Σκίουρος «νίντζα» ξεφεύγει από τα νύχια ενός γερακιού (Βίντεο)

0
141

Τη στιγμή της διαφυγής ενός χαριτωμένου σκίουρου από τα νύχια ενός γερακιού καταγράφει παρατηρητής πτηνών σε πάρκο του Νιου Τζέρσι των ΗΠΑ,.

Πιο συγκεκριμένα, ο John Dunstan παρακολουθούσε το επιβλητικό πτηνό καθώς ετοιμαζόταν να χιμήξει στη λεία του, η οποία ήταν κρυμμένη στα φυλλώματα ενός δέντρου. Αφού πλησίασε αργά και προσεκτικά, το γεράκι επιτέθηκε τελικά στον σκίουρο, ο οποίος έδειχνε προς στιγμήν… καταδικασμένος. Ξαφνικά όμως, το χαριτωμένο ζωάκι μετατράπηκε σε… νίντζα και πραγματοποίησε ένα εντυπωσιακό άλμα, ξεφεύγοντας με τον πιο θεαματικό τρόπο από τον διώκτη του.

Για τον Dunstan, ο οποίος δημοσίευσε το βίντεο στη σελίδα του στο Facebook, το θέαμα της διαφυγής του σκίουρου ήταν κάτι μοναδικό. «Όταν βλέπω αυτά τα δύο πλάσματα μαζί είναι συνήθως στο έδαφος, με τα γεράκια να καταβροχθίζουν τους σκίουρους που έχουν πέσει στα νύχια τους. Στα 15 χρόνια που καταγράφω εικόνες από την άγρια ζωή του Νιου Τζέρσι, πρώτη φορά γίνονται μάρτυρας μιας τέτοιας σκηνής», έγραψε ο παρατηρητής πουλιών στην ανάρτησή του.

 

Σκίουρος «νίντζα» ξεφεύγει από τα νύχια ενός γερακιού (Βίντεο)

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here