Συνελήφθη λαθροδιακινητής στην Σταυρούπολη Θεσσαλονίκης – Πόσα έπαιρνε από κάθε μετανάστη

0
100
Συνελήφθη λαθροδιακινητής στην Σταυρούπολη Θεσσαλονίκης - Πόσα έπαιρνε από κάθε μετανάστη

Ένας 21χρονος συνελήφθη χθες στην Σταυρούπολη Θεσσαλονίκης για διακίνηση μεταναστών. Προηγήθηκε καταδίωξη που ξεκίνησε από την Εγνατία οδό στο ύψος των

διοδίων Ανάληψης. Ο δράστης προκειμένου να αποφύγει τον αστυνομικό έλεγχο ανέπτυξε ταχύτητα με το όχημα που οδηγούσε και ακολούθησε καταδίωξη, έως την περιοχή της Σταυρούπολης, όπου ο 21χρονος εγκατέλειψε το όχημα και προσπάθησε να διαφύγει πεζός, χωρίς να τα καταφέρει, καθώς εντοπίστηκε και συνελήφθη. Για το περιστατικό σας είχε ενημερώσει χθες το Seleo.gr (Δείτε εδώ: http://mail.seleo.gr/thessalonikh/226921-tora-megali-astynomiki-epixeirisi-stin-odo-lagkada)

Εντός του αυτοκινήτου εντοπίσθηκαν (4) αλλοδαποί, οι οποίοι δε διέθεταν τα απαραίτητα έγγραφα που να δικαιολογούν τη νόμιμη παραμονή τους στην Ελληνική επικράτεια.

Από την περαιτέρω έρευνα αστυνομικών του Τμήματος Δίωξης Παράνομης Μετανάστευσης Θέρμης, προέκυψε ότι, οι διακινούμενοι εισήλθαν από την Ελληνοτουρκική μεθόριο, ενώ κατέβαλαν για τη μεταφορά τους στην Ελλάδα, με τελικό προορισμό την Αθήνα, χρηματικό ποσό από (2.000) έως (2.500) ευρώ έκαστος.

 

Συνελήφθη λαθροδιακινητής στην Σταυρούπολη Θεσσαλονίκης – Πόσα έπαιρνε από κάθε μετανάστη

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here