Τέλος οι 3-θυρες εκδόσεις του Golf GTI και R

0
166

VW_Golf_GTI_Clubsport_S_17

Τα τρίθυρα αυτοκίνητα δεν περνούν και τις καλύτερες μέρες, μιας και όλο και περισσότεροι κατασκευαστές τα καταργούν από την γκάμα τους. Σε αυτή την λίστα έρχεται να προστεθεί και η Volkswagen που καταργεί τις τρίθυρες εκδόσεις από τα Golf GTI και Golf R.

Η Volkswagen παρόλο που αρχικά είχε δηλώσει πως για το 2017 θα υπήρχε κανονικά το τρίθυρο GTI στους καταλόγους της στις Η.Π.Α, τελικά η μειωμένη ζήτηση για αυτή την έκδοση την ανάγκασε να διακόψει νωρίτερα την παραγωγή. Σύμφωνα με τον Hendrik Muth, επικεφαλής μάρκετινγκ της VW Αμερικής, η τάση μετατοπίζεται πλέον προς τα πεντάθυρα αυτοκίνητα και για αυτό το Golf GTI και R θα παραμείνουν μόνο ως πεντάθυρα.

Ήδη οι κορυφαίες εκδόσεις των Focus, Civic, Megane, A-class, 308 προσφέρονται αποκλειστικά σε πεντάθυρο αμάξωμα, ενώ δεν θα πρέπει να ξεχνάμε ότι και η Audi ετοιμάζεται να καταργήσει τα τρίθυρα A1 και A3. Τι και αν στο παρελθόν (όπως φαίνεται) όλα τα γρήγορα hot hatch ήταν αποκλειστικά τρίθυρα φαίνεται πως οι εποχές αλλάζουν όπως και οι συνήθειες των καταναλωτών.

Τέλος οι 3-θυρες εκδόσεις του Golf GTI και R

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here