Άννα Ζανιδάκη: ΠΟΥ ΤΗΝ ΕΙΔΑΤΕ?

Ενώ, αυτή τη στιγμή, αυτή η ημέρα είναι μια ανεπίσημη ημέρα, παραμένει η ελπίδα του Παγκόσμιου Κινήματος Καλοσύνης να επιτύχει το καθεστώς επίσημης αναγνώρισης από τα Ηνωμένα Έθνη. Εάν καταφέρουν να το επιτύχουν αυτό, τότε θα συμμετάσχουν στην αναγνωρισμένη Ημέρα Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων, την Παγκόσμια Ημέρα Υγείας και τη Διεθνή Ημέρα Ειρήνης ως αναγνωρισμένη ημέρα εορτασμού.

ΣΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ!!!

Που την είδατε, θα πει η ψυχή μου και θα απαντήσει η καρδιά μου, να εκεί, αλλά μην την ενοχλεις, τώρα τα χώνει και έχει όλα τα δίκια της , γιατί της την καταπάτησαν και της την κατήντησαν μειονέκτημα ,παρά αρετή, όπως η ίδια το πιστεύει πάντα.

Αλήθεια είσαι σοβαρή,θα της ρωτήσει η αξιοπρέπειά μου, καθώς βάλθηκε από βλήμματα ροπής αναλήθειας και ψεύδους, σ αυτή τη ζωή, που δύσπεπτα τους φέρθηκε και τους απομάκρυνε .

Τέτοιας κατηγορίας με μιας με τους εγωισμούς, αλλά και τους παραπεταμένους εχθρούς της, τα μοναδικά στοιχεία, είρωνες, παρτάκηδες, μα πάνω απ όλα μυθομανείς σ όλο το μεγαλείο της σύγκρουσης της λογικής της με την παράνοιά τους.

Αλήθεια φωνάζει ο εγωισμός της,είμαι κι εγώ εδώ ,γιατί με αφήνετε εκτός συζήτησης και αντιτίθεται η καλοσύνη σ αυτό το σημείο , ώστε συνθηκολογει από καμιά φορά , η δήθεν καταννόηση με την επιθυμία της οπισθοχώρησης,γιατί αν της το επέτρεπε η κτήτοράς της ,θα τους γράφανε όλα τα μέσα ενημέρωσης και θα ηχούσαν τα τύμπανα εμφυλίου πολέμου συν τω χρόνω και τω καιρώ.

Συναισθήματα που η καρδιά μου δεν αντέχει και δεν άντεξε να της τα παραβλέψουν, ώστε και η ψυχή μου να αντιδράσει και η φωνή μου να παρακουστει στα πέρατα της ανορθόδοξης τακτικής σχέσης και υπόσχεσης, με προστριβή των θέλω και των πρέπει τους, σε αντίφαση και αντίστροφη μέτρηση με τη δική μου και καλοσύνη και αυτάρκεια.

Επιρρεπείς το νευρικό μου σύστημα, διώκει και καταδιώκει, μα επιδιώκει τη λύτρωσή του και τον αυθορμητισμό του,παρά το παρα φέρσιμό του και την εναντιωση σε μια καλοσύνη που ελάχιστα αξιώθηκε των τιμών που θα της έπρεπαν και θα της στόλιζαν το διάβημα ζωής και ανάθεσης της αλήθειας της στο ανώτατο βάθρο της επίγειας ανακάλυψης ,αγάπης ,που πάντα θα χει όχι στόχο και σκοπό, μα αξία και αρετή μέσα της.

ΠΟΝΑ ΤΟ ΕΙΝΑΙ ΜΟΥ , ΓΙΑ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΠΟΛΥΠΟΘΗΤΗ ΜΕΝ ΑΛΛΑ ΕΠΙΚΡΑΤΟΥΣΑ ΤΑΧΑ ΑΠΟΔΟΣΗ ΕΙΡΗΝΗΣ ΜΕΣΩ ΒΟΜΒΑΡΔΙΣΜΩΝ ΚΑΙ ΕΓΚΛΗΜΑΤΩΝ ΑΙΣΧΡΩΝ ΚΑΤΑ ΑΥΤΗΣ.

Τέτοια καλοσύνη έχουν όλοι τους εκεί κάτω!

ΔΕΝ ΑΓΟΡΑΖΟΝΤΑΙ ΟΛΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΥΠΟΔΥΟΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ!

Αννα Ζανιδακη

The post Άννα Ζανιδάκη: ΠΟΥ ΤΗΝ ΕΙΔΑΤΕ? first appeared on Kliktv.gr.

Related posts

Κυκλοφορεί το μυθιστόρημα του Παναγιώτη Κουρούπη “Το δέντρο στο νοσοκομείο με τις μαριονέτες”

Παρουσίαση στην Αθήνα του βιβλίου «Αντιγόνη Ν. Ζουρούδη – Η Μάνα της Δωδεκανήσου» της Άννας Χαρίτου

Κυκλοφόρησε το νέο βιβλίο του Θεόδωρου Χρ. Χήρα “Ο Μεγάλος Υπερσιβηρικός”

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Read More