Παρατείνονται οι πληρωμές προς το Δημόσιο για περιοχές που επλήγησαν από καταστροφές!

0
75

Έπεσαν οι υπογραφές από το υπουργείο Οικονομικών και παρατείνονται οι πληρωμές προς το Δημόσιο, για χρέη, φόρους και ρυθμίσεις προς το δημόσιο, για κατοίκους και επιχειρήσεις που έχουν την έδρα τους στις Δημοτικές Ενότητες Κηρέως και Ελυμνίων του Δήμου Μαντουδίου- Λίμνης- Αγίας Άννας της Π.Ε. Ευβοίας.

Την απόφαση υπέγραψε ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών  Τρ. Αλεξιάδης με το σκεπτικό των επιπλέον δυσκολιών που αντιμετωπίζουν οι κάτοικοι των περιοχών αυτών, λόγω των πρόσφατων καταστροφών από εκδήλωση δασικής πυρκαγιάς και αφορά πληρωμές, που λήγουν ή έληξαν από την έκδοση της υπουργικής απόφασης έως και την 1.2.2017.

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση του υπουργείου, για τον ίδιο λόγο παρατείνονται και οι προθεσμίες καταβολής των δόσεων ρυθμίσεων βεβαιωμένων οφειλών. Ακόμα, αναστέλλεται η είσπραξη των βεβαιωμένων και ληξιπρόθεσμων οφειλών των ανωτέρω από την έκδοση της Υπουργικής Απόφασης έως και την 1.2.2017.

Η απόφαση αυτή εκδόθηκε, βάσει σχετικών αποφάσεων του Υπουργείου Εσωτερικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης (Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας) το οποίο και κηρύσσει την κατάσταση Έκτακτης Ανάγκης Πολιτικής Προστασίας, την περιοχή και το χρονικό διάστημα.

Παρατείνονται οι πληρωμές προς το Δημόσιο για περιοχές που επλήγησαν από καταστροφές!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here