Eurovision 2024: Βόρεια Μακεδονία: Το MRT εξηγεί την απουσία από τη Eurovision!

EBU έδωσε στη δημοσιότητα χτες, την λίστα με τις 37 χώρες που θα λάβουν μέρος στον 68ο Διαγωνισμό της Eurovision. Για δεύτερη συνεχόμενη χρόνια, βλέπουμε ότι από τη λίστα απουσιάζει η χώρα της Βόρειας Μακεδονίας. Μετά την αποχώρηση από τον διαγωνισμό το 2023 λόγω οικονομικών δυσκολιών, υπήρχε η προσδοκία ότι η χώρα θα επέστρεφε στον διαγωνισμό το επόμενο έτος. Ένας προτεινόμενος προϋπολογισμός από τον ραδιοτηλεοπτικό φορέα προέβλεπε 1.500.000 MKD για τη συμμετοχή της Βόρειας Μακεδονίας τόσο στη Eurovision όσο και στη Junior Eurovision για το επόμενο έτος.

Το MRT, ο ραδιοτηλεοπτικός σταθμός της Βόρειας Μακεδονίας, εξέδωσε ανακοίνωση σχετικά με την απόφασή του να μην συμμετάσχει στον Διαγωνισμό Τραγουδιού της Eurovision 2024.

Το MRT ενημερώνει το κοινό για την απόφασή της να μην συμμετάσχει στον διαγωνισμό τραγουδιού της Eurovision του χρόνου, που θα διεξαχθεί στο Μάλμε της Σουηδίας. Μια τέτοια απόφαση είναι προς το συμφέρον των πολιτών, λαμβάνοντας υπόψη ότι την επόμενη χρονιά η Δημόσια Υπηρεσία θα επικεντρωθεί με όλες της τις δυνάμεις στον εορτασμό των 80 χρόνων της Ραδιοφωνίας της χώρας και 60 χρόνων του MRT. Οι δραστηριότητες για τον εορτασμό του μεγάλου αυτού γεγονότος θα πραγματοποιηθούν καθ’ όλη τη διάρκεια του έτους (2024).

Ο ραδιοτηλεοπτικός φορέας ανακοίνωσε επίσης ότι θα συνεχίσουν να μεταδίδουν κανονικά το διαγωνισμό της Eurovision (δύο ημιτελικοί και τελική βραδιά) για τους τηλεθεατές στη Βόρεια Μακεδονία.

ΠΗΓΗ: gpstomusic.gr

The post Eurovision 2024: Βόρεια Μακεδονία: Το MRT εξηγεί την απουσία από τη Eurovision! first appeared on Kliktv.gr.

Related posts

Η Ζανέλ τραγουδά τις Μεγάλες Κυρίες του ελληνικού τραγουδιού

Η Σαλίνα Γαβαλά στο Μαλλιαροπούλειο Θέατρο στην Τρίπολη

Ο Μιχάλης Χατζηγιάννης και η Γιάννα Βασιλείου στο studio!

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Read More