Σοκ στη Βολιβία: Δάκρυσε το άγαλμα της Παναγίας σε απομακρυσμένο εκκλησάκι

0
146

Παναγία

Αίμα αναβλύζει εδώ και μία εβδομάδα από το άγαλμα της Παναγίας, που βρίσκεται σε απομακρυσμένο εκκλησάκι, σε μικρό οικισμό που ονομάζεται… Πουέρτο Ρίκο, στην πολιτεία Πάντο της Βολιβίας κοντά στα σύνορα με τη Βραζιλία.

Οι πιστοί παρατήρησαν ότι το άγαλμα είχε αίμα στα μάτια, στο αριστερό μάγουλο και στα δάχτυλα και ένας από αυτούς φωτογράφισε το «θαύμα» και ανήρτησε τη φωτογραφία στα social media.

Ο τοπικός ιερέας, Jose Luis Mamani, επιβεβαίωσε το γεγονός και υποστήριξε ότι το άγαλμα της μητέρας του Ιησού «αιμορραγεί» στα χέρια και στα μάτια. Οι πιστοί ισχυρίζονται ότι παρατήρησαν το αίμα στο άγαλμα εδώ και μία εβδομάδα, παρόλο, που το εκκλησάκι κτίστηκε πριν από δέκα χρόνια. Πάντως, δείγματα του «κόκκινου υγρού» έχουν ήδη δοθεί στο τοπικό νοσοκομείο για να γίνουν οι απαραίτητες εξετάσεις και να εξακριβωθεί, αν πρόκειται για ανθρώπινο αίμα.

Η τοπική κοινωνία περιμένει να δει αν το Βατικανό θα δεχθεί επίσημα ότι πρόκειται για «θαύμα», αφού και στο παρελθόν έχουν αναφερθεί ανάλογα περιστατικά, τα οποία αποδείχθηκε εκ των υστέρων ότι ήταν «απάτες».

Η πολιτεία Πάντο διαθέτει φυσικό πλούτο, αλλά είναι από τις πιο φτωχές και πιο αραιοκατοικημένες περιοχές της Βολιβίας ενώ οι κάτοικοι υποφέρουν από τροπικές ασθένειες συνηθισμένο φαινόμενο για όσους ζουν στα δάση του Αμαζονίου.

Σοκ στη Βολιβία: Δάκρυσε το άγαλμα της Παναγίας σε απομακρυσμένο εκκλησάκι

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here