klik.news
Image default
Survivor

Survivor Στατιστικά 28/5: Φάνης και Δαλάκα θα ξεπεράσουν τα 300 runs!

Survivor Στατιστικά 28/5: Πότε θα φτάσουν σε αυτή την απίθανη επίδοση;

Survivor Στατιστικά 28/5: Εβδομάδα No21 στο Survivor 2024 και πάμε να δούμε πως διαμορφώνονται τα στατιστικά των παικτών.

Το ριάλιτι του ΣΚΑΪ βρίσκεται λίγες εβδομάδες πριν τον μεγάλο τελικό του Γαλατσίου και προφανώς υπάρχουν τρία μεγάλα φαβορί για να βρεθούν εκεί.

Φάνης, Δαλάκα, Γκιουλέκας. Πάμε όμως παρακάτω κι ας αναρωτηθούμε τι συμβαίνει με τους δύο πρώτους. Όχι μόνο είναι πρώτοι στη στατιστική, αλλά πλησιάζουν και κάτι πολύ σημαντικό.

Τα 300 runs. Ο παίκτης των Μπλε έχει αγωνιστεί 243 φορές, ενώ η παίκτρια των Κόκκινων 254! Μιλάμε για τρελό αριθμό runs και είναι πραγματικά αξιοθαύμαστο το επίτευγμά τους.

Όταν ξεκινήσει να γίνεται ατομικό το αγώνισμα, τότε όλοι θα παίζουν τουλάχιστον 5-7 runs το επεισόδιο. Έστω ότι αυτό θα κρατήσει δύο εβδομάδες, δηλαδή πέντε αγωνιστικά επεισόδια, τότε μιλάμε για 50-70 runs.

Παράλληλα, αυτοί οι δύο έχουν τη δυνατότητα να φτάσουν εκεί, μιας και ο Ντάνιελ που έχει περισσότερα runs (258) δύσκολα θα φτάσει Γαλάτσι. Οι άλλοι δύο, εφόσον δεν επέλθει κάποιος τραυματισμός, κουτσά-στραβά θα φτάσουν αυτό το νούμερο.

Αυτός είναι το φαβορί για Γαλάτσι που ψηφίστηκε.

Πριν δείτε αναλυτικά τις φορές που έχει αγωνιστεί ο καθένας, διαβάστε και την εκτίμηση για την ομάδα που θα κερδίσει την 3η Ασυλία.

Survivor Στατιστικά 28/5: Οι επιδόσεις των παικτών

Πηγή: sportime.gr

The post Survivor Στατιστικά 28/5: Φάνης και Δαλάκα θα ξεπεράσουν τα 300 runs! first appeared on Kliktv.gr.

Related posts

Survivor trailer 26/2: «Βόμβα» στο Survivor – «Πέτυχα τον Σταμάτη να συνεννοείται με την Ασημίνα – Τέτοιο απατεώνα είχα καιρό να δω»

klik

Survivor MEGA SPOILER! Ο Τζέιμς Καφετζής επιστρέφει στο Survivor! – Πότε θα τον δούμε

klik

Survivor 27-5: Λέει «κλέφτη» τον Φάνη η Δαλάκα – Τι άλλο έδειξε το trailer!

klik

Survivor trailer 20/3: Φτάνουν στα άκρα τα πράγματα – Κατηγορίες ότι «πουλούν» τον αγώνα οι Κόκκινοι σε Γιώργο και Γιάννη!

klik

Survivor: Το παιχνίδι αλλάζει ξανά – Ποιοι παίκτες επιστρέφουν ποιοι κανόνες αλλάζουν

klik

Survivor στατιστικά 16/1: Κορυφή Ασημίνα και Άγγελος – «Παλτά» Παύλος και Χρύσα

klik

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy