23.5 C
Αθήνα
4 Ιουλίου, 2024
klik.news
Image default
Survivor

Survivor Στατιστικά 6/2: Το παλτό που νομίζει ότι είναι MVP

Survivor Στατιστικά 6/2: Δείτε τις επιδόσεις των παικτών στο ριάλιτι επιβίωσης όπως διαμορφώνονται από το τελευταίο αγώνισμα

Survivor Στατιστικά 6/2: Ελάχιστα πράγματα έχουν αλλάξει στην κορυφή των στατιστικών του Survivor 2024. Ωστόσο, το στόρι είναι αλλού.

Ο ανταγωνισμός με το MasterChef καλά κρατεί και το ριάλιτι του ΣΚΑΪ επιστρατεύει παλιούς παίκτες για να τονώσει την τηλεθέασή του.

Μέχρι να δούμε νέες προσθήκες – παρεμπιπτόντως τότε θα μπουν Σταυρούλα και Τζέημς. – πάμε να εστιάσουμε με τις παρόντες στο Δομίνικο.

Δεδομένης της κατάστασης στο ΤΟΠ-6, όπου δεν μεταβάλλεται τίποτα, πέραν της ανόδου του Αλέξη Παππά στη θέση τέσσερα, ας ασχοληθούμε με το παλτό που νομίζει ότι είναι MVP.

Στο Twitter έγινε απίστευτο γλέντι με την ΜVP Ζωή. Το μοντέλο που μπήκε στο ριάλιτι νομίζοντας ότι θα κάνει πασαρέλα, αλλά στην πραγματικότητα έχει σπάσει τα νεύρα αντιπάλων.

Στατιστικά, μιλάμε για τη χειρότερη παίκτρια, η οποία μόνο την Ιωάννα κέρδισε στο τελευταίο αγώνισμα. Μια νίκη που ήρθε με το… ζόρι.

Εντάξει, δεν θα φύγει με οικειοθελή αποχώρηση. Αυτός ο παίκτης λέγεται ότι θα αποχωρήσει οικειοθελώς.

Με το ποσοστό του 31%, στο ριάλιτι επιβίωσης η Κρητικιά δεν θα παραμείνει πολύ. Εύκολη επιλογή από τους Κόκκινους, αν και όταν κληθούν να βγάλουν υποψήφιο. Ζήτημα χρόνου να κουνήσει μαντήλι.

Βέβαια, υπάρχει και η Χρύσα, η οποία κάλλιστα θα μπορούσε να αρπάξει αυτόν τον τίτλο, του υπέρτατου παλτού, από την αντίπαλό της.

Survivor Στατιστικά 6/2: Ο Πίνακας με τα στατιστικά

Πηγή: sportime.gr

The post Survivor Στατιστικά 6/2: Το παλτό που νομίζει ότι είναι MVP first appeared on Kliktv.gr.

Related posts

Survivor 2024: Αυτοί είναι οι 4 Διάσημοι που μπαίνουν στο παιχνίδι μετά την πρεμιέρα!

klik

Survivor 20/3 spoiler: Ποια ομάδα έχει προβάδισμα για την 4η ασυλία;

klik

Survivor spoiler αποχώρηση 22/1: Σε δύσκολη θέση η Κρίστη, Γκάνος και όχι μόνο!

klik

Survivor spoiler 28-3 αποχώρηση: ΚΛΕΙΔΩΣΕ! Αυτή φεύγει!

klik

Survivor 2024 spoiler 23/02: Εκτός Survivor το μεγάλο φαβορί – Αποχωρεί άρον άρον από τον Άγιο Δομίνικο;

klik

Survivor 9-4: Ποιος φοβάται να βγει υποψήφιος; – Τι έδειξε το trailer!

klik

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy