«Σπάει» τη σιωπή του ο γιος γνωστής δημοσιογράφου: Η μητέρα μου δολοφονήθηκε

Βέβαιος ότι η μητέρα του δολοφονήθηκε διότι ξεσκέπαζε τη διαφθορά, δήλωσε ο γιος της 53χρονης Μαλτέζας δημοσιογράφου, Ντάφνι Καρουάνα Γκαλιζία, η οποία έχασε τη ζωή της τη Δευτέρα, μετά από ισχυρή έκρηξη στο αυτοκίνητό της. 

Όπως ανέφεραν τα τηλεοπτικά δίκτυα της Μάλτας, η 53χρονη δημοσιογράφος είχε προσεγγίσει την αστυνομία και είχε ενημερώσει ότι δεχόταν απειλές για τη ζωή της 15 ημέρες πριν από τον θάνατό της, χωρίς όμως να δοθούν από το κανάλι περαιτέρω πληροφορίες. Αν και λίγα λεπτά πριν την δολοφονία της, είχε κάνει ανάρτηση στην ιστοσελίδα της ότι η ζωή της κινδυνεύει, τελικά δεν γλύτωσε από αυτό που της επιφύλασσε η μοίρα.  

1

Ο θάνατός της ήρθε τέσσερις μήνες μετά τη νίκη του Εργατικού Κόμματος του πρωθυπουργού Μουσκάτ, στις πρόωρες εκλογές που κήρυξε ο ίδιος. Ο ίδιος ανακοίνωσε τον θάνατο της δημοσιογράφου, μιλώντας ξεκάθαρα για εγκληματική ενέργεια, την οποία καταδίκασε. 

1

Η 53χρονη δημοσιογράφος υποστήριζε ότι ο ίδιος αλλά και η σύζυγός του εμπλέκονταν στο πολύκροτο σκάνδαλο των «Panama Papers». Αν και το προεδρικό ζεύγος της Μάλτας αρνήθηκε τις κατηγορίες, η δημοσιογράφος που διατηρούσε την προσωπική της ιστοσελίδα, είχε στο στόχαστρο και άλλους πολιτικούς, αποκαλώντας την πολιτική κατάσταση στη χώρα της «απεγνωσμένη».

«Σπάει» τη σιωπή του ο γιος γνωστής δημοσιογράφου: Η μητέρα μου δολοφονήθηκε

Klik.news

Read Previous

Αραβία: δάσος πρασινίζει για 3 μήνες τον χρόνο!

Read Next

Αποκάλυψη σοκ από «χρυσή» Ολυμπιονίκη: Με βίασε συναθλητής μου στα 15…