ανανέωση και τόνωση. Σε θέματα επαγγελματικής και οικονομικής φύσης θα υπάρξει δυνατότητα για βελτίωση, το κλειδί της επιτυχίας θα είναι η συγκέντρωση στους στόχους και στις βλέψεις. Τα οργανωμένα πλάνα θα βρουν τη δίοδο για να περάσουν σε πρακτικό επίπεδο, το θετικό αποτέλεσμα θα απαιτεί μεθοδικότητα και όχι σπασμωδικές ενέργειες.

Με τη Σελήνη σε τρίγωνο με τον Ποσειδώνα και εξάγωνο με τον Πλούτωνα θα προκύψουν αποκαλυπτικά συμβάντα που θα τονώσουν τις σχέσεις και τις επαφές. Οι συναναστροφές θα είναι ανανεωτικές, θα ακουστούν εξομολογήσεις. Προσοχή θα πρέπει να δοθεί στο τετράγωνο της Σελήνης με τον Κρόνο, θα πρέπει να διατηρηθεί αισιόδοξος ο τρόπος σκέψης, καλό θα είναι να μη δοθεί έκταση στον αρνητισμό και στην απογοήτευση, σύμφωνα με το e-zwdia.gr.

Αναλυτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια

Ας δούμε αναλυτικά τι προβλέπεται για κάθε ζώδιο, σήμερα. Να θυμίσουμε πως πρόκειται για γενικές προβλέψεις καθώς ο κάθε ένας από εμάς είναι ένας διαφορετικός άνθρωπος με διαφορετικό ωροσκόπο και διαφορετική ψυχοσύνθεση. Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου για σήμερα σύμφωνα με την Άση Μπήλιου.

Κριός

Η σημερινή μέρα ωθεί την προσοχή σας στον τομέα των οικονομικών και δεν είναι απίθανο να ασχοληθείτε αρκετά με αυτά ή να συζητήσετε τις οικονομικές παραμέτρους μιας συνεργασίας. Από την άλλη προσέξτε τα έξοδα σας γιατί μπορεί να σας πιάσει να κάνετε αγορές για το σπίτι ή γενικότερα έξοδα τα οποία θα μπορούσατε ίσως να αποφύγετε. Σήμερα όμως είναι μια θετική μέρα και για να πείσετε τους άλλους για τις ικανότητες σας στη δουλειά και να τους εντυπωσιάσετε ανεβάζοντας έτσι τις επαγγελματικές σας μετοχές. Η όψη Ερμή-Αφροδίτης δείχνει ότι μπορεί να ακούσετε έναν θετικό λόγο από κάποιο άτομο στη δουλειά για την απόδοση σας.

Ταύρος

Η σημερινή μέρα βρίσκει τη Σελήνη μέχρι το μεσημέρι στον Σκορπιό και μετά στον Τοξότη κάνοντας ιδιαίτερα απαιτητική τη Δευτέρα ως προς τις υποχρεώσεις και τις ευθύνες σας στη δουλειά ή και στις σχέσεις σας. Σαφώς αυτή η θέση πέραν της δυσκολίας δείχνει ότι είστε πρόθυμοι να αναλάβετε ευθύνες και μάλιστα ακριβώς επειδή φαίνεστε προς τα έξω και πιο ώριμοι σάς εμπιστεύονται και περισσότερο στον χώρο εργασίας. Σήμερα όμως έχουμε και μια εξαιρετική όψη ανάμεσα στον Ερμή και την Αφροδίτη, που μπορείτε να αξιοποιήσετε είτε σε επικοινωνιακό επίπεδο γιατί εύκολα θα καταφέρετε να σαγηνεύσετε τους άλλους με το μυαλό και τις ιδέες σας, είτε και στην προσωπική σας ζωή αν κανονίσετε κάτι όμορφο με τον σύντροφό σας το βράδυ.

Δίδυμοι

Η Δευτέρα είναι αρκετά βοηθητική για να περάσετε μια πιο ήπια μέρα στην καθημερινότητα σας, ενώ δημιουργεί και ευκαιρίες για να το ρίξετε λίγο έξω, να διασκεδάσετε, να φλερτάρετε. Η πολύ θετική όψη Ερμή-Αφροδίτης που ολοκληρώνεται σήμερα, φαίνεται ότι μπορεί να φέρει ένα θετικό νέο για κάποιο οικονομικό σας ζήτημα ειδικά αν είστε γεννημένοι στο πρώτο δεκαήμερο. Σε γενικές γραμμές είναι από τις μέρες που μπορείτε να αξιοποιήσετε με τον καλύτερο τρόπο αυτή την εβδομάδα ακόμη κι αν έχετε να κάνετε μια συμφωνία σε επαγγελματικό επίπεδο. Μην το αφήσετε για μετά τις 13/12 που ξεκινά η ανάδρομη πορεία του κυβερνήτη σας Ερμή.

Καρκίνος

Η Δευτέρα είναι αρκετά βοηθητική για να περάσετε μια πιο ήπια μέρα στην καθημερινότητα σας, ενώ δημιουργεί και ευκαιρίες για να το ρίξετε λίγο έξω, να διασκεδάσετε, να φλερτάρετε. Η πολύ θετική όψη Ερμή-Αφροδίτης που ολοκληρώνεται σήμερα, φαίνεται ότι μπορεί να φέρει ένα θετικό νέο για κάποιο οικονομικό σας ζήτημα ειδικά αν είστε γεννημένοι στο πρώτο δεκαήμερο. Σε γενικές γραμμές είναι από τις μέρες που μπορείτε να αξιοποιήσετε με τον καλύτερο τρόπο αυτή την εβδομάδα ακόμη κι αν έχετε να κάνετε μια συμφωνία σε επαγγελματικό επίπεδο. Μην το αφήσετε για μετά τις 13/12 που ξεκινά η ανάδρομη πορεία του κυβερνήτη σας Ερμή.

Λέων

Η Δευτέρα σας θέλει εστιασμένους και συγκεντρωμένους στις επαγγελματικές σας υποχρεώσεις και σας δίνει και στοιχεία σε σχέση με το ποια πράγματα πρέπει να βελτιώσετε κυρίως σε επίπεδο επικοινωνίας. Σήμερα είναι ιδιαίτερα σημαντικό να μη διασπαστεί η προσοχή σας σε διάφορα πράγματα εκτός αυτών που έχετε ως στόχο να ολοκληρώσετε. Ακόμη είναι πιθανό να ασχοληθείτε ή να έχετε μια συζήτηση με ένα σημαντικό άτομο στη ζωή σας, π.χ. τον εργοδότη σας. Το εξάγωνο του Ερμή με την Αφροδίτη μπορεί να φέρει και μια επαγγελματική ευκαιρία εκεί που δεν το περιμένατε.

Παρθένος

Καλώς ή κακώς είστε η επιτομή της επικοινωνίας και της πληροφορίας ως εκπρόσωποι του ζωδίου του Ερμή, και σήμερα με το εξάγωνο Ερμή-Αφροδίτης θα θέλετε να επικοινωνήσετε με πολλά πρόσωπα είτε σε προσωπικό είτε σε επαγγελματικό επίπεδο. Είτε θα έχετε να απαντήσετε σε πολλά e-mails, μηνύματα, προσωπικά μηνύματα, είτε γιατί μπορεί να έχετε συσκέψεις, είτε ακόμη γιατί θα είστε ιδιαίτερα ενεργοί και στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Είναι μια εξαιρετική μέρα για να αναλάβετε μάλιστα εσείς οι ίδιοι πρωτοβουλία για συζητήσεις, διαπραγματεύσεις ή απλώς κουβέντα και νέες γνωριμίες. Κάποια από αυτές μπορεί να αποκτήσει κι ένα ερωτικό ενδιαφέρον αν είστε μόνες-οι. Από την άλλη είναι εξαιρετική μέρα για να διερευνήσετε προοπτικές για σπουδές ή για τα επαγγελματικά σας σχέδια.

Ζυγός

Η Δευτέρα έρχεται δημιουργώντας ένα μικρό στρες από τη μια για να βγουν όσα έχετε υπολογίσει να κάνετε κι από την άλλη σας φορτίζει λίγο περισσότερο συναισθηματικά. Επίσης σήμερα η διαίσθηση σας μπορεί να λειτουργεί καλύτερα από τη λογική σας, γι’ αυτό μην την υποτιμήσετε. Καθώς ο Ερμής συναντά την Αφροδίτη σε ένα εξαιρετικό εξάγωνο που γίνεται ακριβείας απόψε, μπορεί να νιώσετε τη βοήθεια από κάποιο ισχυρό πρόσωπο στον χώρο της δουλειάς ή μπορεί να έρθει μια καλή είδηση σε ό,τι αφορά ένα οικογενειακό ή ένα οικονομικό θέμα. Και μάλιστα πιθανώς να μη χρειάζεται καν να αναλάβετε εσείς κάποια πρωτοβουλία ή να κάνετε μια κίνηση.

Σκορπιός

Μια σημαντική συνεργασία ή μια σημαντική προσωπική σχέση θα σας απασχολήσει σήμερα, καθώς η Σελήνη εξακολουθεί μέχρι το μεσημέρι την πορεία της στο ζώδιο σας. Πιθανώς βέβαια να σας δημιουργεί και μια αίσθηση βάρους όλο αυτό ή να σας βάζει σε δεύτερες σκέψεις αν πραγματικά το θέλετε στη ζωή σας. Όμως μη βιάζεστε να πάρετε μια απόφαση μέσα στην εβδομάδα αυτή. Κερδίστε λίγο χρόνο, να καθαρίσει το μυαλό σας και να είστε σίγουροι για τις επιθυμίες σας. Τις βραδινές ώρες με το εξάγωνο Ερμή-Αφροδίτης τα πράγματα θα είναι πιο θετικά και ενδεχομένως μια κουβέντα με ένα φίλο που ίσως έχετε καιρό να μιλήσετε ή μένει πολύ μακριά μπορεί να σας βοηθήσει και να σας φτιάξει τα κέφια. Ακόμη μπορεί να κάνετε πλάνα για ένα ταξίδι ή για τις Χριστουγεννιάτικες διακοπές σας.

Τοξότης

Το εξάγωνο του Ερμή με την Αφροδίτη μπορεί να φέρει μια ανταμοιβή για τη δουλειά σας. Μπορεί να σας αναθέσουν περισσότερες ευθύνες, να αναγνωρίσουν το πόσο καλοί είστε και πόσο σας εμπιστεύονται. Ακόμη δεν είναι απίθανο να έχετε μια καλή εξέλιξη και σε ένα οικονομικό ζήτημα αν είστε γεννημένοι στο πρώτο δεκαήμερο. Η όψη αυτή προάγει την κοινωνική σας διάθεση, έτσι σήμερα μπορεί να έχετε πολλές επαφές με φίλους και συνεργάτες. Είναι μια σχετικά πιο ήπια μέρα σε σχέση με τις προηγούμενες, μέσα σε μια περίοδο που η καθημερινότητα και οι υποχρεώσεις σάς βαραίνουν. Ωραίο το βράδυ για να κανονίσετε κάτι και με φίλους.

Αιγόκερως

Η σημερινή μέρα είναι από τις συμπαθητικές της εβδομάδας, καθώς ο Ερμής από το ζώδιο σας σχηματίζει εξάγωνο με την Αφροδίτη και δημιουργεί ένα εξαιρετικό κλίμα για τις σχέσεις σας είτε σε προσωπικό είτε σε επαγγελματικό επίπεδο. Αν έχετε κάποιες σκέψεις, κάποιες ιδέες που θέλετε να συζητήσετε και να νιώσετε ότι έχετε την αποδοχή των άλλων ή την έγκρισή τους αν μιλάμε για κάτι επαγγελματικό, η σημερινή μέρα προσφέρεται από κάθε άποψη. Ακόμη, οι βραδινές ώρες έχουν κάτι ευχάριστο και μπορείτε να τις εκμεταλλευτείτε για να χαλαρώσετε με τον σύντροφο σας ή να κάνετε κάτι που σας διασκεδάζει ιδιαίτερα.

Υδροχόος

Η σημερινή μέρα έρχεται με αρκετές απαιτήσεις, αλλά η πολύ θετική όψη του Ερμή με την Αφροδίτη θα σας βοηθήσει να βγάλετε πέρα τις υποχρεώσεις σας αγόγγυστα. Αυτό που πρέπει να προσέξετε ιδιαίτερα είναι τα όρια σας ακόμη και μέσα στην ίδια σας την οικογένεια. Γιατί ακριβώς εκεί μπορεί πιο εύκολα να καταπατηθούν καθώς μπαίνει μπροστά το συναίσθημα. Σήμερα μπορεί να υπάρχει κι ένα αυξημένο ενδιαφέρον για κάποιο πρόσωπο από τον χώρο εργασίας αν είστε μόνες μόνοι ή ακόμη μπορεί να λάβετε μια ενθαρρυντική οικονομική είδηση. Η Σελήνη στον Τοξότη από το μεσημέρι κι έπειτα σας βοηθά να επικοινωνήσετε καλύτερα τις σκέψεις και τις ανάγκες σας, ενώ είναι ευνοϊκή και για τις μετακινήσεις σας.

Ιχθείς

Η σημερινή μέρα έχει ιδιαίτερη έμφαση στην επικοινωνία αγαπητοί μου Ιχθύες, καθώς σχηματίζεται το εξάγωνο του Ερμή με την Αφροδίτη. Αν έχετε να κάνετε κάποια πολύ σοβαρή συζήτηση για θέματα που σχετίζονται με τη δουλειά, τις σπουδές, τη διαφήμιση, το μάρκετινγκ, τα θέματα του διαδικτύου, προτιμήστε τις πρωινές ώρες. Αν κάνετε μια δουλειά που εμπίπτει σε αυτές τις κατηγορίες και βασίζεται στην επικοινωνία, τότε μπορεί να σημειώσετε μεγαλύτερη πρόοδο κι επιτυχία. Ακόμη δεν είναι απίθανο να συζητάτε για μια νέα συνεργασία ή να την επισημοποιείτε κιόλας. Οι καλές όψεις φυσικά θα μπορούσαν να παίξουν κι ένα θετικό ρόλο στην προσωπική σας ζωή αν είστε γεννημένοι στο πρώτο δεκαήμερο.

The post Ζώδια: Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Δευτέρα 11 Δεκεμβρίου first appeared on Kliktv.gr.

Related posts

Μεγάλη φωτιά στην Ριτσώνα – Απειλούνται εργοστάσια

Φωτιά στην Καμηλόβρυση Λαμίας

Έχει τέσσερα παιδιά και είναι μόνη γιατί τους χαλάει το mood…

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Read More