Mητσοτάκης: Ατυχές γεγονός η ακύρωση της συνάντησης με Σούνακ – Θετική η δημοσιότητα για τα Γλυπτά

Συνάντηση με την Πρόεδρο της Δημοκρατίας Κατερίνα Σακελλαροπούλου έχει ο Κυριάκος Μητσοτάκης στο Προεδρικό Μέγαρο, στο πλαίσιο των τακτικών μηνιαίων ενημερώσεων, στον απόηχο του ταξιδιού του πρωθυπουργού στο Λονδίνο και στην ακύρωση της συνάντησής του με τον Ρίσι Σούνακ μετά από πρωτοβουλία του Βρετανού πρωθυπουργού.

«Να σας ενημερώσω για τις μεταρρυθμιστικές πρωτοβουλίες της κυβέρνησης. Ήδη έχει κατατεθεί στη Βουλή το νομοσχέδιο για τη φορολόγηση των ελεύθερων επαγγελματιών. Περιλαμβάνει σημαντικές παρεμβάσεις για την αντιμετώπιση της φοροδιαφυγής.

Μεγάλη σημασία στον τομέα της φορολογικής δικαιοσύνης. Τα έσοδα από την αντιμετώπιση της φοροδιαφυγής θα πάνε στην υγεία και στην παιδεία.

Ατυχές γεγονός η ακύρωση της συνάντησης με τον Ρίσι Σούνακ.

Στις 18:00, ο Πρωθυπουργός θα παραστεί και θα μιλήσει στην τελετή αποφοίτησης μελών της Μονάδας Κοινωνικής Επανένταξης του Οργανισμού Κατά των Ναρκωτικών (ΟΚΑΝΑ), στο Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος.

The post Mητσοτάκης: Ατυχές γεγονός η ακύρωση της συνάντησης με Σούνακ – Θετική η δημοσιότητα για τα Γλυπτά first appeared on Kliktv.gr.

Related posts

Νότια Κορέα: Πάνω από 1.000 κρούσματα τροφικής δηλητηρίασης από πιάτο σχολικών γευμάτων

Γονείς προσπάθησαν να πουλήσουν το μωρό τους για να αγοράσουν ένα σπίτι

Σεισμός τώρα 3,1 στη Φλώρινα

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Read More