Πριγκίπισσα από τη Σαουδική Αραβία διέταξε την εκτέλεση… του διακοσμητή της!

0
122

Με βαρείς χαρακτηρισμούς αναφέρθηκε στον διακοσμητή της πριγκίπισσα από τη Σαουδική Αραβία λέγοντας πως «δεν του αξίζει να ζει» ζητώντας παράλληλα τη θανατική του καταδίκη.

Ο λόγος; Ο διακοσμητής έγινε αντιληπτός να τραβάει φωτογραφίες ενώ έκανε δουλειά σε διαμέρισμά της στη γαλλική πρωτεύουσα.

Ο σωματοφύλακας, σύμφωνα με το δημοσίευμα χτύπησε τον 53χρονο ζωγράφο/ διακοσμητή στο κεφάλι και του έδεσε τα χέρια. Σύμφωνα με το δημοσίευμα, η πριγκίπισσα θεώρησε ότι τραβούσε φωτογραφίες για να τις πουλήσει στον Τύπο, αλλά ο ίδιος υποστηρίζει πως ήταν απλά στο πλαίσιο της δουλειάς του.

Στη συνέχεια, ο σωματοφύλακας, που ήταν (νόμιμα) οπλισμένος πρόσταξε τον διακοσμητή να γονατίσει και να φιλήσει τα πόδια της πριγκίπισσας, η οποία είχε αναφερθεί αρχικά ότι είναι η κόρη του πρώην βασιλιά Χαλίντ της Σαουδικής Αραβίας.

Ωστόσο, σημειώνεται πως αργότερα, σε δημοσιεύματα του Independent, της Daily Mail και άλλων ΜΜΕ, που επικαλούνται το LePoint, αναφέρθηκε ότι πρόκειται για την πριγκίπισσα Χασά, 42 ετών, κόρη του νυν βασιλιά Σαλμάν της Σαουδικής Αραβίας.

Η δοκιμαστία του διακοσμητή διήρκεσε για ώρες, μέχρι που επενέβη ένας άλλος άνδρας, ο οποίος κράτησε τα στοιχεία του και είπε στον διακοσμητή να μην επιστρέψει ξανά. Ο 53χρονος αναφέρθηκε ότι προσπάθησε να χρεώσει τους Σαουδάραβες για τη δουλειά του αλλά ποτέ δεν πήρε τα 20.000 ευρώ που ζήτησε, ούτε του επεστράφησαν τα εργαλεία του. Αργότερα ανέφερε το περιστατικό στην αστυνομία, σύμφωνα με την οποία οι μελανιές του ήταν ακόμα ορατές κατά την καταγγελία.

Σύμφωνα με τη Daily Mail, ο σωματοφύλακας συνελήφθη στο Παρίσι και εμφανίστηκε ενώπιον του δικαστηρίου το Σάββατο. Ωστόσο ο πριγκίπισσα επικαλέστηκε διπλωματική ασυλία.

Πριγκίπισσα από τη Σαουδική Αραβία διέταξε την εκτέλεση… του διακοσμητή της!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here