Ο γάμος του πρίγκιπα Χάρι και της Μέγκαν Μαρκλ δε θα κρατήσει πολύ – «Πήρε ό,τι ήθελε κι έφυγε»

«Θα μετρούσα τη διάρκεια του γάμου σε χρόνια αντί για δεκαετίες»δηλώνει για τον πρίγκιπα Χάρι και τη Μέγκαν Μαρκλ πρώην συντάκτης του Vanity Fair

Ο πρίγκιπας Χάρι και η Μέγκαν Μαρκλ παντρεύτηκαν το 2018 μετά τιμών στη Μεγάλη Βρετανία και ο γάμος τους χαρακτηρίστηκε «γάμος της χρονιάς». Δύο χρόνια μετά όμως το ζευγάρι αποφάσισε να εγκαταλείψει το Ηνωμένο Βασίλειο και τα βασιλικά του καθήκοντα μετακομίζοντας μόνιμα στις ΗΠΑ.

Πρώην συντάκτης του Vanity Fair δηλώνει σε συνέντευξή του στην εφημερίδα Sunday Times ότι «Θα μετρούσα τη διάρκεια του γάμου σε χρόνια αντί για δεκαετίες».

Ο 74χρονος Graydon Carter εξηγεί ότι: «Νομίζω ότι πήρε από τον “φτωχό” Χάρι ό,τι ήθελε: φήμα, χρήματα και τίτλο. Η χρησιμότητά του για εκείνη μειώνεται καθημερινά».

Ο Κάρτερ στοιχηματίζει ότι η Μέγκαν Μαρκλ δεν θα επιστρέψει στην υποκριτική. Η Δούκισα του Σάσεξ πρωταγωνιστούσε στη δραματική σειρά Suits πριν παντρευτεί τον Χάρι το 2018.

«Εάν υπάρχει εκπομπή “Real Housewives of Montecito” στα σκαριά θα ήταν μέσα», είπε ο συντάκτης του Vanity Fair από το 1992 έως το 2017. Σε αίτημα της New York Post για σχόλιο οι εκπρόσωποι του ζεύγους δεν έχουν απαντήσει.

Οι προβλέψεις του Κάρτερ έρχονται μετά την εμφάνιση Χάρι-Μέγκαν το βράδυ της Κυριακής σε συναυλία της Katy Perry στο Λας Βέγκας.

Το ζευγάρι που ξεκίνησε να βγαίνει το 2016 και αποχώρησε από τη βασιλική ζωή το 2020 πρόσφατα παρευρέθηκε σε συνέδριο ψυχικής υγείας στη Νέα Υόρκη, όπου η Μαρκλ είπε ότι ο γάμος της με τον Χάρι είναι «ένα από τα πιο σημαντικά πράγματα σε ολόκληρη τη ζωή μου εκτός από τη μητρότητα».

Η Μέγκαν είπε ότι φοβάται τη μέρα που τα δύο παιδιά της, ο πρίγκιπας Άρτσι και η πριγκίπισα Λίλιμπετ θα ξεκινήσουν να χρησιμοποιούν τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, όπου ο πρίγκιπας Χάρι και η Μέγκαν Μαρκλ δεν έχουν και πολύ καλή «φήμη».

Εκτός από τον Κάρτερ, ένας βασιλικός δημοσιογράφος, πρόσφατα σχολίασε ότι ο Χάρι πλέον εξαρτάται πλήρως από τη Μέγκαν για την κοινωνική του ζωή.

«Έχω την εντύπωση ότι δεν έχει φίλους στο Μοντεσίτο και είμαι βέβαιος ότι αυτό έχει κάποιο κόστος», είπε ο συγγραφέας Phil Dampier στη The Mirror.

«Όχι μόνο έχασε την οικογένειά του, το βασιλικό στάτους του και τις στρατιωτικές συνδέσεις του, αλλά έχει χάσει και πολλούς φίλους» πρόσθεσε, λέγοντας ότι ο Χάρι πλήρωσε βαρύ τίμημα εγκαταλείποντας τη Μεγάλη Βρετανία.

Πηγή

The post Ο γάμος του πρίγκιπα Χάρι και της Μέγκαν Μαρκλ δε θα κρατήσει πολύ – «Πήρε ό,τι ήθελε κι έφυγε» first appeared on Kliktv.gr.

Related posts

Gazprom: Ποσότητα 42,1 εκατομμυρίων κυβικών μέτρων φυσικού αερίου θα διοχετευθεί σήμερα στην Ευρώπη

Πώς να προσελκύσω την τύχη; Τα μυστικά που οι τυχεροί χρησιμοποιούν για να πετύχουν

Συνελήφθησαν δημοτικοί αστυνομικοί και υπάλληλοι για εκβίαση καταστηματαρχών – 14 συλλήψεις

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Read More