Οι Ειδικές Δυνάμεις "απήγαγαν" τη Μέγκαν Μαρκλ

0
94

Μαθήματα οδήγησης με δάσκαλο τον μέλλοντα σύζυγό της πρίγκιπα Χάρι, παίρνει η Μέγκαν Μαρκλ, προκειμένου να μάθει να οδηγεί από την αριστερή πλευρά του δρόμου.

Με τη βοήθεια του αρραβωνιαστικού της και των αξιωματικών της αστυνομίας, η 36χρονη μαθαίνει επίσης πως να οδηγεί όχημα με ταχύτητες μετά από πολλά χρόνια οδήγησης ενός αυτόματου στον Καναδά και στις ΗΠΑ.

Ακόμη, η μέλλουσα πριγκίπισσα μαθαίνει πώς να κάνει επικίνδυνους ελιγμούς στο πλαίσιο ενός προγράμματος σε θέματα ασφάλειας.

Πηγές αναφέρουν πως η Μέγκαν Μαρκλ έχει υποβάλει αίτηση για προσωρινή άδεια οδήγησης στη Βρετανία. Οι επισκέπτες του Ηνωμένου Βασιλείου από χώρες εκτός της ΕΕ επιτρέπεται να οδηγούν ένα μικρό όχημα για διάστημα έως 12 μηνών από τη στιγμή της πρώτης εγκατάστασής τους, υπό την προϋπόθεση ότι έχουν δίπλωμα οδήγησης από τη χώρα καταγωγής τους

Οι αποκαλύψεις σχετικά με τα μαθήματα οδήγησης ήρθαν μετά τα δημοσιεύματα που τη θέλουν να συμμετείχε σε μία εικονική απαγωγή από τα στρατεύματα της SAS ως μέρος της προετοιμασίας της για την ένταξη της στη βασιλική οικογένεια.

Κατά το διήμερο της εκπαίδευσής της από τις βρετανικές ειδικές δυνάμεις στο πλευρό της πριγκίπισσας ήταν ο πρίγκιπας Χάρι.

«Παρόλο που η Μέγκαν θα γνώριζε ότι δεν ήταν μια πραγματική κατάσταση σίγουρα θα είχε φοβηθεί. Χρησιμοποιήθηκαν πραγματικά πυρά για να ξέρει πώς ακούγονται οι πυροβολισμοί, σε περίπτωση που βρεθεί σε μια δύσκολη κατάσταση», ανέφερε πρώην αξιωματικός των βρετανικών ειδικών δυνάμεων μιλώντας στη Daily Express.

Κατά τη διάρκεια της άσκησης εκτυλίχθηκε το σενάριο της απαγωγής με την Μέγκαν Μαρκλ να κρατείται ως όμηρος.

Μεταξύ άλλων διδάχθηκε πώς να… χτίσει τη σχέση της με τους απαγωγείς της. Στην εκπαίδευση συμμετείχαν οι καλύτεροι και πιο σκληροί Βρετανοί κομάντος και σίγουρα, όπως λέει ο πρώην αξιωματικός «η Μέγκαν θα βρήκε την εμπειρία τόσο σωματικά, όσο και ψυχολογικά, εξαντλητική».

Στην εκπαίδευση της Μαρκλ συμμετείχαν 30 κομάντος και ήταν η ίδια εκπαίδευση που είχε λάβει πολλά πολλά χρόνια πριν η πριγκίπισσα Νταϊάνα.

 

 

Οι Ειδικές Δυνάμεις "απήγαγαν" τη Μέγκαν Μαρκλ