Άγριος ξυλοδαρμός γυναίκας στο μετρό της Νέας Υόρκης – Πάνω από 50 χτυπήματα με μπαστούνι

Σε βίντεο που κυκλοφόρησε φαίνεται η άτυχη γυναίκα πεσμένη στο έδαφος να δέχεται χτυπήματα σε όλο της το σώμα

Επίθεση με μπαστούνι δέχθηκε μία 60χρονη μέσα στο μετρό της Νέας Υόρκης.

Σε βίντεο που κυκλοφόρησε φαίνεται η άτυχη γυναίκα πεσμένη στο έδαφος να δέχεται χτυπήματα σε όλο της το σώμα ενώ ακόμα κι όταν χάνει τις αισθήσεις της, ο άνδρας συνεχίζει όχι μόνο να τη χτυπάει, αλλά και να την κλωτσάει, ενώ είναι αναίσθητη.

Η επίθεση σημειώθηκε την Παρασκευή τα ξημερώματα, ενώ στο βίντεο διάρκειας δύο λεπτών ο άγνωστος άνδρας αφού επιτίθεται στη γυναίκα αρχικά με μια ομπρέλα στη συνέχεια καταφέρνει να της πάρει το ξύλινο μπαστούνι της, και συνεχίζει με περισσότερα από 50 χτυπήματα.

Η 60χρονη μετά από αρκετά χτυπήματα μένει ακίνητη στο έδαφος για λίγα δευτερόλεπτα μέχρι που ο δράστης αρχίζει να την κλωτσάει.

Όση ώρα η γυναίκα δέχεται την επίθεση κανένας εργαζόμενος του μετρό ή επιβάτης δεν παρεμβαίνει ούτε προσπαθεί να σταματήσει τον ξυλοδαρμό.

Σύμφωνα με τη nypost η 60χρονη γυναίκα δεν γνώριζε τον ύποπτο. Μεταφέρθηκε εσπευσμένα σε κοντινό νοσοκομείο, όπου πλέον βρίσκεται σε σταθερή κατάσταση.

Ο άγνωστος άνδρας τράπηκε σε φυγή πριν φτάσει η αστυνομία. Δεν είναι σαφές πώς ξεκίνησε η διαμάχη μεταξύ των δύο.

Δεν υπήρξαν αναφορές για σύλληψη το βράδυ της Δευτέρας και η έρευνα βρίσκεται σε εξέλιξη, δήλωσαν αξιωματούχοι της αστυνομίας της Νέας Υόρκης.

This poor woman was beaten by a homeless man within a subway station for an entire two minutes with no intervention. The stuff of nightmares.

pic.twitter.com/fbm3wnV5yT

— Jason Curtis Anderson (@JCAndersonNYC) September 3, 2023

Πηγή

The post Άγριος ξυλοδαρμός γυναίκας στο μετρό της Νέας Υόρκης – Πάνω από 50 χτυπήματα με μπαστούνι first appeared on Kliktv.gr.

Related posts

Απίστευτο! Αυτοί είναι οι λόγοι που οι γυναίκες φωνάζουν στο κρεβάτι

Άγιος Παντελεήμονας: Εξαφάνιση 12χρονου – Σε εξέλιξη έρευνες

Εκτέλεση στο Ψυχικό: Ψυχικό: «Πλούσιο» το ποινικό μητρώο του 44χρονου συλληφθέντα – Βρέθηκε πυρίτιδα στη ζώνη του

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Read More