klik.news
Image default
Ελλαδα

ΗΠΑ: Πρόστιμο 88.000 δολάρια σε μητέρα επειδή τα παιδιά της μάζεψαν κοχύλια

ΗΠΑ:-Πρόστιμο-88.000-δολάρια-σε-μητέρα-επειδή-τα-παιδιά-της-μάζεψαν-κοχύλια

Η οικογένεια πήγε στην παραλία Πίσμο για να περάσουν στιγμές χαλάρωσης, ωστόσο δεν γνώριζε τους κανονισμούς και της επιβλήθηκε ένα βαρύ πρόστιμο, καθώς τα κοχύλια που εκείνη νόμιζε ότι μάζευαν τα παιδιά ήταν πολύτιμες αχιβάδες. 

Απίστευτη τροπή πήρε μία απλή βόλτα στην παραλία για μία μητέρα τεσσάρων παιδιών, η οποία καλείται από την πολιτεία της Καλιφόρνιας να πληρώσει 88.000 δολάρια επειδή τα παιδιά της μάζεψαν… κοχύλια!

Η οικογένεια πήγε στην παραλία Πίσμο για να περάσουν στιγμές χαλάρωσης, ωστόσο δεν γνώριζε τους κανονισμούς και της επιβλήθηκε ένα βαρύ πρόστιμο, καθώς τα κοχύλια που εκείνη νόμιζε ότι μάζευαν τα παιδιά ήταν πολύτιμες αχιβάδες.

Ο Μάθιου Γκιλ, ο οποίος εργάζεται για την Υπηρεσία Ψαριών και Άγριας Ζωής της πολιτείας, εξήγησε το λάθος που έκαναν τα παιδιά, τα οποία μάζεψαν 72 αχιβάδες, ενώ ισχύουν πολύ αυστηροί κανόνες γύρω από το «ψάρεμά» τους.

«Έχουμε αυτούς τους κανονισμούς επειδή πρέπει να τα αφήσουμε να φτάσουν τα 10 εκατοστά για να μπορέσουν να αναπαραχθούν, ώστε να μπορούν να έχουν απογόνους κάθε χρόνο και να υπάρχουν νεαρές αχιβάδες», εξήγησε.

Charlotte Russ was fined almost $90,000 after her children collected 72 clams, thinking they were seashells, from a California beach ⬇ https://t.co/9OMEtICaxB

— The Times and The Sunday Times (@thetimes) May 24, 2024

Η μητέρα πήγε την υπόθεση στα δικαστήρια και κατάφερε να μειώσει την ποινή της στα 500 δολάρια, ενώ δήλωσε ότι στενοχωρήθηκε πάρα πολύ από το πρόστιμο, που κατέστρεψε την εκδρομή τους.

Μετά το περιστατικό, η ίδια βέβαια παραδέχτηκε ότι υπήρχαν πινακίδες που απαγόρευαν το μάζεμα αχιβάδων στην παραλία, αλλά δήλωσε ότι θα έπρεπε να ειναι περισσότερες για να τις προσέξουν τα παιδιά.

Η ημέρα εκείνη πάντως σίγουρα θα τους μείνει αξέχαστη.

Πηγή

The post ΗΠΑ: Πρόστιμο 88.000 δολάρια σε μητέρα επειδή τα παιδιά της μάζεψαν κοχύλια first appeared on Kliktv.gr.

Related posts

Εμπραχίμ Ραϊσί: Νεκρός ο πρόεδρος του Ιράν σύμφωνα με τα ιρανικά μέσα

klik

Εντοπισμός και διάσωση 106 αλλοδαπών σε παραλία των Οινουσσών

klik

10η ΕΞΠΟΤΡΟΦ: Τιμώμενη Περιφέρεια η Κεντρική Μακεδονία

klik

Σίτι – Γιούνγκ Μπόις: 1-0 με πέναλτι του Χάαλαντ (vid)

klik

“Έφυγε” η Alesia Graf, φτωχότερη η πυγμαχία

klik

Θεσσαλονίκη: Κλειστά αύριο δύο σχολεία στην Πυλαία, λόγω πτώσης δέντρων

klik

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy