Κίνηση στους δρόμους: Καθυστερήσεις στον Κηφισό – Κίνηση στη Ποσειδώνος

Κίνηση στους δρόμους: Κίνηση σημειώνεται από νωρίς το πρωί της Δευτέρας 30 Νοεμβρίου, με τους οδηγούς να πρέπει να δείξουν περίσσια υπομονή μέχρι να φτάσουν στους προορισμούς τους.

Στην άνοδο του Κηφισού η κίνηση ξεκινάει από το ύψος της Λεωφόρου Αθηνών μέχρι το ύψος της Νέας Ιωνίας. Στην κάθοδο η κίνηση ξεκινάει από το ύψος της Μεταμόρφωσης και φτάνει μέχρι τον Ρέντη.

Αυτή την ώρα καθυστερήσεις σημειώνονται στον Κηφισό και στα δύο ρεύματα με το μεγαλύτερο πρόβλημα να εντοπίζεται στην κάθοδο προς Πειραιά. Συγκεκριμένα η κίνηση ξεκινάει στην κάθοδο από το ύψος της Καλυφτάκη και φτάνει μέχρι το ύψος του Αιγάλεω.

Κλειστές για την κυκλοφορία των οχημάτων είναι σήμερα η δεξιά και η μεσαία λωρίδα της Λεωφόρου Ποσειδώνος, στο ύψος του ΠΙΚΠΑ Βούλας, στο ρεύμα κυκλοφορίας προς Βάρκιζα.

Στο σημείο εκτελούνται εργασίες του συνεργείου του Τραμ μετά από πτώση καλωδίων.

Κίνηση και στην Αττική Οδό

Καθυστερήσεις στο ρεύμα προς Αεροδρόμιο 10′-15′ από κόμβο Μεταμόρφωσης έως κόμβο Κηφισίας. Καθυστερήσεις 5′-10΄στις εξόδους για Λαμία και στα δύο ρεύματα (προς Αεροδρόμιο και προς Ελευσίνα).

Σημαντικές είναι και οι καθυστερήσεις στην Αττική Οδό. Στο ρεύμα προς Αεροδρόμιο σημειώνονται: άνω των 30′ από Φυλής έως Κηφισίας και 10′-15′ στην έξοδο για Λαμία. Στο ρεύμα προς Ελευσίνα σημειώνονται καθυστερήσεις: 10′-15΄ από Πλακεντίας έως Κηφισίας, 10′-15′ στην έξοδο για Λαμία, 15′-20′ από Αγία Παρασκευή έως Κηφισίας στην Περιφ. Υμηττού.

Καθυστερήσεις στο ρεύμα προς Αεροδρόμιο 10′-15′ από κόμβο Μεταμόρφωσης έως κόμβο Κηφισίας.

Καθυστερήσεις 5′-10΄στις εξόδους για Λαμία και στα δύο ρεύματα (προς Αεροδρόμιο και προς Ελευσίνα). https://t.co/6cwnXu6lgK

— Attiki Odos Traffic (@aodostraffic) October 30, 2023

Δείτε live την κίνηση ΕΔΩ

The post Κίνηση στους δρόμους: Καθυστερήσεις στον Κηφισό – Κίνηση στη Ποσειδώνος first appeared on Kliktv.gr.

Related posts

Βρετανία: Ο Κιρ Στάρμερ διορίζει το νέο υπουργικό συμβούλιο – Τα πρόσωπα στις θέσεις «κλειδιά»

«Δυο γυναίκες χορεύουν»: Η Κατιάνα Μπαλανίκα και η Ιωάννα Ασημακοπούλου στο θέατρο Διάνα το Νοέμβριο

Τοποθέτησαν βόμβα σε beach bar στη Στούπα Μεσσηνίας – Ανάστατοι οι κάτοικοι μετά την έκρηξη

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Read More