Όλα έτοιμα για την λειτουργία του χιονοδρομικού κέντρου Καϊμακτσαλάν

0
126
Όλα έτοιμα για την λειτουργία του χιονοδρομικού κέντρου Καϊμακτσαλάν

«Εδώ και 20 μέρες κάθε 2-3 μέρες ρίχνει χιόνι, αλλά την επομένη αυτό λιώνει. Είμαστε έτοιμοι για να λειτουργήσουμε. Φέτος υπήρξε πολύ καλή οργάνωση. 

Περιμένουμε μόνο το πολύ χιόνι για να ανοίξουμε» τόνισε στο ραδιόφωνο του ΑΠΕ-ΜΠΕ,  ο διευθυντής του χιονοδρομικού κέντρου Καϊμακτσαλάν, Θάνος Παναγιωτόπουλος.

   Ο ίδιος ανέφερε ότι η καλή φήμη του χιονοδρομικού κέντρου είναι η αφορμή κάθε χρόνο να το επισκέπτονται χιλιάδες λάτρεις του σκι από όλη την Ελλάδα. «Παλιότερα, αλλά και τα τελευταία 2-3 χρόνια υπήρξε καλή οργάνωση. Και η καλή φήμη που το ακολουθεί φέρνει τον κόσμο. Το χιονοδρομικό κέντρο δεν ζηλεύει τίποτε από τα γειτονικά χιονοδρομικά. Θέλουμε μόνο ανανέωση στους αναβατήρες του για να εκσυγχρονιστεί» επισήμανε ο κ. Παναγιωτόπουλος.

   Τέλος, ο διευθυντής του χιονοδρομικού κέντρου αναφέρθηκε και στις τιμές που ισχύουν φέτος για τους σκιέρ. «Οι τιμές είναι ίδιες τα τελευταία 4 χρόνια. Είναι 15 ευρώ τις αργίες και γιορτές και 10 ευρώ για τις καθημερινές για τους ενήλικες και 10 ευρώ για τις αργίες και 7 ευρώ για τις καθημερινές για τα παιδιά. Οι τιμές μας σε σχέση με το εξωτερικό είναι καλές, παρά το γεγονός ότι έχει πολλά έξοδα. Μια καλή χρονιά ίσως να αφήσει χρήματα στον ιδιοκτήτη του. Υπάρχει ακριβός εξοπλισμός και πολλά λειτουργικά έξοδα, ενώ ο χειμώνα στην Ελλάδα είναι μικρός. Για παράδειγμα χρειάζονται σε μία σεζόν 30.000-40.000 λίτρα πετρέλαιο» ολοκλήρωσε ο κ. Παναγιωτόπουλος.

Όλα έτοιμα για την λειτουργία του χιονοδρομικού κέντρου Καϊμακτσαλάν

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here