Άνω κάτω η Εκάλη: Ψάχνουν όλοι το “αμαρτωλό” σπίτι

Άνω κάτω η Εκάλη: Ψάχνουν όλοι το “αμαρτωλό” σπίτι που γίνονται Σόδομα και Γόμορρα με παντρεμένα ζευγάρια μια φορά τον χρόνο 

Ξέφρενα πάρτι, ομαδικές hot αποδράσεις σε διάφορα μέρη της Ελλάδας αλλά και ταξίδια στο εξωτερικό οργανώνουν ανά τακτά χρονικά διαστήματα οι swingers ανά την Ελλάδα, προκειμένου να έρθουν πιο… κοντά και να ανταλλάξουν απόψεις και εμπειρίες.

Κάθε χρόνο, υπάρχει μια βίλα στην Εκάλη όπου διακεκριμένα μέλη συμμετέχουν σε ένα ξέφρενο πάρτι ανταλλαγής συντρόφων.

Στο πάρτι, οι καλεσμένοι δεν πάνε με ιδία μέσα, αλλά τους μεταφέρει μισθωμένο λεωφορείο. Κατά τη διάρκεια της διαδρομής, οι επισκέπτες έχουν δεμένα τα μάτια τους (κάτι σαν αιχμάλωτοι μας κάνει) για να μην δουν τη διαδρομή και το ακριβές σημείο του ακίνητου.

Το λεωφορείο, αφού περάσει την πύλη εισόδου, η οποία φυλάσσεται από δεκάδες άτομα, υπό τον φόβο να μπει ή να βγει κάποιος χωρίς να γίνει αντιληπτός, αφήνει τους καλεσμένους που μπαίνουν με δεμένα τα μάτια στη βίλα. Κατόπιν, και αφού περάσουν εντός του σπιτιού, τους λύνουν τα μάτια και τους δίνουν μάσκες.

Η συνέχεια είναι γνωστή. Ποτά, μουσική και απέραντα κρεβάτια για να “παίξουν” μεταξύ τους.

Άνω κάτω η Εκάλη: Ψάχνουν όλοι το “αμαρτωλό” σπίτι

Το swinging είναι ιδεολογία

Πάνω από 20000 χιλιάδες ζευγάρια δηλώνουν swingers, μόνο 1000 είναι αληθινά. Τα υπόλοιπα, το κάνουν μόνο για την απόλαυση.

Για να γίνει κάποιος επίσημο μέλος της Ελληνικής κοινότητας, πρέπει πρώτα να περάσει από συνέντευξη. Και φυσικά, αρκετοί “κόβονται” ως ακατάλληλοι.

«Οι περισσότεροι δεν γνωρίζουν τι είναι το swinging. Νομίζουν ότι απλά θα κάνουν ομαδικό σεξ και θα περάσουν καλά. Το swinging όμως είναι ιδεολογία!”

Οι πραγματικοί swingers δεν το κάνουν για την ερωτική συνεύρεση, αλλά για το παιχνίδι. Για το άγγιγμα. Για εμάς είναι εγκεφαλικό και όχι σωματικό. Στην πραγματικότητα, αντιμετωπίζουμε το swinging ως μορφή κοινοβιακής συνύπαρξης και εκδήλωση κοινωνικής συναναστροφής. Θέλουμε να έρθουμε σε επαφή με το άλλο ζευγάρι, αφού όμως πιούμε ένα κρασί μαζί, συζητήσουμε και ανακαλύψουμε κοινά στοιχεία. Το σεξ δεν είναι αυτοσκοπός».

ΔΕΙΤΕ ΚΙ ΑΛΛΑ VIRAL ΘΕΜΑΤΑ ΕΔΩ

«Οι swingers ακολουθούν πιστά το τρίπτυχο “ειλικρίνεια – επικοινωνία – εχεμύθεια”.

Οι Ελληνες swingers είναι ηλικίας από 48 ετών και άνω οι άνδρες και 41 ετών και άνω οι γυναίκες».

Σύμφωνα με τον ιδρυτή της Λέσχης Κοινότητας Ελλήνων Ηδονιστών, πάντως, τα περισσότερα ζευγάρια που ζητούν να περάσουν από συνέντευξη δεν καταφέρνουν να γίνουν μέλη της κοινότητας. «Πάντα την τελευταία στιγμή κάνει πίσω η γυναίκα!».

The post Άνω κάτω η Εκάλη: Ψάχνουν όλοι το “αμαρτωλό” σπίτι first appeared on Kliktv.gr.

Related posts

Μεγάλη διαδήλωση κατά του υπερτουρισμού στη Βαρκελώνη

Ίμβρος: Νέα πνοή δίνει η επαναλειτουργία των σχολείων – Νέοι αποφασίζουν να επιστρέψουν

Ζήλειες, σπόντες και οι άλλες συμπεριφορές που σκoτώvoυν τον έρωτα!

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Read More