Τέσσερα tips που κάνουν το σεξ πιο ευχάριστο για τις γυναίκες

Γιατί λοιπόν είναι τόσο σημαντικά αυτά τα ευρήματα;

Με απλά λόγια, γιατί ποτέ δεν έχετε εξερευνήσει αυτό το θέμα στο παρελθόν, ούτε καν να αφιερώσετε χρόνο για να βρείτε τι ακριβώς κάνει μια γυναίκα να ξεχωρίζει όταν πρόκειται για σεξ.

Η ικανότητα επικοινωνίας για αυτές τις τεχνικές είναι πολύ σημαντική

  • Το 76,4% των γυναικών κάνουν τη διείσδυση λίγο πιο ευχάριστη λικνίζοντας κατά τη σεξουαλική επαφή. Γιατί; Λοιπόν, σε μεγάλο βαθμό για να αυξηθεί η διέγερση της κλειτορίδας, παρακάμπτοντας την τυπική ώθηση και αντ’ αυτού ευνοώντας μια βαθύτερη διείσδυση όπου η κλειτορίδα διεγείρεται επίσης από το πέος.
  • Ένα επιπλέον 87,5% των γυναικών συμμερίστηκαν ότι το σεξ είναι πιο ευχάριστο για αυτές όταν γνωρίζουν τον κόλπο τους διαφορετικά κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής επαφής. Δηλαδή, μετακινήστε τους γοφούς, τη λεκάνη, τα πόδια ή τα γόνατά σας κατά τη διάρκεια του σεξ για να αυξήσετε τη σεξουαλική σας ικανοποίηση. Σκεφτείτε το – και σημειώστε ότι όσο περισσότερο πειραματίζεστε, τόσο περισσότερο θα γνωρίζετε ακριβώς ποια γωνία λειτουργεί καλύτερα για εσάς.

  • Το 69,7% των γυναικών ανέφεραν ότι το «ζευγάρωμα» τις ενεργοποιεί κατά τη διάρκεια του σεξ – δηλαδή, να εμπλακούν οι ίδιες και να φροντίσουν να μην αφεθεί όλη η σκληρή δουλειά στον άλλον τους. Σημειώνουν ότι αυτό μπορεί να περιλαμβάνει το «solo pairing», όπου μια γυναίκα αγγίζει τον εαυτό της κατά τη διάρκεια του σεξ, ή το «ζευγάρωμα συντρόφου», όπου ο σύντροφός σας αγγίζει την κλειτορίδα σας κατά τη διάρκεια του σεξ. Ουσιαστικά, είναι η διέγερση της κλειτορίδας σε συνδυασμό με τη διείσδυση και πάλι – παρατηρείτε ένα μοτίβο εδώ;
  • Τελευταίο, αλλά σε καμία περίπτωση λιγότερο σημαντικό, το 83,8% των γυναικών μοιράστηκαν ότι το σεξ είναι καλύτερο για αυτές όταν περιλαμβάνει «ρηχά» – που ουσιαστικά σημαίνει ότι ευνοούν τη ρηχή διείσδυση, παρά τη βαθιά κολπική διείσδυση. Τα ευρήματα διαπίστωσαν ότι οι γυναίκες στην πραγματικότητα φτάνουν σε οργασμό πιο τακτικά όταν το πέος – ή το σεξουαλικό παιχνίδι, η γλώσσα ή άλλο όργανο – αγγίζει ακριβώς μέσα στον κόλπο τους.

The post Τέσσερα tips που κάνουν το σεξ πιο ευχάριστο για τις γυναίκες first appeared on Kliktv.gr.

Related posts

Απειλητικά μηνύματα δεχόταν ο 54χρονος τοπογράφος στο Ψυχικό

Ο Κιρ Στάρμερ σχημάτισε τη νέα κυβέρνηση των Εργατικών μετά την εκλογική νίκη του, η οποία σηματοδοτεί την πρώτη νίκη του κόμματος μετά τον Τόνι Μπλερ. Ο Στάρμερ, που τώρα είναι πρωθυπουργός, ανανέωσε το υπουργικό συμβούλιο με την τοποθέτηση πολλών νέων προσώπων σε σημαντικές θέσεις. Κορυφαίες θέσεις στο νέο υπουργικό συμβούλιο Ρέιτσελ Ριβς – Υπουργός Οικονομικών, η πρώτη γυναίκα που αναλαμβάνει αυτή τη θέση. Η Ριβς, πρώην οικονομολόγος της Τράπεζας της Αγγλίας, θα αντιμετωπίσει προκλήσεις όπως η ανάπτυξη της οικονομίας και η διαχείριση του εθνικού χρέους​​. Άντζελα Ρέινερ – Αναπληρώτρια πρωθυπουργός και Υπουργός Οικισμού, Κοινοτήτων και Τοπικής Αυτοδιοίκησης. Η Ρέινερ, γνωστή για το δύσκολο παρελθόν της και την πρώιμη καριέρα της ως συνδικαλίστρια, θα διαδραματίσει βασικό ρόλο στην προώθηση πολιτικών για τη βελτίωση της ποιότητας ζωής στις κοινότητες​​. Ντέιβιντ Λάμι – Υπουργός Εξωτερικών, με εμπειρία στη διαχείριση των διεθνών σχέσεων του Ηνωμένου Βασιλείου​​​​. Ιβέτ Κούπερ – Υπουργός Εσωτερικών, η οποία θα επικεντρωθεί σε θέματα μετανάστευσης και αστυνόμευσης. Η Κούπερ επιστρέφει στο προσκήνιο με πλούσια εμπειρία από προηγούμενες κυβερνητικές θέσεις​​. Γουές Στρίτινγκ – Υπουργός Υγείας, έχοντας επανέλθει δυναμικά στην πολιτική σκηνή μετά από προσωπική μάχη με τον καρκίνο. Στόχος του είναι η βελτίωση του Εθνικού Συστήματος Υγείας (NHS)​​​​. Μπρίτζετ Φίλιπσον – Υπουργός Παιδείας, με στόχο την αναβάθμιση του εκπαιδευτικού συστήματος της χώρας​​. Επιπλέον, η κυβέρνηση περιλαμβάνει έμπειρα στελέχη όπως ο Τζον Χίλι στο Υπουργείο Άμυνας, η Σαμπάνα Μαχμούντ ως Υπουργός Δικαιοσύνης, και η Λούσι Πάουελ ως Υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής, Πολιτισμού, ΜΜΕ και Αθλητισμού​​​​. Με αυτή την ομάδα, ο Στάρμερ επιδιώκει να αντιμετωπίσει τις προκλήσεις που κληροδότησε η προηγούμενη κυβέρνηση και να οδηγήσει το Ηνωμένο Βασίλειο σε μια νέα εποχή σταθερότητας και ανάπτυξης.

Σλοβακία: Πρώτη δημόσια εμφάνιση του Ρόμπερτ Φίτσο μετά την απόπειρα δολοφονίας του

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Read More