ΦΟΙΤΗΤΡΙΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΕΙ ΔΙΑΔΡΑΣΤΙΚΟ ΝΤΟΚΙΜΑΝΤΕΡ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΟΜΕΝΗ ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΟΥ ΑΞΙΟΥ

Ένα διαδικτυακό ντοκιμαντέρ που δημιουργήθηκε από μεταπτυχιακή φοιτήτρια με στόχο να συστήσει στο κοινό μια περιοχή μεγάλης σημασίας για τη βιοποικιλότητα του τόπου…
Σύμφωνα με το σενάριο στο ο χρήστης αναλαμβάνει το ρόλο του δημοσιογράφου που εξερευνά την περιοχή για να ανακαλύψει θέματα που θα ενδιαφέρουν το κοινό της εφημερίδας του.
Πέρα από αυτό το φανταστικό σενάριο, που εισάγει τον χρήστη σε ένα παιχνίδι ανακάλυψης, όλες οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στο διαδραστικό ντοκιμαντέρ, και τα πρόσωπα που παρουσιάζονται, είναι αληθινά.

Ο διαδικτυακός επισκέπτης βλέπει να ξεδιπλώνονται μπροστά του τοπία εξαιρετικής ομορφιάς από περιοχές απρόσιτες στον περισσότερο κόσμο, παρότι πρόκειται για έναν τόπο που βρίσκεται τόσο κοντά στην πόλη της Θεσσαλονίκης.

Μεταξύ των προσφερόμενων πληροφοριών, μπορεί να επιλέξει αυτές που τον ενδιαφέρουν περισσότερο, να δει ολόκληρο το έργο ή μέρος αυτού και να επιστρέψει, εάν θέλει, για να δει το υπόλοιπο μέσα απο τη σελίδα www.taxidistonaxio.gr.

Το «Ταξίδι στον Αξιό» δημιουργήθηκε από την μεταπτυχιακή φοιτήτρια της Σχολής Δημοσιογραφίας και ΜΜΕ του ΑΠΘ, Λία Παπαδράγκα, σε συνεργασία με την εταιρεία παραγωγής της Θεσσαλονίκης artcut film & video productions.

ΦΟΙΤΗΤΡΙΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΕΙ ΔΙΑΔΡΑΣΤΙΚΟ ΝΤΟΚΙΜΑΝΤΕΡ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΟΜΕΝΗ ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΟΥ ΑΞΙΟΥ

Klik.news

Read Previous

Πληρωμένο σεξ με άνδρες για βρετανό βουλευτή

Read Next

Με ξανθά μακριά μαλλιά, φορώντας λεοπάρ η Ελένη Φουρέιρα (ΦΩΤΟ)

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.