Η Taylor Swift σε μια ξέφρενη τροχιά πωλήσεων με την επανεκτέλεση του “1989”!

Ακριβώς πριν από εννέα χρόνια, η Taylor Swift έκανε μια τεράστια έκρηξη στα μουσικά charts με το “1989”, το άλμπουμ που αντιπροσώπευε την πλήρη μεταμόρφωσή της σε mainstream ποπ σταρ. Με 1.287.000 πωλήσεις στις Ηνωμένες Πολιτείες, ήταν το μεγαλύτερο ξεκίνημα για οποιοδήποτε άλμπουμ για περισσότερο από μια δεκαετία, και επιβεβαίωσε τη Swift ως μια υπερδύναμη πωλήσεων.

Από τότε, η Swift έχει στο ενεργητικό της άλλα οκτώ Νο. 1 άλμπουμ. Αλλά έχει πλέον ξεπεράσει το σύνολο της πρώτης εβδομάδας του αρχικού της “1989” με ένα ριμέικ του ίδιου LP! Ξεκινά από το Νο. 1 του Billboard 200 με 1.653.000 πωλήσεις στις Ηνωμένες Πολιτείες – o μεγαλύτερος αριθμός εβδομαδιαίων πωλήσεων στην καριέρα της Swift – και 3.5 εκατομμύρια σε όλο τον κόσμο, σύμφωνα με τη Republic Records, τη δισκογραφική της. Είναι το μεγαλύτερο ντεμπούτο για οποιοδήποτε άλμπουμ από το “25” της Adele πριν από οκτώ χρόνια, το οποίο ξεκίνησε με σχεδόν 3,4 εκατομμύρια στις ΗΠΑ, αριθμός που παραμένει αξεπέραστος.

Περισσότερα ΕΔΩ.

ΠΗΓΗ: gpstomusic.gr

The post Η Taylor Swift σε μια ξέφρενη τροχιά πωλήσεων με την επανεκτέλεση του “1989”! first appeared on Kliktv.gr.

Related posts

Η Ζανέλ τραγουδά τις Μεγάλες Κυρίες του ελληνικού τραγουδιού

Η Σαλίνα Γαβαλά στο Μαλλιαροπούλειο Θέατρο στην Τρίπολη

Ο Μιχάλης Χατζηγιάννης και η Γιάννα Βασιλείου στο studio!

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Read More