Το Epsilon «κόβει» τον Χάρη Ρώμα πριν την πρεμιέρα

0
167
Το Epsilon «κόβει» τον Χάρη Ρώμα πριν την πρεμιέρα

Η συνεργασία του με το Epsilon είχε χιλιοδιαφημιστεί από τον σταθμό, ενώ είχε προβληθεί και το τρέιλερ της νέας κωμικής σειράς του Χάρη Ρώμα.

Παρότι οι πληροφορίες, ήθελαν τον ίδιο να μην είναι ευχαριστημένος από τη συμπεριφορά των ανθρώπων του καναλιού απέναντί του, όλοι πίστευαν πως η σειρά θα προβληθεί εντέλει κανονικά.

 {youtube}w494jdDHDE8{/youtube}
 
 
Ωστόσο, ο Χάρης ενημερώθηκε αρχικά πως η πρεμιέρα θα καθυστερούσε σε σχέση με όσα είχαν προγραμματίσει, ενώ τελικά ενημερώθηκε πως… η σειρά «κόβεται»!

Οι λόγοι δεν έχουν γίνει ακόμη γνωστοί, ωστόσο όπως ο ίδιος ο κ. Ρώμας είχε δηλώσει σε συνέντευξή του στο KoolNews.gr όταν ακόμη έγραφε το σενάριο, πίστευε πολύ αυτή τη δουλειά:

«Στη νέα σειρά που ετοιμάζω, αν γίνει Θεού θέλοντος και οικονομικών επιτρεπόντων, θα με δείτε ιδιόρρυθμο μπαμπά, όπως και στο παρελθόν. Μ’ αρέσει εξάλλου μέσα από την κωμωδία να δείχνω τις παθογένειες της ανθρώπινης φύσης. Με βασανίζει αυτό το «γιατί οι άνθρωποι να είναι τόσο περίεργοι, δύσκαμπτοι, εγωπαθείς έως και διεστραμμένοι»; Μου είναι αδιανόητο να παίξω έναν κανονικό, συμπαθητικό, γλυκό άνθρωπο που δεν του συμβαίνει τίποτα στη ζωή του. Θα υποδυθώ, λοιπόν, και τώρα έναν άντρα που τρώγεται με τους άλλους γιατί τρώγεται με τον εαυτό του».

Αυτές τις ημέρες ο ηθοποιός βρίσκεται σε περιοδεία με την παράσταση «Ο Μαγικός Κόσμος του Σκρουτζ» -σήμερα συγκεκριμένα είναι στα Χανιά-  και δεν έχει προβεί σε καμία δήλωση.

koolnews.gr

 

Το Epsilon «κόβει» τον Χάρη Ρώμα πριν την πρεμιέρα

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here