Τέλος ο Σίγκθορσον για ΠΑΟ στην αναμονή ο Μακέντα

0
99

ΙΣΛΑΝΔΟΣ

Σύμφωνα με πληροφορίες δεν θα προχωρήσει η περίπτωση του Κολμπέιν Σίγκθορσον για τον Παναθηναϊκό καθώς ο Νίκος Νταμπίζας ενημέρωσε την πλευρά του παίκτη ότι οι πράσινοι αποσύρουν το ενδιαφέρον τους. 

Ο λόγος δεν είναι οικονομικός καθώς ο Ισλανδός είχε πέσει στις απαιτήσεις του και υπήρχε σημείο επαφής τόσο με τον ποδοσφαιριστή όσο και με τη Ναντ.

Οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού έψαξαν αρκετά το ιατρικό ιστορικό του Σίγκθορσον και αποφάσισαν να μην αποκτήσουν τον 28χρονο φορ καθώς παραμένει άγνωστο σε τι κατάσταση είναι μετά τη μεγάλη του αποχή από τα γήπεδα. 

Ο Σίγκθορσον έκανε δύο επεμβάσεις στο γόνατο και έμεινε σχεδόν δύο χρόνια εκτός δράσης κάτι που προβλημάτισε ιδιαίτερα τους ανθρώπους του τριφυλλιού. Μετά από αρκετές συζητήσεις και συλλογή πληροφοριών, οι πράσινοι αποφάσισαν να μην πάρουν το ρίσκο με τον Ισλανδό και προχωρούν άλλες υποθέσεις για τη θέση του επιθετικού.  

Στο…ακουστικό του περιμένει ο Φεντερίκο Μακέντα καθώς οι πράσινοι έχουν ενημερώσει τον άλλοτε φορ της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για τα δεδομένα που υπάρχουν αυτή τη στιγμή στο κλαμπ.

Αν δεν προχωρήσουν άλλες περιπτώσεις επιθετικών που έχει πιο ψηλά στη λίστα του ο Νίκος Νταμπίζας τότε ο Παναθηναϊκός αναμένεται να στραφεί στη λύση Μακέντα. 

Πηγή Τέλος ο Σίγκθορσον για ΠΑΟ στην αναμονή ο Μακέντα

Powered by WPeMatico