Ζώδια: Τι λένε τα άστρα για σήμερα Τετάρτη 27 Σεπτεμβρίου

Ζώδια: Αγαπημένοι μας μπήκαμε ήδη στην 27η ημέρα του Σεπτεμβρίου. Πώς θα κυλίσει άραγε και ποιες θα είναι οι κακοτοπιές και τα «δώρα» της σημερινής ημέρας ώστε να κυλίσει για κάθε ζώδια δημιουργικά και αποτελεσματικά;

Ζώδια: Κάποια είδηση ή πληροφορία  μας αναστατώνει

Η Τετάρτη είναι από τις πιο απαιτητικές ημέρες της εβδομάδας, καθώς η Σελήνη προχωρά τα ξημερώματα στους Ιχθύς και συναντά σε σύνοδο τον Κρόνο, μια όψη που παραπέμπει σε δυσκολίες στις επαφές μας, εμπόδια στις διαδρομές μας, μελαγχολική διάθεση ή τάση να βλέπουμε τα πράγματα ωμά και αυστηρά. Μπορεί κάποια είδηση ή πληροφορία να μας αναστατώσει ή να μας στενοχωρεί. Επηρεάζει κυρίως τα μεταβλητά ζώδια: Διδύμους, Παρθένους, Τοξότες και Ιχθύες ή όσους έχουν ωροσκόπο σε αυτά τα ζώδια. Αυτό δε σημαίνει φυσικά ότι δεν θα έχουμε μια παραγωγική μέρα ή ότι δεν θα καταφέρουμε να φέρουμε εις πέρας όσα σχεδιάζουμε να κάνουμε, σύμφωνα με την πρόβλεψη της Άση Μπήλιου.

Ζώδια: Είσοδος της Σελήνης στους Ιχθείς – Συναισθηματισμός, έντονη διαίσθηση

Η Σελήνη κάνει την εμφάνισή της στους Ιχθείς, έκταση θα έχει η πνευματικότητα και η φαντασία. Άτομα καλλιτεχνικής φύσης θα μπορέσουν να δημιουργήσουν για να προχωρήσουν τα έργα τους. Τα χαρακτηριστικά θα είναι φαντασία, διαίσθηση, συμπόνια, ενσυναίσθηση, βελτιώνονται οι σχέσεις προσωπικές φιλικές και επαγγελματικές. Στον αισθηματικό τομέα ευνοϊκές θα είναι οι συνθήκες για συζητήσεις, ξεκαθαρίσματα και επανασυνδέσεις.

Με ευκολία θα εκδηλωθούν τα συναισθήματα, δεν θα λείψουν οι εξομολογήσεις και τα αποκαλυπτικά λόγια. Σε ψυχολογικό επίπεδο ανεβαίνουν οι διαθέσεις, θα υπάρξουν συναντήσεις τονωτικές, ευχάριστες θα είναι συζητήσεις που θα γίνουν. Στις περιπτώσεις που προκύπτουν καινούργιες γνωριμίες προσοχή στις ωραιοποιήσεις και στις γρήγορες εξιδανικεύσεις.

Με τη Σελήνη σε σύνοδο με τον Κρόνο σε θέματα επαγγελματικής και οικονομικής φύσης οι ενέργειες θα πρέπει να είναι σκεπτόμενες συνετές και μεθοδικές. Θα υπάρξει δυνατότητα για θετικό αποτέλεσμα, ωστόσο το κλειδί της επιτυχίας θα είναι ο συντονισμός και ώριμος τρόπος σκέψης.

Σε εργασιακά ζητήματα για να τακτοποιηθούν οι υποθέσεις απαραίτητο θα είναι να οργανωθούν καλύτερα τα πλάνα και οι βλέψεις, ίσως χρειαστεί να συντονιστούν οι προσπάθειες. Στον οικονομικό τομέα τα ρίσκα θα πρέπει να είναι σκεπτόμενα και όχι βιαστικά ή παρορμητικά. Οι επιπόλαιες ενέργειες και οι βιαστικές αποφάσεις δεν θα βγουν σε καλό, τα βήματα θα πρέπει να είναι πολύ προσεκτικά,σύμφωνα με το e-zwdia.gr.

Αναλυτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια

Ας δούμε αναλυτικά τι προβλέπεται για κάθε ζώδιο, σήμερα. Να θυμίσουμε πως πρόκειται για γενικές προβλέψεις καθώς ο κάθε ένας από εμάς είναι ένας διαφορετικός άνθρωπος με διαφορετικό ωροσκόπο και διαφορετική ψυχοσύνθεση. Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου για σήμερα σύμφωνα με την Άση Μπήλιου.

Κριός

Με τη σύνοδο της Σελήνης προς τον Κρόνο στους Ιχθύς μπορεί να έχετε περισσότερη αγωνία ή άγχος για κάποια πράγματα, ή μπορεί να σας βγαίνουν παράπονα και γκρίνιες, ειδικά αν είστε γεννημένοι στο πρώτο δεκαήμερο. Πριν τα δείτε όμως όλα σαν βουνό και υπερβάλλετε στις αντιδράσεις σας, κάντε έναν καλύτερο έλεγχο της πραγματικότητας γύρω σας και δείξτε ψυχραιμία και υπομονή. Επίσης προσπαθήστε να είστε υπομονετικοί όταν οργανώνετε κάτι που χρειάζεται συγκέντρωση και προσοχή. Ενδεχομένως όλα να κινούνται σε πιο αργούς ρυθμούς σήμερα και να μη σημειώνετε την πρόοδο που θέλετε.

Ταύρος

Η Τετάρτη είναι από τις πλέον απαιτητικές μέρες της εβδομάδας, καθώς σχηματίζεται η σύνοδος της Σελήνης με τον Κρόνο στους Ιχθύς. Καταρχάς προσπαθήστε να είστε πιο συγκεντρωμένοι στην οδήγηση, αλλά και πιο υπομονετικοί όταν όλοι βιάζονται να πάνε κάπου. Δευτερευόντως προσέξτε αρκετά σε φιλικές σχέσεις. Ενδέχεται ένα άτομο από το φιλικό ή το επαγγελματικό σας περιβάλλον να κάνει κάτι και να αλλάξει ξαφνικά το πρόγραμμα σας ή να σας πει κάτι και να σας στενοχωρήσει. Από την άλλη μπορεί να προκύπτει κάτι πιεστικό, το οποίο πρέπει να διαχειριστείτε αμέσως χωρίς καθυστέρηση και να βγείτε εκτός προγράμματος. Ίσως δεν μπορείτε να το αναβάλλετε ή να κάνετε μια άλλη επιλογή λιγότερο κουραστική.

Δίδυμοι

Η Τετάρτη είναι από τις πλέον απαιτητικές μέρες της εβδομάδας, καθώς σχηματίζεται η σύνοδος της Σελήνης με τον Κρόνο στους Ιχθύς. Καταρχάς προσπαθήστε να είστε πιο συγκεντρωμένοι στην οδήγηση, αλλά και πιο υπομονετικοί όταν όλοι βιάζονται να πάνε κάπου. Δευτερευόντως προσέξτε αρκετά σε φιλικές σχέσεις. Ενδέχεται ένα άτομο από το φιλικό ή το επαγγελματικό σας περιβάλλον να κάνει κάτι και να αλλάξει ξαφνικά το πρόγραμμα σας ή να σας πει κάτι και να σας στενοχωρήσει. Από την άλλη μπορεί να προκύπτει κάτι πιεστικό, το οποίο πρέπει να διαχειριστείτε αμέσως χωρίς καθυστέρηση και να βγείτε εκτός προγράμματος. Ίσως δεν μπορείτε να το αναβάλλετε ή να κάνετε μια άλλη επιλογή λιγότερο κουραστική.

Καρκίνος

Η Τετάρτη μπορεί να σας πιέσει λίγο περισσότερο. Κάποιοι μπορεί να είναι τέτοια η φύση της δουλειάς σας που να χρειάζεται να διαθέσετε περισσότερες ώρες σε αυτή και να κάνετε υπερωρίες και η δυσθυμία σας να προέρχεται από αυτή τη συνθήκη, άλλοι μπορεί να νιώθετε έναν εγκλωβισμό σε μια κατάσταση και να έχετε περισσότερο άγχος. Ας είστε λίγο πιο προσεκτικοί στις μετακινήσεις, στην επικοινωνία, αλλά και στα θέματα της φυσικής σας κατάστασης. Ακόμη είναι πιθανό να νιώθετε κάτι να σας περιορίζει αναφορικά με ένα μελλοντικό σας πλάνο και αν είστε γεννημένοι στο πρώτο δεκαήμερο να πρέπει να αναβάλετε κάποια πράγματα ή να τα βάλετε προσωρινά στον πάγο.

Λέων

Με τη σύνοδο της Σελήνης με τον Κρόνο στους Ιχθύς, την κυρίαρχη όψη σήμερα, μπορεί να νιώθετε κάποια δυσκολία ή μια αίσθηση εγκλωβισμού μέσα στη μέρα. Γι’ αυτό μη δίνετε υποσχέσεις που ξέρετε ότι θα καταπιεστείτε για να τις τηρήσετε, ακόμη και στα ίδια σας τα παιδιά ή τον σύντροφο σας, και φανείτε ιδιαίτερα επιλεκτικοί με αυτούς που θα αποφασίσετε να περάσετε μαζί την ημέρα. Πιθανώς αν εργάζεστε πάνω σε κάτι που θέλετε να παρουσιάσετε αργότερα, να πιεστείτε να δείξετε κάτι άμεσα κι αυτό να σας προκαλεί κάποια δυσφορία. Αν είστε γεννημένοι στο πρώτο δεκαήμερο αποφύγετε σήμερα οικονομικές διαπραγματεύσεις.

Παρθένος

Η σύνοδος Σελήνης-Κρόνου στους Ιχθύς σήμερα παίζει με το μυαλό και τα συναισθήματα σας. Καθώς όλοι γύρω σας θα είναι πιο βιαστικοί, αλλά και λίγο στον κόσμο τους, ίσως πρέπει να προσέξετε τι λέτε και πώς το λέτε αν δεν θέλετε να δημιουργηθούν παρεξηγήσεις σε κάποιες συναντήσεις ή στη δουλειά. Γενικώς είναι μια σχετικά πιο άβολη μέρα, κυρίως για τους γεννημένους στο πρώτο δεκαήμερο που επηρεάζονται από την κυρίαρχη όψη σήμερα και ίσως νιώσετε κάποιες ανασφάλειες να ξυπνούν από το παρελθόν. Ακόμη, μπορεί να υπάρχει μεγαλύτερη αναστάτωση μέσα στην οικογένεια. Καλώς ή κακώς δεν θα μπορέσετε να αποφύγετε κάποιους συμβιβασμούς, αλλά μην εγκλωβιστείτε σε μια κατάσταση επειδή δυσκολεύεστε να πείτε «όχι». Ένα οικογενειακό θέμα μπορεί να σας πετάξει εκτός προγράμματος γιατί θα πρέπει να το διαχειριστείτε.

Ζυγός

Σήμερα μπορεί να υπάρχουν απρόοπτα που ίσως αλλάξουν το πλάνο της ημέρας τελευταία στιγμή. Αυτό δε σημαίνει ότι απαραίτητα θα είναι αρνητική η έκπληξη όμως. Προσέξτε λίγο περισσότερο στην επικοινωνία. Μερικές φορές η ειλικρίνεια σας ξέρετε ότι μπορεί να φέρει σε λίγο δύσκολη θέση τους άλλους. Από την άλλη, ίσως έχετε κάποιες υποχρεώσεις τις οποίες δεν μπορείτε να αποφύγετε κι αυτό να σας ρίχνει λίγο τη διάθεση. Θα είναι παροδικό όμως. Καθώς η Σελήνη που δέχεται την περιοριστική όψη του Κρόνου βρίσκεται μέσα στον τομέα της εργασίας είναι πιθανό να επωμιστείτε ένα μεγαλύτερο όγκο υποχρεώσεων μέσα στη μέρα.

Σκορπιός

Η απαιτητική όψη της Σελήνης με τον Κρόνο στους Ιχθύς σας υπενθυμίζει όσα «πρέπει» να κάνετε ή ότι κάποιες φορές πρέπει να είμαστε ευέλικτοι με τα προγράμματα μας, γιατί συμβαίνουν κι απρόοπτα της τελευταίας στιγμής και πρέπει να αναπροσαρμόζουμε το πρόγραμμα μας. Αυτό δε σημαίνει ότι τα απρόοπτα είναι αρνητικά. Ακόμη, προσέξτε τις αυξημένες προσδοκίες, αλλά και τα μεγάλα έξοδα που μπορεί να κάνετε. Αν είστε γεννημένοι στο πρώτο δεκαήμερο μπορεί να έρθετε αντιμέτωποι με τον θυμό ενός μέλους της οικογένειας ή μια παιδιάστικη συμπεριφορά από κάποιο οικείο σας πρόσωπο, ακόμη και τον σύντροφό σας. Προσπαθήστε να το επιλύσετε όμως για να μη χαλάσετε τη διάθεση σας.

Τοξότης

Με τη σύνοδο της Σελήνης προς τον Κρόνο σε κόντρα με το ζώδιο σας μπορεί να σας πιάνει νοσταλγία και να θέλετε να μιλήσετε με άτομα από το παρελθόν ή από το συγγενικό σας περιβάλλον, ή να σας λείπει κάποιο πρόσωπο και να μελαγχολείτε λίγο. Στο οικογενειακό περιβάλλον προσέξτε λίγο περισσότερο να μην ανακατευτείτε σε συζητήσεις που αφορούν άλλους ή κουτσομπολιά όσο γαργαλιστικά κι αν ακούγονται. Προσέξτε επίσης μην αποκαλύψετε μυστικά άλλων άθελά σας. Αν είστε γεννημένοι στο πρώτο δεκαήμερο ενδεχομένως να έχετε την τάση να πάρετε τα πράγματα πιο σοβαρά και προσωπικά απ’ όσο πρέπει.

Αιγόκερως

Σήμερα μπορεί να σας πιάνει λίγη εσωστρέφεια, να νιώθετε κουρασμένοι ή να έχετε περισσότερο άγχος για ό,τι καινούριο έχετε να ξεκινήσετε στο επόμενο διάστημα και να μην έχετε κέφια για πολλά. Από την άλλη, μπορεί να σας πιάνουν τάσεις φυγής ή να θέλετε να απομονωθείτε λίγο από τον κόσμο. Δεν είναι ανάγκη να συμμετέχετε σε ό,τι συμβαίνει γύρω σας αν δεν το θέλετε. Ακολουθήστε τους δικούς σας ρυθμούς! Ενδεχομένως να σας βγαίνει και μια κούραση μεγαλύτερη από τις υπερπροσπάθειες που μπορεί να κάνατε στο προηγούμενο διάστημα. Αν είστε γεννημένοι στο πρώτο δεκαήμερο ας είστε πιο προσεκτικοί στις μετακινήσεις και στην οδήγηση και φυσικά να είστε πιο υπομονετικοί στις επαφές σας με τους άλλους.

Υδροχόος

Σήμερα, αν είστε γεννημένοι-ες στο πρώτο δεκαήμερο του ζωδίου σας, επηρεάζεστε περισσότερο από την κυρίαρχη όψη της μέρας, τη σύνοδο της Σελήνης με τον Κρόνο, που μπορεί να δημιουργεί στρες, αλλά και θυμό εξαιτίας συμπεριφορών μέσα στο επαγγελματικό ή φιλικό σας περιβάλλον. Προσπαθήστε με διπλωματία, αλλά ευθέως να το διαχειριστείτε. Σημαντικό ρόλο φαίνεται να παίζει κάποιο φιλικό σας πρόσωπο. Κάποιος φίλος-η ίσως έχει να σας αποκαλύψει κάτι σημαντικό ή μπορεί να εμφανίζει μια πιο περίεργη συμπεριφορά και πιθανώς να έχετε μαζί του μια έντονη συνομιλία, μπορεί όμως να έχετε προσδοκίες είτε από κάποιο φιλικό σας πρόσωπο ή έναν συνεργάτη, είτε από ένα δικό σας σχέδιο και να απογοητευθείτε αν δεν παίρνετε αυτό που θέλετε. Ακόμη, ίσως μια ιδέα που θεωρείτε εσείς πολύ καλή να μην τυχαίνει της αποδοχής που περιμένατε. Ευτυχώς ό,τι κι αν συμβαίνει είναι παροδικό. Προσέξτε περισσότερο και σε οικονομικά θέματα.

Ιχθείς

Σήμερα δεν αποκλείεται να προκύπτουν κάποια απρόοπτα τα οποία σας βάζουν σε μια διαδικασία να σκεφτείτε εναλλακτικούς τρόπους για να κάνετε αυτά που θέλετε. Την κούραση δεν θα τη γλιτώσετε, αλλά δεν είναι αυτός ο σκοπός. Ο σκοπός είναι να κάνετε αυτό που επιθυμείτε κι ας ταλαιπωρηθείτε λίγο. Αν είστε γεννημένοι στο πρώτο δεκαήμερο του ζωδίου επηρεάζεστε από τη σύνοδο της Σελήνης με τον Κρόνο στο ζώδιο σας και θα πρέπει να είστε κάπως πιο προσεκτικοί τόσο στην επικοινωνία όσο και στις μετακινήσεις σας. Μην βιάζεστε όταν οδηγείτε για να πάτε κάπου και μη μεταφέρετε το άγχος που έχετε για δικά σας θέματα και στους άλλους αυτή τη μέρα. Ακόμη, σήμερα ας είστε πιο προσεκτικοί και με αυτά που λέτε γιατί μπορεί να το παρακάνετε και να έχετε συνέπειες, ειδικά αν πείτε κάτι επιπόλαια και χωρίς να το σκεφτείτε καλά. Ειδικά στον χώρο εργασίας καλύτερα να αποφύγετε τα πολλά αστεία για μια άλλη φορά που θα έχουν και οι άλλοι ίσως πιο ανάλαφρη διάθεση.

The post Ζώδια: Τι λένε τα άστρα για σήμερα Τετάρτη 27 Σεπτεμβρίου first appeared on Kliktv.gr.

Related posts

Η πολιτική δύση του Λευτέρη Αυγενάκη – Το «ένοχο» παρελθόν ανάρμοστων συμπεριφορών του

Νίκος Ανδρουλάκης: «Το “επιτελικό κράτος” είναι μια κλειστή ομάδα εξουσίας»

Δεν χρειάζομαι κανέναν για να είμαι καλά. Μονάχα εμένα

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Read More