
Παρότι ο Παναθηναϊκός απέκτησε αρκετούς εξτρέμ το περασμένο καλοκαίρι, φαίνεται θα χρειαστεί και πάλι παίκτη για τα «φτερά» τον Γενάρη, δεδομένου ότι οι Γιοάν Μολό και Ούφε Μπεκ δεν έχουν προσφέρει τα αναμενόμενα.
Το ίδιο ισχύει, όμως, και για τον Δημήτρη Κολοβό, ο οποίος σε όποια θέση κι αν έχει αγωνιστεί, παρουσιάζει το ίδιο κακό αγωνιστικό πρόσωπο.
Ο προβληματισμός, πλέον, για την κατάσταση του Έλληνα μεσοεπιθετικού «αγγίζει» και τον ίδιο τον Γιάννη Αλαφούζο, σύμφωνα με δημοσιεύματα.
Βλέπετε, ο μεγαλομέτοχος της πράσινης ΠΑΕ πείστηκε το καλοκαίρι να αγοράσει τον ποδοσφαιριστή από την Ομόνοια, αλλά μερικούς μήνες μετά, η μεταγραφή αυτή κοντεύει να εξελιχθεί σε φιάσκο.
Αυτός είναι και ο λόγος που η άμμος στη… κλεψύδρα του Κολοβού φαίνεται πως έχει αρχίσει να αδειάζει.
Αν, μάλιστα, δεν αλλάξει άμεσα αγωνιστική συμπεριφορά, τότε αναμένεται να πέσει το όνομά του στο τραπέζι ως υποψήφιος για αποχώρηση και θα ζητηθεί από τον μάνατζέρ του να βρεθεί ομάδα να τον πάρει!
Το Διαβάσαμε Υπό κρίση ο Κολοβός…
The post Υπό κρίση ο Κολοβός… appeared first on Kliktv.gr.
Πηγή Υπό κρίση ο Κολοβός…