Σε ψυχολόγο η Αντζελίνα Τζολί μετά την αίτηση διαζυγίου

0
118

Αντζελίνα Τζολί

ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΑ ΕΞΙ ΠΑΙΔΙΑ ΤΗΣ                                                                                                                                                     

Η Αντζελίνα Τζολί έχει ξεκινήσει μαζί με τα παιδιά της να βλέπει ψυχολόγο σε μια προσπάθεια να επουλώσει τις πληγές που δημιουργεί η δύσκολη κατάσταση την οποία βιώνει μετά τη δημοσιοποίηση της αίτησης διαζυγίου που κατέθεσε.

Την είδηση μετέδωσε το ΕΤ online, σύμφωνα με το οποίο η ηθοποιός έχει την προσωρινή επιμέλεια των έξι παιδιών που έχει μαζί με τον Μπραντ Πιτ, ενώ το δικαστήριο αποφάσισε ότι ο 52χρονος ηθοποιός θα μπορεί να βλέπει τα παιδιά του παρουσία επόπτη, σύμφωνα με την υπηρεσία προστασίας παιδιών.

Η πρώτη συνάντηση του Πτι με τα παιδιά του θα πρέπει να γίνει παρουσία ψυχολόγου, ο οποίος θα αποφασίσει εάν οι επόμενες συναντήσεις θα γίνονται παρουσία ειδικού ή όχι, σύμφωνα με το TMZ.

Καθώς η διαμάχη των δύο ηθοποιών για την επιμέλεια των παιδιών τους βρίσκεται σε εξέλιξη, όπως υποστηρίζει το ΕΤ κύριο μέλημα της Τζολί είναι η υγεία, η ασφάλεια και η επούλωση των πληγών που δημιουργήθηκαν στα παιδιά της εξαιτίας του διαζυγίου.

Την περασμένη εβδομάδα η Τζολί και ο Πιτ κατέληξαν σε προσωρινή συμφωνία για την επιμέλεια των παιδιών τους, που περιλαμβάνει, μεταξύ άλλων, την εθελοντική συμβουλευτική από ειδικό. Επίσης ο 52χρονος σταρ συμφώνησε να υποβληθεί σε έλεγχο για χρήση ναρκωτικών και αλκοόλ αν και δεν ήταν υποχρεωμένος να το κάνει.

Μάλιστα σύμφωνα με πηγή που επικαλείται το ET και ο Πιτ επιθυμεί όπως και η εν διαστάσει σύζυγός του «ό, τι είναι καλύτερο για τα παιδιά».

Προς το παρόν η 41χρονη ηθοποιός με τα παιδιά της έχει μετακομίσει σε ένα κτήμα στο Hidden Hills, της Καλιφόρνιας, μετά την αποχώρηση από το σπίτι τους στο Μαλιμπού.

Σε ψυχολόγο η Αντζελίνα Τζολί μετά την αίτηση διαζυγίου

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here