Μακρή: Κανονικά θα εορτασθεί η επέτειος της 17ης Νοέμβρη

Η 17η Νοέμβρη θα εορταστεί κανονικά, ανήμερα της επετείου, διευκρίνισε η υφυπουργός Παιδείας, Ζέττα Μακρή και ενημέρωσε ότι θα επανακοινοποιηθεί η σχετική εγκύκλιος ώστε να αποφευχθεί οποιαδήποτε παρανόηση.

Δεδομένου ότι η εισηγήτρια του ΣΥΡΙΖΑ, Μερόπη Τζούφη, όσο και η ειδική αγορήτρια του ΚΚΕ Αφροδίτη Κτενά, έθεσαν στην Ολομέλεια ζήτημα πως με βάση την εγκύκλιο του υπουργείου Παιδείας φαίνεται να μην περιλαμβάνεται ο εορτασμός της 17ης Νοέμβρη στο σχολικό ημερολόγιο, η αρμόδια υφυπουργός εξήγησε ότι εξεδόθη πράγματι μια εγκύκλιος η οποία περιελάμβανε μόνο τις εθνικές γιορτές, διότι σύμφωνα με το Προεδρικό Διάταγμα οι εθνικές γιορτές δεν γιορτάζονται ανήμερα, αλλά την παραμονή.

Η κυρία Μακρή προσέθεσε ότι φέτος λόγου χάρη η 25η Μαρτίου επειδή η 24η Μαρτίου είναι Κυριακή, θα γιορταστεί την Παρασκευή 22 Μαρτίου και επανέλαβε πως μόνο για τις εθνικές εορτές ισχύει αυτό, η 17η Νοέμβρη δεν περιλαμβάνεται σε αυτές, γιορτάζεται ανήμερα. «Παρ’ όλα αυτά για την αποφυγή παρεξηγήσεων έχει γίνει επανακοινοποίηση της εγκυκλίου».

Πηγή

The post Μακρή: Κανονικά θα εορτασθεί η επέτειος της 17ης Νοέμβρη first appeared on Kliktv.gr.

Related posts

Αττική: Συνελήφθη 24χρονος για εκδικητική πορνογραφία

Κουνέλα στην κυριολεξία! Αυτή η γυναίκα έχει… 44 παιδιά (vid)

Tips για πιο ευχάριστη γυμναστική στο σπίτι σας

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Read More