Στην αντεπίθεση ο Ερντογάν: Αντίποινα στη Γερμανία!

0
86

Στην αντεπίθεση περνά ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν μετά την «κράτηση» της Αντιπροέδρου της τουρκικής εθνοσυνέλευσης, Αϊσέ Νουρ Μπαχτσεκαπίλι, στη Γερμανία.

Από το βράδυ της Τετάρτης, οι τουρκικές αερολιμενικές Αρχές ξεκίνησαν «διεξοδικούς» ελέγχους ταυτοποίησης των στοιχείων γερμανών διπλωματών στο αεροδρόμιο Ατατούρκ της Κωνσταντινούπολης.

Την είδηση μετέδωσε σήμερα το πρακτορείο ειδήσεων Ανατολή. Προφανώς, πρόκειται για μέρος των «αντιποίνων» που υποσχέθηκε ο Τούρκος Πρόεδρος στους Γερμανούς, μετά το περιστατικό με την αντιπρόεδρο της τουρκικής Βουλής στο αεροδρόμιο της Κολωνίας.

Συγκεκριμένα, οι Γερμανοί διπλωμάτες που επιθυμούν να εισέλθουν ή να εξέλθουν από την Τουρκία από το βασικό αεροδρόμιο της Κωνσταντινούπολης. Σύμφωνα με το τουρκικό πρακτορείο, που τόνισε πως τέσσερις γερμανοί διπλωμάτες εξαιτίας αυτού του μέτρου έχασαν την πτήση τους σήμερα.

Σημειώνεται πως μετά το περιστατικό της Κολωνίας, ο Γερμανός πρέσβης στην Αγκυρα Μάρτιν Έρντμαν κλήθηκε στο τουρκικό υπουργείο Εξωτερικών την Τετάρτη το βράδυ έπειτα από το περιστατικό, που προκάλεσε την οργή του Τούρκου προέδρου Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, που απείλησε με «αντίποινα».

Στην αντεπίθεση ο Ερντογάν: Αντίποινα στη Γερμανία!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here