Τον "φίλο" του Νικολάι κατηγορεί ο πατέρας της Άννυ

0
29

Εξομολόγηση-σοκ έκανε ο πατέρας της μικρής Άννυ στον ψυχίατρο μέσα από τις φυλακές της Κέρκυρας, «καρφώνοντας» τον φίλο του και συγκατηγορούμενο του στη φρικιαστική υπόθεση ότι ίσως έχει ευθύνη για ότι συνέβη στο κορίτσι.

 

«Πιστεύω ότι ο Νικολάι κάτι έκανε στην Άννυ όταν έμειναν μόνοι στο δωμάτιο», είπε αινιγματικά ο πατέρας του «Χάνιμπαλ» στον καθηγητή του Πανεπιστημίου Αθηνών, Γιάννη Παπαδάτο, ο οποίος εξέτασε στις 14 Σεπτεμβρίου 2015.

Όπως αναφέρει η εφημερίδα Espresso, ο κ. Παπαδάτος κάνει λόγο για κώδικα σιωπής – που πάντως ενδέχεται να «σπάσει» στις απολογίες των κατηγορουμένων μέσα στην εβδομάδα – επισημείνοντας στην έκθεση ψυχιατρικής πραγματογνωμοσύνης που συνέταξε για τον Σάββα (Στάνισλαβ Μπακαρτζίεβ).

«Υπάρχει πέπλο απόλυτης σιωπής για την ακριβή ώρα και τον τρόπο θανάτου της Άννυ». Αυτό επανέλαβε ο επιστήμονας και στην κατάθεση του στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο της Αθήνας την περασμένη εβδομάδα, παγώνοντας το ακροατήριο όταν μίλησε για την πιθανότητα σεξουαλικής κακοποίησης της άτυχης Άννυ.

Τον "φίλο" του Νικολάι κατηγορεί ο πατέρας της Άννυ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here