Γαλλία: Θρίλερ με την εξαφάνιση του 2χρονου Εμίλ – Έρευνα της αστυνομίας σε γειτονικό σπίτι

Η τύχη του μικρού Εμίλ που εξαφανίστηκε πριν από δύο μήνες παραμένει άγνωστη και οι γαλλικές Αρχές εξετάζουν όλα τα ενδεχόμενα – Νέες έρευνες σε στο σπίτι ενός γείτονα

Άκαρπες παραμένουν οι έρευνες για τον εντοπισμό του δίχρονου Εμίλ στη Γαλλία κι ενώ η αγωνία για την τύχη του μικρού αγοριού ανεβαίνει στα ύψη

Η αστυνομία που ερευνά την εξαφάνιση ενός δίχρονου Γάλλου αγοριού που χάθηκε πριν από δύο μήνες, ξεκίνησε νέα έρευνα αυτή την εβδομάδα, σκάβοντας κάτω από μια μεγάλη τσιμεντένια πλάκα στο σπίτι ενός γείτονα.

Ο Εμίλ Σολέιγ, του οποίου οι γονείς ζουν στη Μασσαλία, εξαφανίστηκε στις 8 Ιουλίου από το Haut-Vernet, έναν οικισμό νότια της Γκρενόμπλ όπου διέμενε με τον παππού και τη γιαγιά του.

Από τη στιγμή εκείνη ξεκίνησε μια μεγάλη επιχείρηση έρευνας στην οποία συμμετείχαν 800 αστυνομικοί, πυροσβέστες, εθελοντές, ελικόπτερα, drones με θερμική κάμερα και σκυλιά ανίχνευσης προκειμένου να βρεθεί το παιδί.

Μετά από μια διακοπή στις έρευνας, οι άνδρες της αστυνομίας έχουν στρέψει τώρα την προσοχή τους σε ένα σπίτι μόλις μερικές εκατοντάδες μέτρα μακριά από το σπίτι της οικογένειας, αναφέρει το BFM DICI.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι αστυνομικοί καταστρέψουν μια πλάκα από σκυρόδεμα στο ακίνητο, η οποία πιστεύεται ότι τοποθετήθηκε κατά τη διάρκεια εργασιών που πραγματοποιήθηκαν από κατασκευαστική εταιρεία αυτό το καλοκαίρι.

Τα γαλλικά μέσα ενημέρωσης αναφέρουν ότι λίγο μετά την εξαφάνιση του Εμίλ, μια συσκευή σόναρ εντόπισε μια ανωμαλία στην πλάκα.

Έκτοτε έγιναν έρευνες στην περιοχή, με τον δήμαρχο του Vernet να λέει στο BFMTV ότι ήταν ένας «απλός έλεγχος» από την αστυνομία.

Τον περασμένο μήνα, ο δήμαρχος Francois Balique υπέθεσε ότι ο Emile πρέπει να είχε μετακινηθεί από το χωριό από έναν ή περισσότερους ενήλικες.

Όπως είπε στο CNews: «Εφόσον δεν βρήκαμε τον Εμίλ στην πόλη, σημαίνει ότι τον έχουν πάρει από αυτή. Δεν μπορεί να είναι αλλιώς. Αυτός θα μπορούσε να μεταφερθεί μόνο από ενήλικες, από έναν ή περισσότερους ενήλικες.

Πηγή

The post Γαλλία: Θρίλερ με την εξαφάνιση του 2χρονου Εμίλ – Έρευνα της αστυνομίας σε γειτονικό σπίτι first appeared on Kliktv.gr.

Related posts

Απίστευτο: Σμήνος πεταλούδων πέταξε 4.200 χιλιόμετρα πάνω από τον Ατλαντικό χωρίς να σταματήσει

Πώς να διορθώσετε μόνοι σας τις ζημιές στο σπίτι

Επαναπατρίστηκαν δύο μαρμάρινα επιτύμβια αγγεία από την Ελβετία

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Read More