Αττική: Στις φλόγες διαμέρισμα στον Άγιο Δημήτριο – Απεγκλωβίστηκε μια ηλικιωμένη

Αττική: Στις φλόγες διαμέρισμα στον Άγιο Δημήτριο – Απεγκλωβίστηκε μια ηλικιωμένη

Υπό μερικό έλεγχο τέθηκε λίγο μετά τα μεσάνυχτα, η πυρκαγιά που ξέσπασε σε διαμέρισμα επί της Λεωφόρου Αλ. Παπαναστασίου στον Άγιο Δημήτριο Αττικής.

Η φωτιά εκδηλώθηκε λίγο πριν από τις 21:30 το βράδυ της Κυριακής σε διαμέρισμα 5ου ορόφου σε πολυκατοικία επί της λεωφόρου Αλ. Παπαναστασίου.

Σύμφωνα με την Πυροσβεστική, οι πυροσβεστικές δυνάμεις απεγκλώβισαν από το μπαλκόνι μια ηλικιωμένη γυναίκα.

Στο σημείο έσπευσαν και επιχείρησαν 17 πυροσβέστες με 5 οχήματα, ενώ στο σημείο μετέβη και ειδικό κλιμακοφόρο όχημα.

Πηγή

The post Αττική: Στις φλόγες διαμέρισμα στον Άγιο Δημήτριο – Απεγκλωβίστηκε μια ηλικιωμένη first appeared on Kliktv.gr.

Related posts

Απειλητικά μηνύματα δεχόταν ο 54χρονος τοπογράφος στο Ψυχικό

Ο Κιρ Στάρμερ σχημάτισε τη νέα κυβέρνηση των Εργατικών μετά την εκλογική νίκη του, η οποία σηματοδοτεί την πρώτη νίκη του κόμματος μετά τον Τόνι Μπλερ. Ο Στάρμερ, που τώρα είναι πρωθυπουργός, ανανέωσε το υπουργικό συμβούλιο με την τοποθέτηση πολλών νέων προσώπων σε σημαντικές θέσεις. Κορυφαίες θέσεις στο νέο υπουργικό συμβούλιο Ρέιτσελ Ριβς – Υπουργός Οικονομικών, η πρώτη γυναίκα που αναλαμβάνει αυτή τη θέση. Η Ριβς, πρώην οικονομολόγος της Τράπεζας της Αγγλίας, θα αντιμετωπίσει προκλήσεις όπως η ανάπτυξη της οικονομίας και η διαχείριση του εθνικού χρέους​​. Άντζελα Ρέινερ – Αναπληρώτρια πρωθυπουργός και Υπουργός Οικισμού, Κοινοτήτων και Τοπικής Αυτοδιοίκησης. Η Ρέινερ, γνωστή για το δύσκολο παρελθόν της και την πρώιμη καριέρα της ως συνδικαλίστρια, θα διαδραματίσει βασικό ρόλο στην προώθηση πολιτικών για τη βελτίωση της ποιότητας ζωής στις κοινότητες​​. Ντέιβιντ Λάμι – Υπουργός Εξωτερικών, με εμπειρία στη διαχείριση των διεθνών σχέσεων του Ηνωμένου Βασιλείου​​​​. Ιβέτ Κούπερ – Υπουργός Εσωτερικών, η οποία θα επικεντρωθεί σε θέματα μετανάστευσης και αστυνόμευσης. Η Κούπερ επιστρέφει στο προσκήνιο με πλούσια εμπειρία από προηγούμενες κυβερνητικές θέσεις​​. Γουές Στρίτινγκ – Υπουργός Υγείας, έχοντας επανέλθει δυναμικά στην πολιτική σκηνή μετά από προσωπική μάχη με τον καρκίνο. Στόχος του είναι η βελτίωση του Εθνικού Συστήματος Υγείας (NHS)​​​​. Μπρίτζετ Φίλιπσον – Υπουργός Παιδείας, με στόχο την αναβάθμιση του εκπαιδευτικού συστήματος της χώρας​​. Επιπλέον, η κυβέρνηση περιλαμβάνει έμπειρα στελέχη όπως ο Τζον Χίλι στο Υπουργείο Άμυνας, η Σαμπάνα Μαχμούντ ως Υπουργός Δικαιοσύνης, και η Λούσι Πάουελ ως Υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής, Πολιτισμού, ΜΜΕ και Αθλητισμού​​​​. Με αυτή την ομάδα, ο Στάρμερ επιδιώκει να αντιμετωπίσει τις προκλήσεις που κληροδότησε η προηγούμενη κυβέρνηση και να οδηγήσει το Ηνωμένο Βασίλειο σε μια νέα εποχή σταθερότητας και ανάπτυξης.

Σλοβακία: Πρώτη δημόσια εμφάνιση του Ρόμπερτ Φίτσο μετά την απόπειρα δολοφονίας του

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Read More